Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » { All About Us || rewritten || Harry Styles } » { Chapter 2 }

{ All About Us || rewritten || Harry Styles }

13 juli 2014 - 23:20

883

2

318



{ Chapter 2 }

Hey! Ik heb de afgelopen week proefwerkweek gehad, een week volop leren! En je raadt het al geen tot weinig tijd om te schrijven :( dat is ook de reden waarom ik in de weken ervoor niet geschreven heb. maar nu heb ik vakantie vakantie en gelukkig ook weer tijd om nieuwe hoofdstukken te plaatsen! Als mijn vakantie niet te volgepland staat Image and video hosting by TinyPic

{ Chapter 2 }

{ Emma POV }
Jezus! Het lijkt wel alsof ik dagen achter elkaar gezopen heb en daar nu een verschrikkelijke kater aan over heb gehouden! Het idee dat vandaag de verkoop van de tickets voor het concert van One Direction begint fleurt me een beetje op. Madison en ik zitten beneden in de keuken om te ontbijten. Iedereen slaapt nog en er hangt een rustige ochtendsfeer in huis.

"Ik hoop wel echt dat we kaartjes kunnen krijgen! Het liefst gewoon eerste rang zegt Madison."

Ik kijk op de klok "shit! is het al zo laat we hadden al lang in de wachtrij moeten zitten" breng ik in paniek uit. Snel rennen we naar boven en start de computer op. Snel ga ik naar de site van ticketmaster. Huh geen wachtrij. Ik heb toch wel goed op de klok gekeken we zijn toch wel op tijd. Ik kijk nog een keer op de klok. Over een halfuur zou de kaartverkoop starten voor de mensen met zo'n creditcard. Nou ja eigenlijk helemaal niet zo'n probleem dat er geen wachtrij is dan is er de meeste kans dat we plaatsen op de eerste rij hebben

Ik wordt helemaal blij als ik uiteindelijk de pagina voor de zoveelste keer refresh en op de bestelpagina uitkom. Voor zover ik kan zien zijn er nog geen plaatsen weg. Snel vink ik de beste plaatsen op de eerste rij aan. Een special vaak waar maar een rij mensen in past zodat je zeker weet dat je ook vooraan staat. Als een razende vul ik mijn gegevens in, controleer alles snel nog een keer en druk op verzenden. “We hebben kaartjes voor One Direction schreeuw ik en trek Madison in een knuffel.

“You take my breath away” zingt Madison. Snel laat ik haar los. “Zo nu kun je weer ademen”

Ik open twitter en plaats een tweet:

@emmaatje

Yeah! got front row tickets! @onedirection here we come! Love my special creditcard ♡!


Zo snel als ik mijn telefoon gepakt heb stop ik hem ook weer weg en stel aan Madison voor om naar de manege te gaan, mijn vader gaat zoals elke zaterdag, mits hij niet weg is, naar de manege om negen uur. Dus hij zal zo wel vertrekken. Dan kunnen Madison en ik mooi meerijden.

Op de manege lopen we snel naar de boxen van Hazel en Nevada toe. Ik ben al anderhalve week niet meer op de manege geweest en voor mijn doen is dat best lang. Hazel is zo te zien erg blij om me weer te zien. Ik haal haar uit haar box en zadel haar op. Dan lopen we samen met Madison een Nevada naar buiten. Het is vandaag fijn weer dus een perfecte dag om een lekkere buitenrit te maken. Even alles op een rijtje zetten. Alles wat er dit schooljaar is gebeurd. En het feit dat we gewoon kaartjes voor de eerste rij hebben voor een concert van One Direction.


{ Louis Tomlinson POV }

Uit ellende pak ik de laptop maar. Er is toch ook niks te doen in zo'n hotelkamer. Ik bedenk me dat ik eigenlijk al lang niet meer op het one direction twitteraccount getweet heb en besluit maar eens in te loggen en wat te tweeten. Niet iets clichés ofzo gewoon iets leuks. Dan valt mijn oog op een tweet.

@emmaatje

Yeah! got front row tickets! @onedirection here we come! Love my special creditcard ♡!


Das waar ook de mensen met een speciale creditcard konden een uur eerder kaartjes bestellen voor ons concert in Londen. We hadden eigenlijk verwacht dat er nog geen kaartjes verkocht zouden worden in dat uur eerder, omdat niet veel mensen zo'n creditcard hebben. Maar nu is er dus toch 1 iemand die kaartjes heeft. Dan waren het zeker weten de eerste kaartjes die voor deze tour verkocht zijn. Daar moeten we wat mee doen. Een meet en greet ofzo. Dat moet te regelen zijn. Ik stuur een tweet terug.


@louistomlinson

@emmaatje_ love your special creditcard too! Meet you there love – x boobear



{ Emma POV }
“Emma, Madison? Sofia moe!”
“Lieverd ben je moe? Zullen Madison en ik je naar bed brengen?”
“Jaaa!” Sofia vindt het altijd geweldig als Madison en ik haar naar bed brengen. Madison tilt haar op. Sofia legt haar hoofdje op de schouder van Madison en nog voordat we boven zijn is ze in slaap gevallen. Ik geef haar nog een kusje en loop dan samen met Madison naar mijn kamer. Ik ga naar twitter en zie dat ik een mention heb van One Direction. Wauw! Ik heb gewoon een mention van One Direction!


@louistomlinson

@emmaatje_ love your special creditcard too! Meet you there love – x boobear


Ik freak helemaal out en Madison komt toch maar eens kijken wat er aan de hand is. Als ze de tweet leest freaked ze zelf ook helemaal out. Als we allebei een beetje bijgekomen zijn van wat we net gelezen hebben bedenk ik me dat de er verder niet veel mee zullen bedoelen. Alsof ze specifiek ons gaan ontmoeten bij het concert. Iedereen zou zo kunnen zeggen dat zij het meisje was van de tweet en ze kunnen ontmoeten. Waarschijnlijk is het gewoon een tweet die ze naar iedereen zouden kunnen sturen bedoelen ze gewoon dat we in dezelfde ruimte staan. Zij op het podium, wij op de grond en verder niets.


Reacties:


todd
todd zei op 6 juli 2014 - 23:36:
melding voor het volgende hoofdstuk !
x


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 6 juli 2014 - 22:31:
Love this story Super goed geschreven! Snel verder! Xx