Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 34 | WINNAAR SCHRIJFWEDSTRIJD

Obsessed - One Direction

2 juli 2014 - 12:18

772

4

375



Obsession 34 | WINNAAR SCHRIJFWEDSTRIJD

Aimée POV

‘Ga weg!’ schreeuwt hij weer. Wat heb ik misdaan? Was ik niet goed genoeg voor hem? Huilend loop ik naar onze kamer, waar ik mijn paarse koffer onder het bed vandaal haal en al mijn spullen in gooi die ik zo snel kan vinden. Na de badkamer ook te hebben ontruimt van mijn spullen, ga ik weer terug naar de slaapkamer. ‘Damn Harry!’ hoor ik Zayn schreeuwen. De woede is duidelijk te horen in zijn stem. Nog één keer glijden mijn ogen door de kamer. Everything? Yeah, everything. Zuchtend pak ik mijn koffer van de boxspring en klem mijn vingers om het leren handvat. Langzaam worden mijn knokkels wit. Huilend ga ik terug naar de gang waar Zayn, Harry vuurspuwend aankijkt. ‘c’mon’ Zayn houdt de deur open en stapt naar buiten. Ik loop naar hem toe waarna hij mijn koffer over pakt.
In de deuropening blijf ik staan en draai ik me nog één keer om. Naar de persoon die mijn hart heeft gestolen en vervolgens gebroken. De persoon van wie ik zoveel hou maar hij blijkbaar niet genoeg van mij. ‘Harry?’ mijn stem klinkt krakerig en schor. Hij staat midden in de smalle gang met zijn handen in zijn broekzakken verstopt. ‘bedankt…’ ik durf hem niet aankijken. Bang voor het gevolg. ‘bedankt voor alles’ met mijn hand veeg ik de tranen van mijn wangen af, zodat er weer ruimte is voor nieuwe. Één seconde dan. Ik kijk in zijn groene ogen. De mooiste ogen ooit. Verdrietig kijken ze die van mij aan. Zonder een antwoord draai ik me om en trek ik de deur achter me dicht. Alles achterlatend. Mijn gedachten, gevoelens en geheimen. De jongen waarmee ik de mooiste dagen en nachten van heb meegemaakt in mijn leven. De man van mijn dromen.
Buiten is het pikkedonker. Tranen stromen over mijn wangen. Ik zak op de grond, met één hand voor mijn ogen en de ander steunend op de koude grond.
Lange uithalen verlaten mijn mond. ‘Sshhht’ sussend legt Zayn zijn hand op mijn rug, met zijn duim maakt hij kleine cirkeltjes. ‘Everything is gonna be alright’ stelt hij me gerust. Ik knik mijn hoofd. Maar eigenlijk ben ik het niet met hem eens. Het komt niet goed. Na een poosje helpt hij me opstaan en samen lopen we door de koude winterlucht richting de auto.

Harry Styles POV

‘Damn Harry!’ schreeuwt Zayn. Ik durf hem niet aan te kijken. Als Zayn boos is, is hij ook echt boos. Wat ik volkomen begrijp op dit moment. Na een pijnlijke stilte verschijnt ook Aimée in de gang. Haar ogen zijn rood van het huilen. Haar wangen nat van de tranen. Ik wou zo ontzettend graag dat ik haar kon troosten.
Die f*cking Simon ook! Hij heeft het meest te zeggen over ons. Net als nu. Hij vind Aimée niet goed genoeg. Onze vriendinnen moeten ‘’bekend’’ zijn, net als Perrie. Geen ‘’gewoon meisje’’. Maar Eleanor is wel goed genoeg… En Sophia net. Soms snap ik er niets meer van. Natuurlijk, Simon heeft ervoor gezorgd dat One Direction bestaat, maar daarom hoeft hij mij niet van mijn vriendin te scheiden!
‘C’mon’ Zayn loopt naar de deur van het appartement en houdt hem voor Aimée open. Hij pakt haar koffer over en gaat naar buiten. Aimée blijft in de deuropening staan en draait zich naar me om. ‘Harry?’ snikkend zegt ze mijn naam. Verbaasd kijk ik op. Wat zou ze nog willen zeggen? ‘Bedankt…’ stamelt ze, ze kijkt naar haar schoenen. Tranen lopen over haar wangen. ‘Bedankt voor alles.’ Maakt ze haar zin af. Dan kijkt ze me aan, hopeloos. Recht in mijn ogen. Na een paar seconden wat voelen als uren draait ze zich om waarna ze de deur achter zich dichttrekt. Daar gaat ze. Met mijn gedachten, gevoelens en geheimen. Het meisje waar ik de mooiste dagen en nachten heb meegemaakt van mijn hele leven. De vrouw van mijn dromen.
Snikken ontsnappen mijn mond. Ik loop naar de woonkamer en laat me vallen op de bank. Ik pak een vaas van het kastje naast mij, ga weer staan, klem de vaas tussen mijn vingers en gooi het zo hard mogelijk tegen de muur. Scherven belanden als een plas op de grond. Huilend ga ik weer zitten op de bank met mijn hoofd in mijn handen. ‘Hazza? What’s wrong?’ geschrokken kijk ik op. Niall kijkt vragend de kamer rond. ‘Waar is Aimée?’ ‘Ik heb het verkloot Niall. Ze is weg.’ Geschrokken kijkt hij me aan. Hij gaat naast me zitten en houdt zijn armen open voor een echte Niall-hug. ‘Ze is weg Niall. Ze komt niet meer terug.’ Snik ik.

--

deze is dus gescrheven door Merel.
Alle credits naar haar!


Reacties:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 3 juli 2014 - 17:55:
Heel goed geschreven !!


x1Dx
x1Dx zei op 2 juli 2014 - 15:11:
Heel goed geschreven


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 2 juli 2014 - 12:43:
AAwhhhh :'(


xcarrotx
xcarrotx zei op 2 juli 2014 - 12:29:
Bjoetifoel Merel!! So sad, ik denk dat ik zelf ook een Horan-Hug nodig heb :' (
Misschien krijg ik die vanavond wel : )

IK GA NAAR ONE DIRECTION!! In Düsseldorf