Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 6. >1Dtjetanya<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:11

690

0

613



6. >1Dtjetanya<

Deze is voor jou babe! X

Samen met Lucy zit ik in de auto op weg naar het One Direction concert. Toen mijn beste vriendin aankwam met twee kaartjes, stond ik al te springen van blijheid. Ze had ze gewonnen ook, wat een geluk! Ik heb zo'n zin om Niall op de eerste rij te zien zingen. 'Heb je er zin in?' vraagt mijn moeder. Ik knik heftig en strijk mijn jurkje strak. Mijn zus Demi heeft mij en Lucy geholpen met onze kleding, haren en make-up. Ik pak mijn mobiel en open twitter.
@RoosBrownie: Ik heb zolang moeten wachten op dit concert. Ik kan niet wachten tot het begint!
Vlak daarna open ik Instagram en wil een foto plaatsen. Maar ik zie dat iemand mijn foto heeft geliked waarop ik gitaar speel. Wie zou dat zijn? Het is ene NHBoy2, wie is dat? Ik laat het maar en neem een selfie met Lucy. Ik plaats hem en stop mijn mobiel weer weg. Na een kwartier zijn we bij de Arena en stappen uit. Ik zwaai naar mijn moeder en ze rijdt weg. We sluiten aan in de rij en al veel mensen komen achter ons staan. Na een paar minuten mogen we naar binnen en gaan vooraan staan. Als we uitgepraat zijn gaan de lichten uit.
"Dames en heren, hier is One Direction!" Iedereen begint te gillen inclusief wij. De jongens komen op het podium en de blauwe ogen van Niall glinsteren. Na drie uur is het concert afgelopen.
'Klaar voor ons plan?' vraagt Lucy met een uitdagende blik. We gaan kruipend de zaal door en komen uit bij een hal met deuren. Shit! Daar komt iemand aanlopen. We verstoppen ons snel achter de muur en de persoon gaat de deur in. Het is veilig. We lopen langs de deuren en stoppen bij een deur waar opstaat: One Direction. We kijken door het sleutelgat en zie een paar jongens zitten. Opeens is het zwart. Er staat iemand voor de deur. Snel verstoppen we ons weer en de deur gaat open. Een jongen met blond haar komt uit de deur. Het is Niall Horan. OMG NIALL HORAN!! Hij loopt de andere kant in en we volgen hem langzaam. Hij loopt via een deur naar buiten en laat de deur op een kier. Wij kijken via de kier naar buiten. Hij pakt zijn telefoon en belt iemand.

Heey
Ja goed. Net weer een foto gezien van der.
Ja super knap. Ik wil haar echt een keer zien.
Ja is goed.
Doeii.

Hij bergt zijn mobiel weer op en kijkt voor zich uit. Over wie had hij het? Opeens gaat mijn mobiel af en je hoort de solo van Niall in You And I. Iedereen kan het makkelijk horen. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het mijn moeder is die belt. Ik druk haar snel weg en berg mijn mobiel op.
'Hallo' Ik kijk op en zie weer die zeeblauwe ogen voor me.
'Ik ben Niall en jij bent?' Hij steekt zijn hand uit die ik schud.
'Rosie en dit is mijn vriendin..' Ik kijk opzij en zie niemand naast me. Lucy is weg. Ik kijk om me heen en zie haar achter Liam lopen. Ik sta op en sta oog in oog met Niall.
'Je hoeft niet bang te zijn. Meer meiden komen hier. Alleen leuke meiden mogen blijven.' Ik weet zeker dat hij nu de beveiliging gaat roepen.
'Zoals jij.' Ik kijk op. Meende hij dat nou?
'Bedoel je dat je me leuk vind?' Hij knikt.
'Al sinds dat ik je volg op Instagram vind ik je leuk. Ik probeerde je te vinden en nu heb ik je gevonden, eindelijk.'
'Wacht, ben jij dus NHBoy2?' Hij knikt. Hij is dat dus. Niet te geloven.
'Hoe heb je me dan gevonden?'
'Mijn vriend, Nick, is bevriend met jou vriend Jake. Hij zei dat ik wel bij je paste en gaf me je instagram. Ik heb je niet gevold, maar like wel je foto's.'
'Oké.' Even zijn we stil.
'Nou Rosie, ik had een vraagje. Zou je met mij op een date willen?'
'Heel graag Niall.' Hij geeft me een knuffel en een kus op mijn kruin.


__________
Sorry, hij is niet super lang
Ik hoop dat je het leuk vind

(voor 2e, opnieuw invullen )

-X-


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.