Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 33

Obsessed - One Direction

30 juni 2014 - 15:26

565

10

337



Obsession 33

33.Harry E. Styles

Tranen rollen over mijn wangen als ik zie hoe Aimée huilend mijn appartement verlaat samen met Zayn. Kut management. Ze willen dat ik een paar weken uit ga met Taylor Swift en uiteindelijk op oud & nieuw met haar zoen. Het doet zo'n pijn om het meisje waar je zielsveel van houd zo kwijt te raken. Maar ik kan niet anders. Ik heb een contract en moet alles doen wat management me verteld. Er zit niks positiefs aan deze situatie. Ik ben Aimée kwijt, ik moet uitgaan met een snol, en uiteindelijk schrijft ze toch wel een nummer over mij over hoe we uit elkaar zijn gegaan.

Ik kruip op de bank en pak mijn telefoon. Ik had nog steeds dezelfde achtergrond foto. Een zachte snik verlaat mijn mond. Tijd om mijn moeder te bellen. Ik tik het nummer in en meteen word er opgenomen. "Hey lieverd. Waarom bel je zo laat nog?" "Hi mam. Waar moet ik beginnen?" "Bij het begin. Is er wat gebeurd schat?" "Ja.. Ik heb het uitgemaakt met Aimée." "WAT?! Waarom?" "Management." "Oh lieverd.." Alweer verlaat een snik mijn mond.

Aimée A. Moon

31 december, Zayn's appartement, Manchester

Taylor Swift. Hoe kan hij mij laten vallen voor Taylor Swift. Ik snap niet wat ik fout heb gedaan. Nouja.. Zij is natuurlijk beroemd en ik niet. En zij is lang en slank en ze zit niet meer op school.. Een zucht verlaat mijn mond. Logisch dat Harry voor haar gekozen heeft. Ik kijk op als Zayn de woonkamer binnen komt lopen. "Goeiemorgen." Ik glimlach zwak. "Hi." Hij komt naast me zitten en pakt mijn hand vast. Iets wat hij deze vier dagen bijna constant heeft gedaan, om me te laten weten dat ik er niet alleen voor sta. Ik strijk zacht over zijn duim en glimlach voorzichtig opnieuw. "Ik ga vandaag echt weg hoor. Ik hou je al vier dagen op en dan kan je oud en nieuw gaan vieren met je vrienden." "Nee Mée, je gaat niet weg. Je kan alleen naar James en Troy en daar zul je gek worden. Of je gaat naar je vader. En dat keur ik wel goed, alleen ik denk dat je het daar ook niet naar je zin gaat hebben." "Oh maar ik ga niks doen hoor. Het is maar oud en nieuw. Ik ga gewoon slapen. Of ik nou hier ben of bij Justin en Jessica." "Nee, hier ga je niet slapen. Je gaat met mij mee en wel nu. Kom, maak je klaar." Verbaasd kijk ik hem aan. "Toe maar!" Zuchtend sta ik op en loop ik naar mijn koffer die in dezelfde hoek staat als vier dagen geleden. Ik pak een spijkerbroek en een warme trui eruit en loop naar de badkamer. Ik neem een snelle douche en trek mijn kleren aan.
Als ik terugloop naar de woonkamer zie ik dat Zayn ook al klaar staat. Met schaatsen. "No way!" "Jawel! Kom!" Hij trekt me mee naar buiten en duwt me zowat in de auto.
Binnen tien minuten zijn we aangekomen bij een bevroren meer. Het is ontzettend druk. "Zayn ik weet niet of dit wel een goed idee is.." "Aimée het is dit of we gaan vanavond naar een feest." "Feest." Zayn is niet de enige die schrikt van mijn besluit.

--

wooohoo!
jullie kon nogsteeds meedoen met de schrijfwedstrijd (check vorige hoofdstuk voor info!)
De deadline is morgen 12:00 !

xx
7 reacties = nieuw hoofdstuk


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 1 juli 2014 - 9:53:
grrr waarom moeten mensen altijd ware liefde verpesten in verhalen
maaruhm, question: we moesten als opdracht voor je schrijfwedstrijd hoofdstuk 33 schrijven, maar dat heb jij gedaan... moeten we nu hoofdstuk 34 schrijven? of nog steeds 33??

Ik snap het niet ^^ X


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 1 juli 2014 - 9:06:
leukkkk


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 1 juli 2014 - 2:22:
Ik hoop zo op een romantisch stuk xx


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 30 juni 2014 - 20:27:
Super!!


x1Dx
x1Dx zei op 30 juni 2014 - 19:19:
Echt heel zielig voor Aimée!
Snel verder!! x