Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sherlock BBC » Family » out of my head

Family

7 juli 2014 - 10:19

404

3

297



out of my head

Als door een wesp gestoken sprong Sherlock uit zijn stoel, zijn voorbeeld meteen gevolgd door zijn zus. John en Glenn kwamen verbaast uit de keuken.
'Ze zijn er.' Piepte Avery doodsbang. 'Er was ons toch niemand gevolgd? Glenn, heb jij iemand gezien?'
'Een professional zorgt er wel voor dat hij niet gezien word.' Antwoorde Sherlock rustig. 'Maar dat doet er nu niet toe, jij en Glenn verstoppen jullie in de keuken. Jullie gaan er vandoor als jullie de kans hebben.'
'En wat met jullie dan?'
Als antwoord liep John naar een bureau, hij haalde een pistool tevoorschijn dat hij bijna nonchalant lade.
'Wij? Wij gaan onze bezoeker een warm welkom geven. En nu naar de keuken jullie.'
'Voorzichtig.' Zei ze snel, terwijl Glenn haar bijna moest meesleuren.
Sherlock nam plaats naast de deur, John ging er met getrokken wapen voor staan. Net op tijd om hun bezoeker te ontvangen.


Het eerste wat Sherlock te zien kreeg was een Glock 22 c. Een wapen erg populair bij verschillende politie elite 's. Een oude veteraan dus, verbitterd over een onrecht dat hem ooit is aangedaan. Haat het om te falen, dus gebruikt alleen het beste van het beste. Het wapen is dus vast geladen met 10mm Auto patronen. Erg duur, maar bijna legendarisch om hun kracht en nauwkeurigheid.
'Leuk speeltje heb je daar.' Antwoorde de indringer rustig. 'Als ik jou was zou ik dat maar even aan de kant leggen en doen alsof je me nooit gezien hebt.'
Amerikaan accent. Schoot het door Sherlock zijn hoofd. Toen hij een betere blik op de man kon werpen zag hij een grote gedaante, zijn gezicht was verborgen onder een zwarte muts en hij droeg legerkleding en een zware kogelvrije vest. Duidelijk een FBI veteraan. Alleen die kerels waren arrogant genoeg om zo openlijk de straat op te komen.
'Is dat het enige waar je aan denkt?'
Het verbaasde Sherlock amper dat zijn oudere broer Mycroft plots naast hem stond, die verscheen ook altijd op de meest irritante momenten om hem te kwelen. Zelf in zijn eigen hoofd liet hij hem niet met rust.
'Als je iemand wil aanvallen dan kijk je toch niet naar zijn kracht? Je zoekt naar zijn zwakke plekken en valt daarop aan.'
'Weet ik ook wel. Laat me, ik weet waar ik mee bezig ben.'
'Ik hoop het maar, broertje lief. Want ik denk dat die vriend van jou best wat hulp kan gebruiken.'
'Uit mijn hoofd. Nu.'


Reacties:


WTlover
WTlover zei op 7 juli 2014 - 12:01:
Oh my, geniaal!
Eerst dikke bak actie en vervolgens een kijkje in Sherlock's mindpalace. Perfecte bewoording ook. En zoals ik al eerder zei: Je deducties zitten goed in elkaar!
Mijn complimenten


Roselin
Roselin zei op 7 juli 2014 - 0:39:
Whooohoooww!
En: "Actie!"
Cliffhangers!!!
Jij eet en schrijft ze als zoete broodjes!
Snel verder!!!


TheDarkNerd
TheDarkNerd zei op 6 juli 2014 - 20:09:
Lol als je hiermee verder gaat, stuur me dan maar een melding!