Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand Alone's » 1DZayn | Zayn Malik

Persoonlijke Stand Alone's

1 juli 2014 - 13:52

726

1

224



1DZayn | Zayn Malik

Ivana pov.

Ik bekijk mijn outfit in de spiegel en nik dan goedkeurend. Ik loop de trap af en zie Zayn op de bank zitten met een biertje. "Hey, waar ga je heen?" "Ik heb een date met Ashton. Dat had ik toch gezegt?" "Ohja. Ashton is echt een mogool." "Zayn what the?" "Ja, wat het is zo." "Ik snap niet wat je tegen hem hebt. Hij is een ontzettend leuke jongen." "Ik ben leuker." Ik rol lachend met mijn ogen en geef hem een knuffel. "Tot vanavond Grumpy." "Tot vanvond Iv. Niet te veel lol hebben met die gast."

Ik strom het appartement van mij en Zayn in. Het is inmiddels half 10 's avonds. Ik zie dat Zayn op de bank verveeld naar een voetbalwedstrijd zit te kijken. "Hey. Heb je het overleefd?" "Overleefd? Het was geweldig! Oh my god hij is zo leuk!"

Zayn pov.

Een brok vormt zich in mijn keel. Ze had het leuk met Ashton. Ik zie hoe ze vol blijdschap verteld over haar date, ik luister er alleen niet naar. Het gebeurt voor mijn ogen. Ik zie hoe het meisje waar ik van hou voor een ander valt, en ik moet er een stokje voor steken. Ik kijk haar aan en zucht zacht. "Kunnen we even praten?" "Ja, hoezo?" Ze gaat naast me zitten en meteen ruik ik haar parfum. Ik bekijk haar van top tot teen. Haar blauwe ogen vallen ontzettend op door het laagje mascara wat ze heeft aangebracht. Ook heeft ze haar lippen gestift waardoor het bijna onmogelijk is om haar niet op haar mond te nemen, hier, nu. Het zal me niks verbazen als Ashton dat ook heeft gedaan.. Snel schud ik die gedachte weg. "Zayn?" "Huh?" Ik kijk op. "Je wou praten." "Ohja. Uhm, ja. Oke ik weet dat het heel verrassend gaat zijn wat ik nu ga zeggen, en ik wil onze vriendschap ook niet verpesten, maar.. Ik- Ik kan het gewoon niet aanzien hoe jij voor andere jongens valt. Dit nu met Ashton, ik kan het niet meer negeren. Iv, ik ben verliefd op je. Al sinds we samen wonen."

Ivana pov.

"Iv, ik ben verliefd op je. Al sinds we samen wonen." Een paar seconden laat ik het tot me doordringen wat Zayn net heeft gezegd. "Je bent gek." Fluister ik terwijl ik opsta en naar mijn kamer loop. Dit kan niet, dit is niet echt. Zayn is mijn beste vriend en hij is niet verliefd op me. Hij is gewoon in de war. Ik besluit er een nachtje over te slapen, en morgen maar met hem te praten.

Ik word wakker door een schel geluid beneden. Meteen sta ik op en ren ik de trap af. Ik zie Zayn in zijn joggingbroek in de keuken staan. Hij heeft drie pannenkoeken laten vallen en ik kan het niet laten om te lachen. "Waar in vredesnaam ben jij mee bezig?" "Ik wou ontbijt voor ons maken maar de pannen vielen." Ik giechel zacht en loop naar hem toe. Ik raap ze op en leg er twee weer terug. De ander zet ik op het voornuis. "Moeilijk he?" "Oh shut up Iv." Ik lach en vind mijn weg naar de bank. Ik ga er languit op liggen en kijk hoe hij het ontbijt voorbereid.
"Nog even over gisteravond.." Zayn draait zich om en kijkt me schuldig aan. "Het spijt me Zayn maar ik geloof het gewoon niet. Je bent mijn beste vriend en ik denk dat je gewoon in de war bent."

Zayn pov.

Zuchtend loop ik naar haar toe. Ik ga op mijn knieeen voor haar zitten en neem haar hoofd in mijn handen. Ze kijkt me vragend aan, maar voordat ze iets kan zeggen druk ik mijn lippen op die van haar. Een bom van vlinders ontploft in mijn buik. Tot mijn grote verbazing duwt ze me niet weg, maar zoent ze juist terug. Ik leg mijn hand tegen haar wang en ga er dieper op in.
Na een paar minuten laat ik haar los en kijk ik haar aan. "Denk je nu nog steeds dat ik in de war ben?" "Houd je bek en zoen me." Ik schiet in de lach en herhaal mijn actie weer.

--

oke deze was echt heel moeilijk om te schrijven..
Hij is niet helemaal geworden zoals ik in gedachten had, sorry daarvoor.
Hope you still like it .
xx


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 1 juli 2014 - 13:56:
Dat outfit tho ___


I LOVE IT IEEEEEE THANK YOU SO SO SO SO MUCH OMG I LOVE IT