Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} » SA Janitaa // Niall Horan

Stand Alones {Persoonlijk}

3 juli 2014 - 22:16

1200

1

362



SA Janitaa // Niall Horan

Ik vond dit eigenlijk wel moeilijk om te schrijven en ik was steeds inspiratieloos. Ik ben best tevreden geworden over het resultaat. I hope you like it to! (H) (Sorry dat hij zo lang is..:))

Waarschijnlijk zullen jullie mijn relatie heel raar vinden. Als jullie verkering hebben, zie je je boyfriend elke dag, maken altijd selfies en doen leuke dingen met elkaar. Zijn ouders kennen jou maar als te goed en jouw ouders kennen hem ook maar als te goed. Jullie lopen elke dag hand in hand, knuffelen en zoenen. Je weet de weg richting zijn huis zelfs met je ogen dicht te vinden en ga zo maar door. Nou ik kan dat dus niet. Het enige dat ik weet is dat hij Niel heet, in Mullingar, Ierland woont, hij is achttien, zijn favoriete kleur is groen, hij houdt van Chinees, Japans, Italiaans eten en eten van Nandos. O ja en ik weet dat hij deze week in Londen zit. Hij had hier een paar afspraken en omdat het morgen ons drie maandenjubileum is. Ik kan het niet geloven! We hebben pas drie maanden, maar het voelt alsof ik hem al jaren ken. Mijn ouders zijn er fel op tegen dat ik met hem heb. ‘Straks is het een enge man van zeventig met verkeerde bedoelingen!’ schreeuwt mijn moeder altijd. Als ze dat doet, zucht ik, schud mijn hoofd en loop weg. Waarom willen ze het niet snappen? Waarom doet iedereen zo moeilijk? Het is MIJN leven! Ik zucht en kijk op de klok. Het is pas acht uur ’s avonds en heb morgen om één uur bij de Big Ben afgesproken. Het is zo spannend! Ik weet eigenlijk helemaal niet hoe hij eruit ziet? Hij had toen geantwoord: ‘Ik zou jou wel herkennen.’ Hopelijk heeft hij gelijk. Morgen komt mijn bestie Sita mijn outfit, make-up en haren regelen. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze kan alles wat met kleren, make-up of haren te maken heeft, veranderen in iets prachtigs. Het lijkt soms wel magie! Oke dat laatste moet je niet al te letterlijk opvatten. Ik hoor een ‘ping’ uit mijn computer komen en mijn hart slaat een slag over. Het is Niel die met me wil chatten!

@NH1993: Hey babe!
@JaniXX: Hey Honey!
@NH1993: Hoe is het daar?
@JaniXX: Gaat wel. Alleen beetje alleen zonder jou.
@NH1993No worries! Ik zie je morgen.
@JaniXX: Ja ik kan het nog steeds niet geloven!
@NH1993: Ik ook niet! Het lijkt wel alsof ik je al jaren ken.
@JaniXX: Ja ik heb hetzelfde gevoel.
@NH1993: Ik wil wel iets vragen. Wat er morgen ook gebeurd, zal je me niet te snel oordelen. Ik wil niet dat je je laat afschrikken als je een andere jongen voor je ziet, dan dat je bedacht had te zien.
@JaniXX: Doe normaal, Niel! Natuurlijk zal ik niet te snel oordelen. Ik ben verliefd op de jongen waar ik al maanden mee chat.
@NH1993: En ik op het meisje waar ik al maanden mee chat. Namelijk de lieve en prachtige Janita!
@JaniXX: Je weet niet eens of ik prachtig ben.
@NH1993: dat ben je vast wel Helaas moet ik nu gaan
@JaniXX: jammer Ik spreek je morgen! XX
@NH1993: Byee Honey XX


Niel is zo’n schatje! Ik kan niet wachten om hem te zien! Ondertussen is het al half tien. Ik ga maar eens naar bed. Snel kleed ik me om en kruip mijn bed in.

‘You and I
We don’t wanna be like them
We can make it till the end
Nothing can come between
You and I…’ Ik zet mijn wekker af en spring uit bed. Het is eindelijk de grote dag! Vandaag zie ik Niel! Ik kijk op de wekker. Over een kwartier staat Sita op de stoep. Ik borstel alvast mijn haren door en poets mijn tanden. ‘DING DONG’ hoor ik van beneden komen. Al snel hoor ik voetstappen op de trap en niet veel later komt de hypere Sita mijn kamer binnen rennen.’ Ik kan niet geloven dat je vandaag Niel gaat zien!’ zegt ze.
‘Ik ook niet!’ Snel open we mijn kast. Ze bekijkt alles kritisch en na een half uur vinden we de perfecte match: een leuk jurkje met sleehakken. Binnen tien minuten is ook mijn make-up gedaan. Maar nu komt het lastigste: mijn haar. Uiteindelijk houden we het bij een mooie vlecht. Na een kwartier sta ik voor de spiegel mezelf te bewonderen. Mijn kleine zusje komt binnen en zegt met haar schattige stemmetje: ‘Sita, is dat mijn zus?’
‘Ja, Rosa, dat is jou grote zus Janita.’ Zegt Sita. Ik lach en geef Rosa een knuffel en werp een blik op de klok: het is al half twaalf. ‘Heb jij al ontbeten, Sita?’’ vraag ik.
‘Nope. Nog niet.’ Op dat moment ruiken we een heerlijke geur. We sluiten allebei onze ogen en ademen diep ik. ‘Croissantjes!’ roepen we tegelijk en stormen naar beneden. Als mijn moeder me ziet, slaat ze een hand voor haar mond. ‘Janita, you look beautiful!’ roept ze. Ik begin te blozen en snel pakken Sita en ik een croissantje. Ondertussen is het al twaalf uur en ik hoef pas om half één te vertrekken. Snel kletsen ik en Sita wat bij en voor we het weten is het half één. Nog maar een half uur…!

Ik loop de trap op naar buiten en kijk recht tegen de Big Ben omhoog. Het is prachtig weer en het is ook behoorlijk druk. Overal zie ik toeristen en hoor verschillende talen: Engels (duh dit is Londen), Frans, Duits, Chinees… Ik ga op een bankje zitten en kijk op mijn mobiel: vijf voor één.
‘En is hij er al?!! Xx Sita’ schrijft Sita.
‘Nee nog niet. Het is pas vijf voor.’ Antwoord ik terug. Als ik mijn mobiel in mijn zak steek, voel ik twee handen op mijn schouders. ‘Hey, Janita!’ zegt een stem achter mij. Ik draai me om en kijk in het gezicht van een leuke jongen met een pet op en een grote zonnebril. ‘Niel!’ roep ik en geef hem een knuffel. ‘Volg me.’ Zeg hij en ik loop hem achterna. Achter de Big Ben ligt een park waar weinig mensen komen. ‘Janita, luister. Ik ben eigenlijk niet de jongen die je denkt dat ik ben.’ Zegt hij verlegen.
‘Hoezo niet?’ vraag ik
‘Beloof je niet te gillen en onze relatie te verbreken?’
‘Natuurlijk niet!’ Niel zet zijn zonnebril af en zijn pet ook. Hij heeft fel blauwe ogen en bruine haren bij de haarwortels en blond bij de punten. Het is eigenlijk een soort Dip-Dye. Ik houd mijn adem in.
De jongen voor mij is niet zomaar een jongen, het is Niall van One Direction!
‘Jij bent Niall Horan.’ Zeg ik voorzichtig, ‘maar waarom heb je gelogen?’
‘Ik dacht dat je me alleen leuk zou vinden als je wist dat ik beroemd was. Ik wilde dat je mijn echte ik leerde kennen.’ Zegt Niall.
‘Oh kom hier.’ Zeg ik en ik trek hem tegen me aan. Hij omhelst mij ook, maar ik zou Janita niet zijn als er niet iets mis ging. Ik struikel en Niall valt achterover. Ik beland op zijn borst. We kijken elkaar diep in de ogen aan en hij buigt voorover. Ik voel zijn lippen op de mijne. OMG! Ik kus met Niall. Hier wacht ik al drie maanden op! Ik woel met mijn hand door zijn blonde haren en ik wens dat dit moment nooit meer ophoud.

(Ik hoop dat je hem leuk geworden vindt. Als je er nog 1 wil, moet je even het lijstje opnieuw invullen
XX)


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 4 juli 2014 - 7:42:
WOOOEEEWWIEEE!
Super tof!!
Echt super tof! Dankje dankje wel bæ <3

Ik ga zeker nog 1 invulle, hahaha weet nog wel een leuk verhaallijn :3