Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Verrassing » part 6

Verrassing

2 juli 2014 - 18:35

895

0

164



part 6

Lauren's POV

"Ik pak alle boodschappen die we hebben gehaald even uit de kelder. Wil jij dan even mijn kleding op halen"? vraag ik Perrie. "Natuurlijk" antwoordt ze terwijl ze naar boven rent. Ik pak de bom volle tas en neem het mee naar de keuken. Ik zie Perrie er al wachten op mij met mijn kleding. Geschrokken kijk ik naar de kleding. "Wat is er"? vraag Perrie. "Er zit een super grote kreukel in mijn jurk, dat kan echt niet" zeg ik terug. Gehaast loop ik naar de bij-keuken waarin ik mijn schoonmaak spullen heb liggen. Ik pak snel het strijkbout en ik loop terug naar Perrie die aandachtig kijkt naar als ons eten. "Zo, die jurk gaan we strijken. Maar wacht, dan komen we niet meer toe aan het koken of ik leg niet meer op het eten en brand alles aan." zeg ik met een kleine paniek in mijn stem. "Rustig, rustig. Ik ben er om je te helpen en er zit helemaal geen kreuk in je jurk, dat is gewoon de vorm van de jurk" zegt Perrie met onderdrukte lach. Ik kijk nog eens naar de jurk en ik zie dat ze helemaal gelijk heeft. "Oja... das waar" zeg ik. "Maar dit heeft ons nu allemaal tijd gekost, misschien is het eten niet optijd klaar" zeg ik er bij. "Ik weet dat het spannend is Lauren, maar we hebben nog de hele dag de tijd. De jongens zijn net vertrokken. En ik ben er om je te helpen, probeer rustig te blijven. Dat helpt het aller beste" zeg Perrie. "Ja dat is waar, sorry dat ik zo stres" zeg ik. "Geeft niks, ik zou net zo doen als jij als ik in jou schoenen stond" zegt ze terug.
Na een lange lange middag is het bijna zo ver. Ik heb me al omgekleed en ik word nu wel weer zenuwachtig. "piep, piep" Ik hoor de telefoon van Perrie en ik zie dat de telefoon gaat trillen. "Ik heb een berichtje" zegt ze. We kijken samen op haar mobiel en we zien dat het bericht van Zayn komt
"We gaan nu de auto in, we zijn binnen tien minuten thuis. Tot zo lieferd x love you x Zayn" lezen we. Ik begin nu erg te stressen.
"Alles komt goed, echt waar" zegt Perrie die ziet dat ik zenuwachtig word. "Onze soep! Onze soep is nog niet klaar en dat gaat hij ook niet worden in 10 minuten". zeg ik gestrest. "Harry kan best wel even wachten op de soep en anders sla je de soep over". zegt ze
Terwijl Perrie mij nog bemoedigd leg ik de borden nog een goed recht. "Alles licht scheef" zeg ik terwijl weer de paniek naar boven schiet. "Niet waar, alles ligt perfect. Zoals ik al zei, alles komt goed. Geen zorgen" zegt ze. Oke, Perrie heeft gelijk. Ik moet meer gaan ontspannen.

*Dat zelfde moment*
Zayn's POV

Ik zit samen met de jongens in de club als ik kijk op mijn horloge. "Ik denk dat het wel tijd is om te gaan" zeg ik.Ik laat de tijd even zien aan Liam als goed keuring. "Ja, ik ben het met je eens" zeg Liam. Iedereen is het daarna snel eens met mijn beslissing. We lopen de club uit en we gaan naar de auto. Wonder boven wonder zijn we niet gespot als we terug lopen naar de auto. Ik sms Perrie even snel zodat zij ook weet dat we in de auto zitten.
Louis gaat achter het stuur en Harry komt voorin naast hem zitten. Ik kan zien dat Harry een beetje gespannen is. "Wat is Lauren een beest in bed zeg!" zeg ik om Harry te plagen. Niall kijkt me even raar aan maar zodra ik hem een knipoog geeft snap hij dat het een grap is. "Wanneer was Lauren bij jou in bed dan"? vraag Niall. "Vorige week maandag geloof ik" antwoord ik. "Nee, dat kan niet. Toen was ze bij mij in bed." zegt Niall. "Oh... dan was het vast vorige week dinsdag ofzo" zeg ik terwijl ik moeite heb mijn lach in te houden. "Gelukkig vindt ze mij het best in bed. Dat zei ze laatst zelf". voegt Liam er nog even aan toe om het nog wat erger te maken. Ik probeer naar Harry's gezicht te kijken maar die kan ik slecht zien omdat het al donker is. Als we langs een lantarenpaal rijden vang ik volgens mij, ik kan het nog steeds niet goed zien, een kleine glimlach van zijn gezicht op en dan weet ik dat hij ook snapt dat het een grap is.
"Ze kreunt altijd super hard bij mij, heeft ze dat bij jullie ook"? vraag Niall. "Ja zeker wel. Laatst kwamen de buren zelfs aan de deur om te vragen of het wat zachter kon." zegt Liam. Weer krijg ik moeite met mijn lach in te houden. Wat een fantasie zeg.
"We zijn er" zegt Louis die zich er de hele tijd buiten heeft gehouden. Harry stapt uit zonder iets te zeggen. Ik roep nog doei maar volgens mij heeft hij dat niet gehoord. Perrie komt aangerend en verteld dat Lauren heel zenuwachtig was. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan vanavond.



Oke, ik wil jullie nu echt heel graag het volgende deel laten lezen. Zal ik het vanavond er al opzetten? Bedankt voor de melding 1dforeverxmx! Dat doet me goed! xx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.