Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Wreck-it Ralph fanfic » Het Codenetwerk

Wreck-it Ralph fanfic

4 juli 2014 - 16:50

457

0

195



Het Codenetwerk

Ik keek om me heen. Niemand te zien. Snel zweefde ik naar een klein ijzeren kistje waar 'Space Character 1' op stond. Snel pakte ik het kistje vast en haalde een doosje waar 'hair' op stond uit mijn koffer. Ik had dat ijzeren doosje zelf gemaakt, en ik verbond het met mijn eigen kist. Er kwamen verschillende verbindingsdraden uit het doosje en ze zaten vast aan kleine vakjes waar 'white', 'blond', en nog een aantal rare getallen. Ik voelde me even glitchen en toen voelde ik aan mijn haar. Het kwam tot mijn schouders en was witblond.
Ik keek nog eens in mijn koffer en haalde er nog meer kistjes uit. 'Body', 'face', 'eyes', 'clothes'. Ik verbond ze allemaal met mijn kistje en overal schoten verbindingsdraden vandaan en ik begon te glitchen. Ik was opeens veel korter en droeg een rood vest met daaronder een paars hemd. Mijn broek was zwart en wijd. Mijn ogen waren opeens bruin maar voor de rest voelde ik me hetzelfde. Ik keek even rond naar alle codes en verbindingen. Ik zag nog wat kistjes maar die waren, in tegenstelling tot die van mij, maar met een paar dingen verbonden. Dat was logisch, zij waren geprogrammeerd om zo te zijn. Ik moest mezelf ontwerpen.
Op dat moment viel mijn oog in het grote codescherm waar 'King Candy' op stond. Verbaasd vloog ik er op af en raakte het aan. Daarin zag ik heel veel draden en codes en.. Ik had nog nooit zoveel codes bij één karakter gezien. Ik ging voorzichtig tussen de draden door naar de kern van dit hele codenet. Toen ik in het midden kwam zag ik een klein kistje zweven. Er stond iets op geschreven. Nieuwsgierig kwam ik dichterbij. Ik schrok en deinste terug. Hij was toch.. Ik keek opnieuw naar de letters die op het kistje stonden. Maar dat betekende dat ik niet de enige was die zijn uiterlijk veranderd had.. Er was dus nog iemand die toegang had tot de codes. Maar als hij mijn kistje zou zien..
Snel zweefde ik terug naar mijn kist en keek om me heen. Ik moest iets hebben om het te verzegelen. Ik keek om me heen en maakte van heel mijn codenet ook een codescherm. 'Picake' typte ik snel in. Hm.. Dat klonk een beetje als 'Pike Ache'.. Nah. Snel zette ik er een codeslot op. Ik keek nog even om me heen of er niemand meekeek en vulde toen een wachtwoord in. Ik herhaalde het wachtwoord en toen was mijn codescherm goed verzegeld. Jammer voor 'King Candy' dat hij dat niet gedaan had.. Ach ja, hoe kon hij weten dat ik óók toegang had tot de codes? Ik grijnsde en zweefde terug naar de opening in het netwerk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.