Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » HADES vs GHIRAHIM » Demon Lord Ghirahim

HADES vs GHIRAHIM

2 juli 2014 - 15:34

525

0

152



Demon Lord Ghirahim

Niet veel later kwam er een kleine roeiboot aan. Het ging tegen de stroming van lijken in en achterop het bootje zat de veerman. Het was een man, of beter gezegd, een geraamte met een laagje huid over zijn botten heen, zo dun en grijs als een laag stof. Hij had een peddel in zijn hand waarmee hij langzaam de boot vooruit kreeg.
De demon stond op toen hij de boot aan zag komen.
"Hé! Veerman! Schiet eens op!" riep de demon zwaaiend.
Alsof de veerman hem niet gehoord had bleef hij in hetzelfde tempo roeien en uiteindelijk meerde hij aan bij de oever. Hij keek met zijn holle ogen op naar de demon en hield zijn hand voor zich uit alsof hij wilde dat de demon hem iets gaf.
"Wat moet je?" reageerde de demon terwijl hij naar de hand van de veerman keek. Toen haalde de veerman een rol perkament tevoorschijn en gaf het aan de demon.
"Hm.."
De demon rolde het open.
"Een enkele reis naar de overkant van de Styx kost één Obool. Geef dit aan veerman Charon en onthoud uw handen en voeten binnenboord te houden. Raak het water niet aan."
De demon rolde de perkamentrol weer op en keek de veerman even aan. De veerman keek terug, maar zelfs dit levenloze skelet leek zich niet erg op zijn gemak te voelen bij deze demon.
Toen schoot de demon in de lach.
"Één Obool?! Je wil geld van me hebben? Hahaha! Dacht het niet meneertje Charon! Jij gaat me naar de overkant van de Styx brengen, en dat doe jij helemaal gratis!"
Charon keek hem even aan en schudde toen zijn hoofd. Zijn botten kraakten instabiel. Hij hield zijn hand weer voor zich uit en dit keer keek de demon niet vrolijk.
Plotseling greep hij de veerman vast en trok hem naar zich toe. De veerman slaakte een onmenselijke gil, maar dit jaagde de demon geen angst aan. Met zijn bleke gezicht dicht bij dat van de veerman fluisterde hij:
"Weet je wat er gebeurd als jij niet doet wat ik zeg, Charon?"
Het skelet kermde zacht.
"Wil je het weten? Nou? Ik zal het je vertellen..."
De demon keek het skelet duister aan. Opeens opende de demon zijn mond en er kwam een griezelige, worm-achtige tong uit gekronkeld. Het skelet kermde opnieuw en probeerde zich los te trekken toen de tong zijn gezicht bijna aanraakte. Toen krulde de demon zijn tong weer terug in zijn mond en liet de veerman los. Ondanks dat de veerman holle ogen had en maar amper huid op zijn gezicht had, was duidelijk te zijn dat hij doodsangsten uitstond. Hij wist niet hoe snel hij naar de andere kant van de boot moest kruipen.
"Dan gaan we niet zulke beste dingen meemaken, Charon," grijnsde de demon.
De veerman knikte snel en gebaarde dat de demon mocht gaan zitten. De demon kreeg een opgewekte blik op zijn gezicht en ging vrolijk in het bootje zitten.
"Mooi dat we het eens zijn!" zei hij vrolijk. "En eh, nu we toch deze bootreis met elkaar gaan doorbrengen, laat ik me even voorstellen."
Zijn ogen stonden duister, zijn mondhoeken krulde omhoog en zijn spierwitte haar viel voor zijn gezicht.
"Mijn naam is Ghirahim. Demon Lord Ghirahim."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.