Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H12<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

2 juli 2014 - 20:45

1396

8

558



>H12<

Hier is alweer H12 :) Het gaat nu beter met schrijven. Enjoy ;) (BINNENKORT VAKANTIE :D)

Lina

Ik open rustig mijn ogen en moet wennen aan het licht dat in mijn ogen schijnt. 'Ze word wakker!' hoor ik Louis schreeuwen. Meteen is het licht verdwenen door iedereen die om me heen zit.
'Wat is er gebeurd?' Ik ga rechtop zitten.
'Nou, je voelde je niet lekker, je hebt drie keer overgegeven en je viel flauw.' Skyler kijkt me aan.
'Wat was er dan?'
'Nou, de symtonen herkende ik van vijf jaar geleden. Toen gebeurde hetzelfde. Je had een allergische reactie. Je hebt blijkbaar iets gegeten met noten erin.'
'Wat at je dan?' vraagt Louis.
'Lasagne met als dessert een ijscoupe. Ik bestelde de ijscoupe, er stond niks bij over wat voor ijs het was of wat erin zat.'
'Wacht! Dat heb ik ook gehad.' Zayn komt dichterbij zitten. 'Ik had aan de ober gevraagd wat het was. Het was vanilleijs met gemaalde noten erdoor heen. Je kon ze niet zien, daardoor die reactie.' Ik knik. Dat hadden ze wel even op de kaart mogen zetten! Zoiets zeg je toch wel!
'Nou, het is wel duidelijk. Dat neem ik niet meer.' Iedereen lacht even. Ik kijk op de klok. Het is tien voor drie. 'Zullen we gaan slapen?' Iedereen knikt en zelfs de hypere Niall is moe. Ik sta op en loop naar de badkamer. Ik kleed me snel om en als ik terugkom is alleen Skyler er nog. De jongens zijn dus al weg. 'Weetje, Louis was degene die je optilde en je in de limo legde. Nou ja, hij nam je op schoot en hield je stevig vast met de hele rit en glimlach op zn gezicht. Hoe schattig!' Meteen sprint Skyler naar de badkamer en niet veel later hoor ik de douche weer. Die doucht vaak, dat ben ik wel al gewend. Ik glimlach bij de gedachte hoe Louis me vast hield. Ik loop naar de woonkamer. Ik wil even wat gaan drinken. Ik loop naar de keuken en zie Niall voor de koelkast staan. Hij merkt niet dat ik er ben. 'You hungry beast!' Hij schrikt en laat zijn broodje vallen. Ik lach en geef hem zijn broodje. Hij propt het in zijn mond en loopt weg. 'Welterusten!' roep ik nog. Ik krijg alleen een gemompel met volle mond terug. Ik had geen idee wat er uit die mond kwam. Ik pak het pak Ice Tea en vul een glas. Het hotel vult elke dag eten en drinken aan. Ik drink het glas leeg en loop weer naar de kamer. Als ik langs Louis' kaner loop zie ik hem op zijn telefoon zitten. Het laken ligt bij de benen en je ziet gemakkelijk zijn sixpack. Ik bijt even op mijn lip. Too much sexyness. Ik klop en loop naar binnen. 'Hee. Kan je niet slapen?' Ik schud mijn hoofd en kom bij hem zitten. Op zijn nachtkastje staat een foto van hem met twee meisjes. Ik pak de foto. 'Wie zijn die meisjes?'
'Oh, dat zijn mijn zusjes.'
'Hoeveel zusjes heb je? Of zijn dit de enige?' Hij schud zijn hoofd.
'Ik heb er 6.' Hij glimlacht. Mijn mond valt open.
'En ben jij de enige jongen?'
'Nee ik heb een halfbroer Ernest.'
'Oke. Apart. Leuk eigenlijk. Oke dat kwam er raar uit.' We lachen even. Zijn lach. Zijn glimlach. Zo mooi! Hij pakt zijn telefoon weer en maakt van ons een selfie. Ik sta er volgens mij heel gek op. Ik zie dat hij hem op twitter plaatst. 'Kijk dalijk maar op twitter' zeg hij met een knipoog. Ik lach en sta op.
'Ik ga maar eens proberen te slapen.' Hij knikt. Ik zwaai even en loop naar mijn kamer. Skyler ligt al te slapen. Ik ga ook onder de dekens liggen en pak mijn mobiel. Ik open twitter en zie de selfie van ons.
"Had a fun day with this girl " staat er onder. Ik giechel en leg mijn telefoon weer weg. Ik ga goed liggen en val in een droomloze slaap.

Zayn

Ik voel mijn kussen trillen. Ik pak mijn mobiel eronder uit en ontgrendel hem. Ik heb een bericht van Perrie. Ik ben zo blij met haar. Ze is geweldig en ook behoorlijk knap.
"Zayn! CALL ME!" Het moet wel dringend zijn. Ik bel haar en meteen word er opgenomen.
"Wat is er, mijn lief?" Ze grinnikt even.
"Kom naar de lobby. Nu!" Ze hangt op. What's going on? Ik doe snel simpele schoenen aan en een broek en pak mijn pasje. Ik loop de deur uit en naar de trappen. Ja, ochtendgymnastiek is belangrijk. Ik ren naar beneden en loop de lobby in. Ik kijk om me heen. Dan worden er twee handen op mijn ogen gelegd. 'Wie is dit?' Geen reactie. Ik voel aan de vingers en voel een ring met drie diamantjes.
'Hoi Perrie.' Ze haalt haar handen weg.
'Hoe wist je dat ik het was?' Ze kijkt een beetje teleurgesteld.
'Ik voelde aan de ring. Maar kom eens hier lief!' Ik pak haar op en draai haar in het rond. Als ze weer staat plaats ik een kus op mond. 'Waarom ben je in Ibiza?' Ze glimlacht. De mooiste glimlach die ik ooit gezien heb.
'Ik miste je heel erg. Ik belde jouw management en ze kochten meteen een ticket voor me.'
'Dus je blijft tot het einde?' Ze knikt. Weer geef ik haar een kus op haar mond.
'Kom. Dan stel ik je voor aan de winnaressen.' Ik neem haar en haar koffer mee naar de lift. Ja, de ochtendgymnastiek heb ik al gehad vandaag. Als we boven zijn open ik de hotelkamer en laat haar binnen. Gelukkig is er nog niemand wakker. Het was ook wel laat vannacht. Ik geef haar wat te drinken en we gaan zitten op de bank.

Skyler

Ik word wakker door geluiden in de woonkamer. Zal vast Niall wel zijn die weer honger heeft. Ik stap uit bed en stop Lina nog extra in. Ik loop naar de gang richting de woonkamer. Bij de kamer van Liam blijf ik staan. Ik ga eerst hem wakker maken. Liam en ik zijn nu al best friends. Ik hoop dat het meer word. Hij is geweldig. Hij is lief, heeft humor en super knap. Ik vind hem eigenlijk wel leuk. Heel erg zelfs. Natuurlijk is en blijft hij een ster, dus moet ik rustig aan doen. Lina natuurlijk ook met Louis. Ik weet gewoon zeker dat ze hem leuk vind. Ze bloost elke keer als hij wat tegen haar zegt en ook andersom. En ze kijken elkaar de hele tijd aan. Ik loop naar de badkamer en vul een glas water. Ik loop terug naar Liam's kamer en open de deur. Hij ligt vredig te slapen. Niet voor lang meer. Ik tel in mezelf. Drie, twee, een. Ik gooi het glas water over hem heen en hij springt meteen overeind. Ik schiet in de lach en hij gromt. Ohoh! Ik begin te rennen met Liam achter me aan. Ik ren richting de woonkamer. Daar zie ik Zayn met een meisje op de bank zitten. Het is Perrie. Wauw, ze is mooier in het echt. Ik sta even stil om te zwaaien naar Zayn en Perrie. Liam springt op me en ik val op de grond. Hij gaat op me zitten en begint me te kietelen. 'Liam. Niet. Doen. Haha. Ik. Kan. Er. Niet. Tegen.!'
'Als je sorry zegt voor je actie en zegt dat ik de liefste ben.'
'Sorry. Je. Bent. De. Liefste.' Hij stopt met kietelen. Ik zucht en sta op. Ik loop naar de keuken en pak wat drinken.

Perrie

Ik zie een meisje de kamer inrennen met Liam achter haar aan. Ze zwaait even en word dan aangevallen door Liam. 'Dat is Skyler' fluistert Zayn in mijn oor. Ik knik en kijk weer naar Skyler en Liam. Opeens is alleen Liam er nog. 'PERRIE!' Hij springt op de bank en geeft me en knuffel. Ik lach even. 'Nu is zeker iedereen wakker.' Ik had ongelijk. Alleen Harry en Niall komen aanlopen. Ik mis alleen Louis en de andere winnares. Hoe zou ze er uit zien? 'Ontbijten! Wacht even. Ik haal Lina.' Skyler loopt naar de kamers. Ze heet dus Lina. Mooie naam. Ik sta op en wacht op de andere. 'Oh wacht.' Ik loop naar mijn koffer en pakt mijn telefoon. Ik open mijn galerij. 'Kijk. Dit is mijn broer met Hatchi.' Ik laat de foto zien.
'Oh wat schattig! Ik mis Hatchi.' Zayn kijkt me aan met een pruillip. Ik glimlach en hoor de deur open gaan.


Reageren=Melding


Reacties:

1 2

Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 6 juli 2014 - 1:22:
Super! Melding! Benieuwd naar h13


x1Dx
x1Dx zei op 3 juli 2014 - 16:17:
Heel leuk hoofdstuk!
Snel verder!


Lotteimy
Lotteimy zei op 3 juli 2014 - 14:20:
Leuk, snel verder ! -X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 3 juli 2014 - 13:32:
Super chappie! Snel hoofdstuk 13! X


Anne
Anne zei op 3 juli 2014 - 0:22:
Gaat idd steeds beter!
Je kan het!
ik wil h13 snel lezen!!