Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » chapter 13

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

6 juli 2014 - 12:59

681

7

237



chapter 13

sorry dat het zooo lang heeft geduurt, ik had totaal geen inspiratie voor dit verhaal, nog steeds niet eigenlijk vandaar dat dit hoofdstuk ook superslecht is.

de avond was echt heel gezellig. toen we uit de stad waren gekomen hebben we met zijn alle wat gegeten bij een restaurant genaamd nando's. dat wou Niall graag.

daarna zijn de jongens meteen doorgereden naar de plek van het optreden van vanavond. en Dani en ik zijn naar de hotelkamer gebracht.

eerst hebben Dani en ik een film gekeken. toen hebben we maskertjes opgedaan en allemaal rare selfies gemaakt. eentje is er trouwens ook op instagram beland.

daarna heeft Dani mij ondervraagt over Harry.

uiteindelijk zijn we in een kussengevecht beland.

glimlachend lig ik in mijn bed. Vanavond was echt heel gezellig. En Dani is echt al een hele goede vriendin van me geworden. ik pak mijn telefoon en zie wat foto's van het concert op twitter staan. Harry en de andere zien er zo gelukkig uit.

ik sla een paar foto's op en ga dan slapen.

pov Harry

het concert is afgelopen, we zitten in de bus terug naar het hotel. Ik kijk op mijn mobiel en open instagram, ik like Een paar foto's en zie dan een foto die Clary heeft gepost. Op de foto staan danielle en clary. En ik moet toegeven. clary ziet er goed uit. Dani ook hoor. Ik like de foto en lees de reacties. Er staan genoeg lieve reacties. Maar zoals ik al had verwacht staat er ook genoeg haat onder. Ik reageer ook op de foto. "Beautifull girls." Zet ik er neer. Ik laat de foto aan Liam zien en ook hij glimlacht.

Na ongeveer een uur rijden waren we bij het hotel aangekomen. Snel nam ik een douche en liep ik richting de kamer van clary. Gelukkig had ik ook een sleutel van die kamer. Dus ik hoefde haar niet wakker te maken.

Pov clary

Al een paar weken waren we aan het rondtouren.

We zaten nu in de buurt van Nederland. Dus binnenkort gingen we naar mijn huis om daar te overnachten. Helaas moeten we wel eerst met het vliegtuig. En als er iets is waar ik een hekel aan heb is het wel vliegen.

Ik heb het nog nooit gedaan. Maar vroeger keek ik altijd naar van die programma's waar ze vliegtuigchrashes laten zien. Met de gedachte nooit te gaan vliegen.

Nu zaten we met zijn alle in een kamertje op het vliegveld.
Van de spanning kreeg ik heel erg honger. Ook Niall en Louis hadden honger. Maar van Paul mochten we niet naar de winkeltjes om wat te eten te gaan halen. 'Jullie worden zo herkent.' Zei Paul. 'dan ga ik toch alleen.' Stelde ik voor. 'Jij word ook herkent, je bent de vriendin van de Harry Styles.' Zei Paul met de nadruk op de. Na een tijdje zeuren kregen we het voor elkaar dat Paul eten ging regelen. Na nog ongeveer een half uurtje konden we het vliegtuig in.

'Is dit de eerste keer dat je vliegt?' Vraagt Harry me. 'Ja.' Antwoord ik terug.
'Ben je zenuwachtig.' Vraagt hij me. 'Ja.' Andwoord ik weer.
Hij slaat zijn arm om me heen. 'Dont worry babe. Ik ben bij je.'
We lopen richting onze stoelen. Ik zit naast Louis en naast Harry. Thank god.
Het vliegtuig rijdt naar de startbaan en begint te rijden. 'Ik grijp Harry's hand vast.'

Harry wrijft met zijn duim over mijn hand heen. het zorgt er voor dat ik een beetje tot rust kom.

dan stijgt het vliegtuig op. eerst vind ik het doodeng. maar als we een tijdje vliegen en ik zeker weet dat we ook echt blijven vliegen ontspan ik.

eigenlijk ging de vliegreis best snel. voordat ik het weet staan we al weer op de grond. ik ben toch wel opgelucht dat we het overleefd hebben.

op schiphol staan alweer een stuk of honderd fans. al die arme bewakers moeten echt hun best doen om ze allemaal in bedwang te houden.

gelukkig stond er een busje klaar voor ons. die ons naar mijn huis bracht.

ik pak de sleutel uit de dakgoot en ga naar binnen. gelukkig hebben we genoeg bedden voor iedereen, ik heb een tweepersoonsbed. mijn ouders ook en dan hebben we ook nog een logeerkamer met twee persoons bed. en een iemand kan op de bank.


Reacties:

1 2

noortje zei op 31 aug 2014 - 21:40:
Yeahhhh verder schrijven whoehoe!!!! Heb er zin in!


todd
todd zei op 19 aug 2014 - 17:12:
Vanaf volgende week ga ik weer beginnen met schrijven!


x1Dx
x1Dx zei op 10 aug 2014 - 14:56:
Super leuk hoofdstuk juist!!!
Snel verder! X


noortje zei op 9 aug 2014 - 23:41:
Todd kan de pauze worden opgeheven?? Please ????


noortje zei op 4 aug 2014 - 23:46:
Ahww je verhaal is helemaal niet slecht juist super leuk! !!