Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED » Ch. 13

Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED

1 juli 2014 - 17:03

1257

6

622



Ch. 13

Image and video hosting by TinyPic Francisco Lachowski as Bruno :)

Zayn POV
We stappen het restaurant binnen en worden overspoelt met de geur van pizza. Dwight pakt Hannah’s en Eihlynn’s handen en sleurt ze mee naar de balie. Een knappe, Italiaans uitziende jongen grijnst breed naar ze, komt achter de balie vandaan en knuffelt de drie tegelijk, al is het een beetje onhandig aangezien hij niet zo lang is.
‘Bruno!’ roept Hannah grijnzend. Ze slaat haar armen weer om hem heen en in mijn achterhoofd hoor ik Luke nijdig zeggen: “Blijf met je poten van mijn vriendin af!” en aan de uitdrukking op de gezichten van de jongens te zien denken zij hetzelfde.
Ik probeer een lach in te slikken. Eihlynn draait zich om en trekt de jongen, Bruno, mee naar ons.
‘Bree, dit is One Direction en de rest van Say!. Allemaal, dit is Bruno.’
‘Geen zin om namen te zeggen, Eihlynn?’ vraagt Angel glimlachend. Eihlynn knikt beschaamt en Bruno trekt haar naar zich toe.
‘Mijn ragazza is een beetje, hoe zeg je dat… pigro, lui.’ Hij grijnst en kust haar haar.
Natuurlijk borrelt het eenmaal bekende gevoel op onder mijn hart en jaloezie komt in mijn aderen terecht als Eihlynn giechelt.
‘Hou op, Bree.’
‘Bree?’ vraagt Harry met zijn armen over elkaar heen geslagen en een wenkbrauw opgetrokken, als Grace glimlacht naar Bruno.
Ach, natuurlijk, hoe kan het ook anders: die goeie ouwe jaloezie komt weer es om de hoek kijken.
Bruno wordt een beetje rood en Hannah klopt hem op de arm. ‘Onze bijnaam voor hem. Hij is nogal meisjesachtig, dus vandaar een meisjesbijnaam.’
‘Unisex,’ zeg Liam droog, waardoor Nola begint te lachen.
‘Oh, ja, Nola Williams,’ zegt ze glimlachend. Ze biedt Bruno haar hand aan. In plaats van hem te schudden, zoals elk normaal persoon zou doen, pakt hij haar hand, buigt naar voren en drukt er een kus op.
‘Bruno Ferraio, mi amore.’
Liam snuift en ik grinnik.
De rest van de meisjes stellen zich voor. Harry’s ogen flitsen vervaarlijk als Bruno naar Grace knipoogt en zij bloost.
‘Bruno hou op, womanizer.’ Zegt Eihlynn grijnzend.
Hij grijnst terug naar haar. Dan lijkt er hem opeens iets te binnen te schieten.
‘Oh, ja: jullie moeten gaan zitten.’ Hij draait zich om naar het eetgedeelte en begint te lopen. ‘Volg mij maar.’
Onze groep volgt. We zitten neer bij een redelijk grote tafel. Bruno vist een boekje uit zijn achterzak en kijkt ons met een grote grijns aan.
‘Wat willen jullie bestellen?’

Ik slurp aan het roze(ja, roze, heel hip) rietje en laat de cola mijn mond in stromen. Ik slik door en zet het glas weer neer, om daarna op mijn maaltijd neer te kijken.
Pizza Bella, en hij ziet er, zoals de naam doet vermoeden, prachtig uit. Voor mijn smaakpapillen ook, aangezien hij royaal bestrooit is met kip en kaas, en tomatenpasta dik over de bodem is uitgesmeerd.
Ik kijk de tafel rond. Niall schrokt als een bezetene zijn extra grote pizza met extra kaas naar binnen, Liam eet als de koningin van Engeland, Louis heeft zijn eten al op en drinkt zijn ijsthee en Harry eet niet, maar staart naar Bruno die Grace aan het lachen maakt. Als blikken konden doden, had Harry in de gevangenis gezeten.
Nola doet blijkbaar een koe na(waardoor Angel, Quinty en Gwen in lachen uitbarsten) terwijl ze op de korst van haar pizza kauwt. Hannah is druk aan het sms’en(waarschijnlijk Luke) en Eihlynn kijkt geïnteresseerd mee.
Ik gaap.
‘Mond dicht Zayn, anders vang je nog vliegen.’ Mompelt Harry die nog steeds met een blik vol venijn en jaloezie naar Bruno en Grace staart.
‘Iemand is jaloers,’ mompel ik terug met een halve grijns. Harry’s wangen worden een lichtroze en hij kijkt naar zijn onaangetaste pizza.
‘Eet, het valt op.’ Mompelt Liam toonloos, terwijl hij een perfect puntje uit zijn pizza snijdt. Ik grinnik als Niall zuchtend naar zijn lege bord staart.
Quinty klopt hem op zijn schouder en kust zijn wang. ‘Ach liefje, is het op?’
Niall trekt een zielig gezicht, knikt, en proest het uit als hij naar de abnormaal breed grijnzende gezicht van Louis, Liam, Harry, Eihlynn, Angel, Quinty, Gwen, Grace, Dwight, Bruno en mij kijkt(God wat ’n opsomming).
Hannah is nog steeds druk bezig met sms’en. Zwaar snuivend vist Dwight haar mobiel uit haar handen(onder groot protest van Hannah) en begint hardop te typen.
Dit is Dwight, Hannah’s Gay Best Boyfriend Forever and Ever and Ever and Ever, en we zijn nu druk bezig met pizza’s eten en Bruno’s prachtige gelaatstrekken te adoreren, dus effe geen romantische seks via sms graag. XXX, your biggest fan. Verzenden.’
Ik schiet in de lach, net zoals de rest aan tafel behalve Hannah die dieprood wordt.
Dwight geeft Hannah haar telefoon weer terug, die hem dankbaar aanneemt. Eindelijk begint de rest met eten, terwijl we half met Bruno praten, als Hannah’s mobiel afgaat.
Ze neemt op en de tafel barst in lachen uit als Luke’s vervormde stem door de niet perfecte verbinding uit de telefoon kraakt.
WIE DE F*CK IS BRUNO!?

Als Bruno ons buigend, kussend en knuffelend heeft uitgelaten lopen we lachend over de straten van het stadje waar Dwight, Hannah en Eihlynn vandaan komen. De nacht is zacht, niet al te warm of te koud, en uit verschillende kroegen klinkt muziek.
‘Zullen we terug naar het hotel?’ vraagt Grace. ‘Ik ben nogal moe, eigenlijk. En we hebben morgen een concert.’
‘YAY!’ roept Niall, die een begint te huppelen. ‘Een concert! Dan gaan we dansen, en springen, en lachen, en gek doen, enneh…’
‘Zingen,’ zeggen Liam en Nola droogjes tegelijk. Louis schiet in de lach.
‘Niet het belangrijkste,’ grijnst hij.
‘Komen we 5 Seconds Of Summer straks nog tegen, trouwens?’ vraagt Eihlynn. Ik knik.
‘In Australië. Zal nog wel even duren, maar we gaan wel even samen met ze zingen.’
‘Gezellig,’ beaamt Eihlynn. ‘Dan zit Hannah ook minder achter haar mobiel.’
‘Niet dat ze dan meer praat,’ grijnst Quinty.
‘Oh! Ja! Hannah beautiful, je hebt nog niet eens verteld hoe die zoent! Ik ben diep, diep, zeer diep gekwetst babe.’ Roept Dwight dramatisch uit.
Hannah giechelt en geeft hem een knuffel met één arm, aangezien ze nog steeds aan het sms’en is. ‘Hij zoent goed, Dwight.’
‘Really?’
‘Really. Hemels, gewoon. Hij kan toveren met z’n tong.’
‘Zó jaloers,’ verzucht Dwight, hand op z’n hart. ‘Mag ik hem een keertje lenen? Of natuurlijk,’ en hij knipoogt naar Eihlynn en mij. ‘Als Lynnie Zayn eventjes wil uitlenen.’
‘Oh mijn God Dwight- nee.’ Roepen Eihlynn en Hannah tegelijk uit.
Mine,’ sist Eihlynn terwijl haar armen om mijn middel krullen.
Dwight snuift en slaat zijn armen over elkaar heen. ‘Talk about possesive, babe.’

Even later zijn we goed en wel in het hotel(Dwight is alweer thuis). Het eerste wat Grace doet is naar haar slaapkamer rennen. Harry huppelt grijnzend achter haar na. Gwen slaat haar arm om de nog steeds sms’ende Hannah. ‘I get you girl,’ zegt ze en ze high-fiven, om daarna naar hun kamer te verdwijnen. Louis en Angel, Niall en Quinty en Nola en Liam verdwijnen daarna ook snel naar hun kamers zodat Eihlynn en ik alleen achterblijven.
‘Wauw,’ merk ik op. ‘Gezellig jongens, laten we nog even blijven kletsen.’
Eihlynn lacht en drukt een kus op mijn lippen. Gebruik makend van de kans sla ik mijn armen om haar middel en verdiep de kus.
Als we ons terugtrekken voor zuurstof grijns ik.
‘Vergeet kletsen. Ik weet iets leukers.’

Bruno wordt gespeeld door Francisco Lachowski! Naja, hij is niet echt Italiaans, I know, maar hij is wel schattig EN knap(net zoals zn kindje (: ). Laten we zeggen dat Bruno een halve Italiaan is, ok? Maar dan geboren en voor een groot deel grootgebracht in Italië.
Ik hoop dat je het leuk vond (: Weer sorry dat het zo lang duurde, natuurlijk had ik weer eens geen inspiratie. En soms is het moeilijk om stukken langer dan 1000 woorden te schrijven.
-x-


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 6 juli 2014 - 11:40:
Oehhh nice chappie!!

But who tha fuck is Luke?!


xcarrotx
xcarrotx zei op 2 juli 2014 - 10:23:
Mmm gay boys zijn zo leuk! I wish I had one ^^
Superleuwk hoofdstuk! En maakt niet uit dat het lang duurt, zoals Sanne me nèt whatsappte: beter laat dan nooit


1Dtjetanya zei op 2 juli 2014 - 0:38:
Superleuk!!


juutjee19
juutjee19 zei op 1 juli 2014 - 20:35:
Super leuk verhaal!
Melding please (: X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 juli 2014 - 19:49:
Super! Je hebt echt talent! Snel verder! XX