Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 8. >Janitaa<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:12

1347

1

399



8. >Janitaa<

Deze is voor jou babe! <3

Ik ren zo snel als ik kan naar de kamer van mij en Niall. Ik storm de kamer in en ja hoor, daar ligt Niall met Lilly, mijn beste vriendin, te zoenen op het bed. Het lijkt even of Niall het niet leuk vind, maar natuurlijk wel. Lilly is veel beter dan mij, veel knapper, natuurlijk valt hij voor haar. Ik krijg tranen in mijn ogen. Dan pas merken ze op dat ik er sta. 'Janita, ik kan het..'
'Niet te geloven. Na een relatie van vijf jaar, ga je vreemd. Ik dacht dat je van me hield. En dan ook nog eens met Lilly.' Ik kijk haar aan en ik zie dat ze een gemene glimlach heeft op haar mond. 'En jij dan! Hoe durf je Niall van me af te pakken? Je weet dat ik zielsveel van hem hou en ik dacht dat ik je kon vertrouwen. Niet te geloven dat je ooit mijn beste vriendin was.'' Ik loop met tranen over mijn wangen de kamer uit. Ik hoor dat Niall me volgt, maar ik loop door. Ik pak mijn mobiel, oortjes en mijn handtas en vertrek. Ik sla de deur hard dicht, meteen gaat ie weer open. Ik voel dat iemand mijn pols pakt.
'Janita, laat het me uitleggen.' Ik ruk me los en loop stug door. Ik doe mijn oortjes in als ik merk dat ik ver genoeg verwijderd ben van Niall's huis. Ik zet Amnesia op van 5 seconds of summer. Ik loop naar het park en ga op een bankje zitten. Ik had dit nooit verwacht. Ik hoorde het van mijn broer Jake. Hij vertelde dat hij Lilly en Niall zag zoenen in het park. Waarom doet hij dit? Hij had laatst zelfs nog een ring met diamantjes erin voor me gekocht. Om ons jubileum van vijf jaar te vieren. Dat is nu ook voorbij. Ik hoef hem nooit meer te zien. Nooit meer! Hij kan oprotten met zijn leugens en uitleg. Ik sta op en veeg de tranen weer weg. Ik loop naar mijn ouders' huis en open de deur. Meteen vliegt mijn kleine zusje Mel om mijn hals. Ik til haar op en neem haar mee naar binnen.
'Janita. Gaat het? We hadden het gehoord van Jake.' zegt mijn moeder. Ik schudt mijn hoofd. Ik zet Mel neer en ga langs mijn moeder zitten. Meteen barst ik in tranen uit. Ze omhelst me een wrijft rustgevend over mijn rug. Ik word vanzelf rustiger totdat ik eindelijk een paar woorden uit mijn keel krijg: 'Waarom ik? Waarom moet hij nu met mij vreemdgaan? En waarom nu Lilly? Ze weet dat ik van hem houdt en nog doet ze dit me aan. Ik hoef ze nooit meer te zien.'
'Janita, zo moet je niet praten. Er kan van alles aan de hand zijn. Er zijn duizenden redenen hiervoor.'
'Nee mam. Hij bedriegt me gewoon en geeft het niet toe.' Ik ren de trap op naar mijn oude kamer. Ik open de deur en word begroet door alle posters die er hangen. Je kan makkelijk zien dat ik een Nialler was, voordat mijn relatie echt was. Ik ga op mijn bed zitten en klamp een kussen vast aan mijn borst. Ik weet nog dat ik een meet & greet won met One Direction. Niall en ik hadden meteen een klik. We wisselden nummers uit en spraken vaak af. Elke keer werden mijn gevoelens meer en meer. Na een tijdje gaf hij toe dat ie verliefd op me was en ik gaf het ook toe. Sindsdien hadden we een relatie. Het voelde als een droom, alsof ik zweefde, tot vandaag. Hij was geweldig voor me, hij verzorgde mij, zong me in slaap als ik nachtmerries had en kookte zelfs vaak voor me. Waarom bedriegt hij me? De tranen rollen weer over mijn wangen. Ik ga liggen en val met tranen in slaap.

Twee weken later


Ik hang mijn jas op en kleed me om in de kleedkamer. Ik heb vijf dagen na mijn break-up met Niall een baan gevonden dichtbij het huis van mijn ouders. Het is een klein restaurantje waar ik mag bedienen. Ik kom het restaurant binnen en het is aardig druk. Ik heb bij dit baantje ook een nieuwe vriendin leren kennen. Ze heet Whitney en toen ik haar vertelde over mijn relatie met Niall, snapte ze me helemaal.
'Hee Janita. Hoe is het nu met je?' Ze toont altijd veel medelijden, dat vind ik juist fijn.
'Het gaat wel. Ik ben druk bezig, zodat ik niet aan hem denk. Maar 's avonds breek ik. Dan komen alle gedachtes terug van die dag en val ik elke dag huilend ik slaap.' Ze knikt en geeft me een knuffel.
'Ik ben er altijd voor je' fluistert ze in mijn oor. Ik glimlach en begin met mijn werk. Het gaat goed, het is goed druk, dus heb ik elke minuut iets te doen. Ik hoor aan het belletje bij de voordeur dat er iemand binnenkomt. Ik loop met een bord het restaurant binnen. Van schrik laat ik het vallen. Het valt kapot en het eten ligt verspreid over de vloer. Wat doet hij hier? Onze blikken ontmoeten elkaar en ik ren snel naar de keuken. Ik zoek Whitney en al snel heb ik haar gevonden. Ze ziet dat er iets is met me en komt naar me toe. Ik neem haar mee naar de damestoiletten en ga even zitten op de grond. Ze komt langs me zitten en slaat een arm om me heen.
'Niall is hier. Wat doet hij hier? Hoe weet hij dat ik hier werk?'
'Misschien weet hij niet eens, misschien komt hij hier gewoon eten.'
'Ja, kan wel.' Ik geef haar een knuffel en sta op. We lopen samen terug en ik zeg even sorry tegen mijn baas over het bord. Ik heb een chille baas, dus hij vergeeft het me. Ik pak het nieuwe bord en geef het af en bied mijn excuses opnieuw aan. Ik hap naar adem en loop rustig naar Niall toe. 'Wat wil u hebben?' Ik verstop mijn gezicht achter mijn lijstje waar ik alles opschrijf.
'Ik wil graag, euhm, even denken hoor.' Ik knik en adem rustig door mijn neus in en mond uit. "Ik wil graag mijn vriendin terug.' Ik schrik even. Hij weet dus dat ik hier werk. Natuurlijk, ik sta recht voor zijn neus in mijn werkkleding en hij zag me al.
'Sorry, daarmee kan ik u niet helpen.' Ik wil weglopen, maar hij staat op en pakt mijn hand. Dit keer laat ik niet los, net alsof mijn hand verslapt is, of vastzit met superlijm aan de zijne.
'Janita, luister alsjeblieft naar me. Ik mis je vanaf het begin dat je weg bent en huil mezelf elke nacht in slaap. Ik kan je niet missen. Lilly dwong me tot een relatie. Ze zou anders jou bedreigen en zelfs vermoorden, dat zou ik je niet aan kunnen doen. Ik hou zielsveel van je, ik kan je niet laten vermoorden. Dus nam ik de relatie aan, maar wilde het totaal niet.' Hij kijkt me met tranen in zijn ogen aan. Ik neem hem even mee naar buiten en nog steeds ligt zijn hand in de mijne.
'Niall, ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik weet niet..' Ik kan mijn zin niet afmaken omdat hij zijn lippen op de mijne plant. Ik leg mijn armen om zijn nek en hij legt de zijne om mijn middel. Dit heb ik zo erg gemist! Ik maak me even los van de zoen. 'Maar, hoe zit het dan met Lilly?'
'Ik heb het net uitgemaakt. Ze werd kwaad, maar had beloofd dat ze je niks aan zou doen. Anders kunnen we altijd de politie nog inschakelen. Komt goed.' Ik glimlach en leg mijn lippen weer op de zijne. Ik ben blij dat ik weer een relatie heb met mijn man uit mijn dromen, ik heb hem erg gemist en nu heb ik hem terug. Ik hou zielsveel van hem en zal dat altijd blijven doen.


__________
Ik hoop dat je het leuk vind

Voor nog een SA of een vervolg, kan je het lijstje opnieuw invullen


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 8 juli 2014 - 11:45:
Leuke vriendin die Lilly hahahaha.

Nee even serieus, waaajoooowww!
Super super leuk, en ook zo goed geschreven wauwie gewoon <3
Echt super bedankt bæ!

xXx