Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Verrassing » Part 5

Verrassing

1 juli 2014 - 17:00

793

1

162



Part 5

*de volgende dag in de stad, donderdag*
Lauren's POV

Ik loop samen met Perrie nu al uren in de stad en ik blijf het nog steeds leuk vinden. We zijn in de ochtend al vroeg weggegaan zodat we lekker lang de tijd hadden om te shoppen. Perrie bleef speciaal bij ons thuis slapen voor mij zodat we de volgende dag snel weg konden naar de stad. Alhoewel... Volgens mij was het niet helemaal voor mij, ze genoot er zelf ook erg van ok weer met Zayn samen te slapen.
"Moet je kijken wat een leuke schoenen" zegt Perrie wijzend naar zwarte hakken van Nike. "Ja, ze zijn inderdaad leuk en passen bij mijn jurkje". Ik had al een zwart met wit jurkje gekocht. Het jurkje is aardig strak zo met een bollere buik maar hij past nog net. Het heeft een beetje een V-hals en komt boven mijn knieën uit. Ik vond hem eerst wat te sexy maar daar houdt Harry wel van.
Terwijl ik nog naar de schoenen in de etalage sta te kijken loopt Perrie al naar binnen. "Ja, die ja" hoor ik vanuit de winkel. Ik loop naar binnen en ik pas de schoenen. Ze zitten gelijk goed en zonder te twijfelen loop ik naar de kassa. Na het afrekenen loop ik tevreden naar buiten. Ik heb mijn setje compleet, denk ik tevreden bij mezelf.

*vrijdag, een dag later*
Lauren's POV

Na een geslaagde dag shoppen gisteren is het vandaag zover. Ik ga Harry vertellen dat ik zwanger ben. Ik vind het best eng en ik voel me er niet lekker bij.
Ik loop naar beneden naar de tafel in het midden van de keuken. Ik ga lekker zitten en ik probeer me te relaxen. "Niet zenuwachtig zijn" zegt Perrie die naast mij zit zacht in mijn oor. "Kijk eens aan" zegt Louis "onze eetprinsses". Gelijk voel ik weer schaamte van eergisteren. Gelukkig krijg Louis het zelf ook door en zegt "Het geeft niet hoor, jij kan zoveel eten als je wilt. Jij wordt toch niet dik." Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik word weldegelijk dik maar niet van het eten.
Even is het stil maar dan verbreek Zayn de stilte. "Zullen we zo naar de stad gaan? Dat is best een tijd terug dat we dat deden."
Gister hebben Perrie en ik aan de jongens, behalve aan Harry, verteld dat ik vanavond ga koken en hier thuis een date heb met Harry maar dat hij dat niet mag weten. We hebben ook vertelt dat we tijd nodig hebben om te koken dus dat ze weg moeten. Eigenlijk hebben we dus gewoon ons hele plan vertelt behalve dan dat ik zwanger ben. Ze vonden het allemaal erg leuk en hebben beloofd mee te helpen.
"Ja" zegt Liam erg enthousiast. "Hoe komt je er toch bij"? Vraagt Niall die mij een knipoog geeft. "Lauren, heb jij zin om naar de stad te gaan"? Vraagt Harry aan mij. "Nou, nee maar jij mag wel gaan als je zin hebt" zeg ik tegen Harry terug. "Dan blijf ik liever bij jou" zegt Harry terwijl hij langzaam zijn hand naar mijn bovenbeen brengt. Ik leg mijn hand op zijn hand en zeg "Weet je het zeker? Je werkt altijd zo hard en je hebt nooit tijd om lekker uit te gaan." "Ik weet het zeker. Jongens gaan jullie maar, Lauren en ik blijven hier wel thuis" zegt Harry terwijl hij zijn hand steeds hoger op mijn been probeert te krijgen. Ik houd hem nu tegen met mijn hand wat aardig moeilijk is want Harry is sterk. Ik sein naar Niall dat Harry's hand op mijn been ligt en dat hij moet helpen. Gelukkig komt de boodschap goed aan want Niall knikt zodat ik weet dat hij me snapt. "Kom op Harry, we hebben nooit tijd voor elkaar en nu wil je weer thuis blijven. Kom gewoon mee". Probeert Niall op zijn best. Harry kijkt mij vragend aan en ik zeg: "Ik ben het met Niall eens, ga maar naar de stad. Weet je wat, dan kom je gewoon iets eerder thuis vanavond en dan hebben wij ook nog wat tijd voor elkaar". "Oke, ik ga mee". Zegt Harry.
Ik zie over opgeluchten gezichten en ik kan je vertellen dat is zelf ook wel aardig ben opgelucht. "Kom we gaan gelijk" zegt Zayn. "Doei babe" zegt Harry en geeft me daarna een kus. "Doei" zeg ik als ik zijn lippen op mijn voorhoofd voel.
Zodra iedereen weg is zegt Perrie "Goed opgelost! Je kan wel actrice worden" "dankje" zeg ik terug. "Laten we snel beginnen, we hebben nog een boel te doen" zegt Perrie. "Ja, is goed" en met die woorden begonnen we alles klaar te maken.


Ik kan niet wachten tot jullie het volgende hoofstuk lezen!


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 juli 2014 - 23:08:
super! Ben heel benieuwd naar het volgende hoofdstuk. Snel verder! melding?! X