Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ] » 008 || Day five

I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ]

1 juli 2014 - 20:22

867

5

314



008 || Day five

~Coco Horan


“Nash, hoe laat is het?”
“Vijf over half tien. Dit is trouwens de vijfde keer dat je dit vraagt...”
Ik zucht en gooi mijn lange haar naar achter. Om vijf voor tien heb ik afgesproken met Vera, ze is het enige meisje die ik echt kan vertrouwen. Je zult denken dat niemand anders met me wil praten, maar dat is niet hoor. Het probleem is is dat ik dus vriendinnen maak. Dat klinkt heel raar, ik weet het. Maar ik bedoel dat is meisjes niet kan vertrouwen, ze willen me alleen maar omdat ik beroemd ben. Daarom is het voor mij ook moeilijk om iemand waar ik op verliefd ben en die niet beroemd is uit mijn hoofd te zetten. “Ik haat lange stiltes...” Mompelt Nash, dat is trouwens echt te merken. Nog maar twee dagen... Ik mis mijn familie echt en ik weet zeker dat Nash dat ook doet. Ik mis zelfs het irritantste meisje van de wereld, mijn zusje. Ze behandelt me alsof ik een kleuter ben. “Weet jij wat we kunnen doen?” Nash kijkt me vragend aan en kijkt ook niet weg. “Nope.” Een simpel antwoord, heel simpel. Ik weet honderd procent zeker dat ik wel iets kan verzinnen maar daar ben ik gewoon te lui voor. Misschien kan iets me inspireren? “We kunnen gaan kloten in de badkamer?” Stelt Nash voor. “Euhm, nee... Ik ben een meisje. Dat is niet bepaald mijn ding,” zie je een meisje al kloten in de badkamer? Ik niet. “Maar jij mag wel gaan.”
“Nee, anders ben jij hier alleen.”
“Ja, en dan?”
“Ik wil je niet alleen laten...”
Na die woorden gehoord te hebben frons ik mijn wenkbrauwen waarna ik een Ź‘awh’-geluidje maak. Dat is echt wel té cute. Ik kijk recht in zijn ogen en hij in de mijne. Zonder het door te hebben brengen we onze hoofden langzaam bij elkaar totdat onze lippen elkaar... Het is tijd! Opeens spring ik op waardoor Nash schrikt. “Ik ga, doeg!” Na die woorden loop ik snel naar de deur om vervolgens naar de badkamer te huppelen.

Langzaam open ik de deur totdat ik erdoor kan. “Coco!” Echoot het door de badkamer als ik binnen ben. “Allowa Vera!” We zijn beiden even enthousiast, zo te horen. “Ik heb een mooi plekje uitgezocht, follow me.” Vera loopt de badkamer aan en ik volg haar.

Ze stopt bij een loungeset in de hal. Ik laat me op een bank zakken en zucht opgelucht waardoor Vera me nieuwsgierig aankijkt. “Wat is er?” Ik schud mijn hoofd. “We zoenden bijna...” Dromerig sluit ik mijn ogen, maar open ze meteen omdat ik een tik tegen mijn arm krijg. “Wie?!” Roept ze véél te hard. Ik maak een doe-rustig-gebaartje en dat help, gelukkig. “Le moi and Nash.” Fluister ik opschepperig. “Waarom ben je dan zo blij als je bijna zoende?”
“Ik ben niet blij, ik was aan het acteren. Jij was mijn redding in nood.”
“Aha, waarom wilde je dan niet zoenen?”
“Ik ben niet verliefd op hem.”
“Op wie dan wel?”
Hier besluit ik geen antwoord op de geven.

~Nash Grier


Ik kan mezelf wel voor m’n kop slaan! Mister Nash is weer zo dom om mevrouw Horan te zoenen. Echt een actie voor mij. Ik had kunnen weten dat ze niet wilde ik bedoel, vergelijk Matthew met mij, dan ben ik een lelijke nietsnut! Na gefrustreerd miljoenen rondjes te lopen laat ik me zakken op het bed. Nu kan ik haar nooit meer in de ogen kijken of met haar praten. Ik wrijf in mijn ogen en besef nu pas dat ik gewoon aan het janken ben! Snel wrijf ik de tranen weg zodat Coco ze niet ziet als ze weer terug komt. Op dat moment gaat de deur open. Shit! “Huil je, Nash?” Vraagt de lieve en zachte stem van Coco. “Nee.” Je kan gewoon aan mijn stem horen dar ik zit te huilen. “Nash, ik zie het gewoon en hoor het. Wat is er aan de hand?” Ja hoor, en nu doen alsof je niet weet wat er aan de hand is. “Niks.” Dat is het enige wat ik nog kan zeggen...

~Hayes Grier


Als Nash dit ziet terwijl hij met Coco heeft gaat hij zeker janken. “Hayes, Hayes! Nash is aan het huilen op televisie!” Wordt er van beneden geroepen, het is het piepstemmetje van Skylynn. “Zullen we naar beneden gaan?” Vraag ik aan mijn lieftallige girlfriend. Ze knikt en ik pak haar hand vast. Samen lopen we naar beneden.

“Ik wil je niet alleen laten...” Dat is wat Nash zei tegen Coco, hoe cute is dit? Betekend dit dat Nash en Coco officieel een relatie hebben, zie hier verder.
*video van Nash en Coco die bijna zoenen*
Nee, dat betekend het niet! Coco stond gewoon op en liep weg, zielig voor de smoorverliefde Nash.
Om half zeven de volgende uitzending en bekijk dan hoe de liefdesleven van Cash gaat. Tot dan!


Dit is niet te geloven, Nash is gewoon op Coco. “Pap, heb je dat gezien?!” Roep ik. “Nash heeft eindelijk de liefde van zijn leven gevonden, ik dacht dat hij nooit een vriendin zou gaan krijgen en uiteindelijk homo zou worden.” Grap ik waardoor Serena giechelt en ik word aangesproken door mijn vader. “Laat die jongen toch, het is je broer Hayes.” Én mijn aartsvijand!


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 4 juli 2014 - 15:51:
OMFG ZOOOOOO VERSLAAFD HIER AAN


x1Dx
x1Dx zei op 2 juli 2014 - 15:50:
Aaw schattig, en zielig voor Nash!
Snel verder!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 2 juli 2014 - 15:39:
Awh! Cute!
Snel verder!!
-X-


katniss
katniss zei op 2 juli 2014 - 15:16:
snel verder!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 juli 2014 - 15:04:
Ahw!
Snel verder!
-X-