Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 7. >xcarrotx<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:12

857

1

398



7. >xcarrotx<

Deze is voor jou babe! <3

Ik ga op mijn koffer zitten en rits hem dicht. Ik ga vandaag voor het eerst in mijn leven kamperen en ik heb natuurlijk veel te veel ingepakt. Je weet maar nooit wat er gebeurd met kamperen. Ik pak nog een handtas en prop daar mijn sleutels, mobiel, oortjes, gelukspoppetje, extra make-up en een spiegeltje in. Ik kijk op de klok, het is tien voor acht, over tien minuten komen ze mij ophalen. Ik loop met mijn koffer en handtas naar beneden en ontbijt nog snel even. Ik hoor de bel gaan. 'Hoi, Tamara!' Louis begroet me met een knuffel en een kus op mijn wang. Ik voel de vlinders in mijn buik fladderen. Ik ben al bijna twee jaar verliefd op Louis. Soms lijkt het net of hij ook op mij is, maar ik durf de eerste stap niet te zetten. Daar ben ik te verlegen voor. Ik hoop dat hij het ooit doet.

'Zullen we gaan?' Hij knikt. Ik pak mijn koffer en loop mee naar buiten. Meteen word ik begroet door iedereen. Ik werd dus als laatste opgehaald. We stappen in en ik pak mijn oortjes en sluit ze aan op mijn mobiel. Ik zet Amnesia op van 5 Seconds Of Summer. Het is echt een super mooi nummer. Louis rijdt aan en ik luister aandachtig naar mijn muziek.



Na zes uur in de auto hebben gezeten, zijn we eindelijk bij de Ardennen in België aangekomen. Ik pak mijn koffer uit de achterbak en zet hem neer. De rest komt ook al aanlopen. 'Waar is de bungalow?' Ik kijk turend om me heen. Iedereen schiet in de lach. Heb ik iets verkeerd gezegd?

'We gaan in een tent slapen.'

'Ow..' Die zag ik niet aankomen. Harry, Niall, Zayn en Louis beginnen met de megatent op te zetten en wij, de meiden, lopen het bos in voor hout voor het kampvuur. Ik loop een beetje achter ze aan.

'Tam! Loop eens door.'

'Ik kom al.' Ik begin te rennen, maar struikel over een tak en val neer en mijn enkel knakt om. Ze komen meteen aanrennen en helpen me opstaan. Ik val meteen weer neer. 'Ik denk dat mijn enkel is gekneusd. 'AUW!' Anna gaat er ook nog eens op staan.
'Sorry.' Ze helpen me weer opstaan en we hinkelen samen terug. Waarom vandaag? Waarom de eerste dag? Waarom nu? Waarom ik? Altijd ik. We komen aan bij de kampeerplaats en de tent staat al op.

'Wat is er gebeurd?' Louis komt meteen op me afrennen.

'Ik ben door mijn enkel gezakt.'

'Oh. Ik pak wel even wat ijs.' Hij loopt naar de koelbox en haalt er een ijs pack uit. Altijd handig als je die meeneemt. Hij wikkelt er een doek omheen en legt het voorzichtig op mijn enkel. Het brandt even en ik bijt op mijn lip. Hij wrijft over mijn rug en het geeft me een veilig, verliefd gevoel. Waarom durf ik die eerst stap niet te zetten? Een meid die dat wel durft, zou hem nu zeker diep in zijn ogen aankijken en daarna zoenen ze. Nee hoor, ik durf het weer niet.




We zitten met z'n allen rond het kampvuur en eten geroosterde marshmallows. Louis bleef heel de dag bij me. Hij heeft me alleen maar verzorgd. Hoe lief is dat! Ik pak mijn drinken en drink mijn beker leeg. 'Geef eens.' Ik geef mijn beker aan Niall en hij scheurt het kapot. Na een tijdje zie ik pas wat ie maakt. Hij trekt er slierten van los, maar beneden laat ie ze hangen. 'Een bloem.' Ik krijg het bekertje terug. Er komt een 'ahw' geluidje uit mijn mond.

'Wij gaan meer hout halen.' De jongens lopen weg. Louis komt nog teruglopen.

'Spring op mijn rug.' Ik ga op zijn rug zitten en hij begint te rennen. Helemaal de andere kant op dan waar de jongens heen gaan.

'Waar gaan we heen?'

'Wacht maar.' We lopen nog een stukje en komen uit bij een prachtig meertje. Het water is spiegelblauw en er is een pier. We lopen naar het einde en hij zet me neer. Ik ga zitten, doe mijn slippers uit en leg mijn voeten in het water. Louis doet hetzelfde. En daar zitten we dan, met z'n tweeën aan het water. Ik kijk hem aan en hij kijkt mij ook aan. Wat een prachtige ogen. Hij haalt een plukje uit mijn gezicht en doet het achter mijn oor. Ik bloos en kijk naar onze handen. Hij pakt mijn hand en tilt met zijn andere hand mijn kin omhoog. Hij komt dichterbij en ik voel zijn lippen op de mijne. Ik gooi mijn armen om zijn nek en hij legt de zijne om mijn middel. Ik ga dichterbij zitten en zit uiteindelijk op zijn schoot. Als we stoppen kijkt hij me recht aan. 'Tamara Megan Delore, ik vind je al bijna twee jaar leuk. Ik durf eindelijk de eerste stap te zetten, nu. Wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?'

'Heel graag, Lou.' Na die zin, voel ik zijn lippen weer op de mijne. Dit kampeertripje kan toch eens leuk worden.


__________
Ik hoop dat je het leuk vind

Voor 2e, lijstje kan je invullen, ook vervolg is mogelijk


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 4 juli 2014 - 8:24:
Aaaaaaaaahww!!!! Supercute! Thanks babe
Misschien vul ik na school het lijstje wel opnieuw in