Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 34

Obsessed - One Direction

1 juli 2014 - 13:12

566

9

512



Obsession 34

34.Aimée A. Moon

21;37

Ik bekijk mezelf in de spiegel van de badkamer. Mijn jurkje zat geweldig. Voorzichtig laat ik mijn vingers over de stof glijden. Wat zou Harry hier van vinden? Een zucht verlaat mijn mond terwijl ik mezelf vertel om niet meer aan hem te denken.
Ik stap de badkamer uit en pak zwarte hakken uit mijn koffer. Vervolgens spuit ik nog wat parfum en doe ik mijn makeup op. Ik bekijk mezelf nog een keer in de spiegel en besluit dat het goed genoeg is. Ik loop naar de woonkamer en zie Zayn al aangekleed op de bank wachten. Ik schraap mijn keel en hij kijkt op. "Kan ik er mee door?" "Jezus damn." Zayn staat op en bekijkt me rustig. Ik bloos licht als hij staart. "Y-You look hot." Ik lach en pak zijn hand vast. "Let's go." Ik sleep hem mee naar mijn auto.

23;48

Ik sta met Zayn te dansen als ik ineens een fotograaf zie. Hoe komt die hier binnen? Ik tik Zayn op zijn schouder en samen lopen we naar de tuin van het huis. Mijn mond valt open als ik zie dat Harry en Taylor er staan. Poserend voor een cameraman. Meteen schieten de tranen weer in mijn ogen. Zayn heeft het ook gezien en loopt er op af voordat ik ook maar iets kan doen. Ik zie hoe Zayn Harry aanspreekt en al snel wijst hij naar mij. Vlug draai ik me om, maar al snel staan Harry, Zayn en Taylor voor mijn neus. "Aimée laat me het uitleggen." "Er valt niks uit te leggen. Jij hebt duidelijk voor Taylor gekozen en dat moet ik accepteren. Zayn, laten we gaan." Zayn knikt en ik pak zijn hand vast, er niet bij nadenkend hoe Harry zich daarbij voelt.

23;57

Zayn heeft zijn armen om me heen geslagen terwijl ik met mijn hoofd tegen zijn borstkas aanleun. De cameraman heeft alleen maar oog voor Harry en Taylor. En eerlijk gezegd vind ik het niet erg. Anders gaat de rest van de wereld nog denken dat ik iets met Zayn heb.
Ik pak Zayn's hand vast en ril even van de kou. Hij wrijft over mijn armen en drukt een kus op mijn voorhoofd. We staan een tijdje zo totdat we horen dat het aftellen is begonnen. Yippie. "60, 59, 58, 57.." Ik draai me om en kijk Zayn aan. "Bedankt voor de afgelopen dagen. Dat je me hebt opgevangen enzo." "47, 46, 45, 44, 43.." "Geen probleem Mée, je kan altijd bij me komen als er iets is dat weet je toch?" Ik knik glimlachend en geef hem opnieuw een knuffel. "30, 29, 28, 27.." "Beloof me dat je het nieuwe jaar opnieuw begint. Vergeet Harry, vergeet James, richt je op je relatie met je vader, en nog belangrijker: ga je diploma halen!" Ik lach zacht en knik. "Beloofd." "15, 14.." Ik kijk Zayn aan en haal mijn schouders op. Op hetzelfde moment doen we mee met aftellen. "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1-" Ik sla mijn hand om Zayn's nek en trek hem naar me toe. Al snel voel ik de zachte lippen van Zayn op de mijne en hoor ik hoe het vuurwerk afgaat.

---

heeey guys!
ik heb 3 inzendingen binnengekregen voor de schrijfwedstrijd.
Ik weet al wie de winnaar is en dat zal ik in het volgende hoofdstuk bekendmaken!

7 reacties = nieuw hoofdstuk

= team zayn
= team harry


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 2 juli 2014 - 11:12:


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 2 juli 2014 - 11:10:
Omg dit is waar ik op aan het wachten was zoooo cuuuutteee !!!!!snel verder!!!!xxxx


xcarrotx
xcarrotx zei op 2 juli 2014 - 10:08:
Eerst was het
Maar nu toch maar


x1Dx
x1Dx zei op 1 juli 2014 - 15:10:
Heel leuk!!!
Snel verder!

X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 juli 2014 - 15:10:
Oooeeee! Ik weet niet meer voor welk team ik ben.... Snel verder! X