Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Tales of Time - Ritueel van de Dood » Topic: input

Tales of Time - Ritueel van de Dood

9 juli 2014 - 11:57

0

2

266



Topic: input

Hier kan iedereen die wel zou willen helpen zijn/haar ideeën plaatsen. Denk hierbij aan personages, verhaalideeën, tijd/setting, uiterlijk van de Sekte, namen voor steden/personen/de Sekte etc. Alles is ontzettend welkom!


Reacties:


dramaelf
dramaelf zei op 14 juli 2014 - 23:54:
Een jonge vrouw van 20 is een van haar ouders verloren in een autoongeluk. Ze mist die ouder enorm en alles in haar leven begint eich tegen haar te keren. Bv. Wordt de andere ouder depressief of zo. Het hoofdpersonage is nogal een fan van magie en vandie dingen en gaat op zoek naar een manier om de dood op te wekken. Uiteindelijk komt ze uit bij de sekte waar het verhaal over gaat. Ze gaat naar een stad waar deze sekte woont. Ze praat met mensen uit de sekte en hoe meer ze erover te weten komt hoe liever ze lid wil worden en hoe meer ze gelooft in hen. Uiteindelijk wordt op de een of andere manier ingewijd bij de sekte (maak het iets facking epic en en beetje eng) uiteindelijk droomt ze over de godin van tijd en blahblahblah. Uiteindelijk gat ze teug naar huis en merkt ze dat alles anders is. Het blujkt dan dat ze teruggekeerd is in de tijd door haar droom en ze ziet zichzelf met allebei haar ouders. Uiteindelijk doet ze er alles om haar zogezegde gestorven ouder in leven te houden, maar de vrouw begint te veranderen. Ze wordt steeds kwaadaardiger en begitn geobserdeerd te raken met haar geloof. Uiteindelijk gaat het zover dat ze iemand wil offeren aan de godin en daar neemt ze dus haar eigen mieder voor die ze dan vermoord in het autoongeluk. Zo blijkt alles dus door haarzelf veroorzaakt te zijn. Kweenie of je het leuk vindt, maar misschien ben je er wel iets mee.

Dan had ik ook nog een idee hoe de sekte eruit kan zien. Ik dacht aan erg blanke mensen met wit haar en gouden ogen. Ze zijn gekleed in een soort steampunk stijl maar wel volledig in het zwart. De stad waar ze wonen is erg duister zonder enig groen en de zon schijnt er bijna nooit.

Hopelijk ben je er iets mee

Xxx
Ashley


TheDarkNerd
TheDarkNerd zei op 11 juli 2014 - 12:17:
Hm. Dit is wel een lastige.. Even denken.. Oké, wat dacht je van een meisje dat dus woont in een oude stad waar alles in het teken staat van de dood? Haar vader werd geofferd aan de Godin van de Tijd toen ze nog klein was en haar moeder pleegde zelfmoord?
Oké, da's misschien wel een beetje te triest.
Iets anders dan:
Een meisje van een jaar of 16 verhuist naar een stad in een ver land waar blijkbaar alles in teken staat van de Godin van de Tijd. Ik weet niet zeker wat jij wil maar hier zijn een paar karakters die misschien wel leuk zijn:

De hoofdrolspeler Meg:
Meg is een meisje van 16 jaar en ze verhuist naar een ver land met haar ouders. Als ze daar is merkt ze al snel dat er iets goed mis is in die stad.

Karakter Charlotte:
Charlotte is het buurmeisje van Meg. Ze woont in een enorm groot huis naast het kleine huisje van Meg. Charlottes moeder werd vroeger door haar eigen vader geofferd aan de Godin van de Tijd, omdat haar vader dacht dat dat goed was om te doen. Charlotte krijgt al snel een goede band met Meg en ze vertelt haar wat er allemaal gaande is in deze stad... En dat zijn niet zulke goede dingen.

Karakter Charlottes vader:
Charlottes vader is een erg duistere man. Hij offerde zijn eigen vrouw toen zijn dochter nog maar jong was. Hij weet enorm veel van de vloek die op de stad rust, maar wil hier niets over vertellen. Als hij erachter komt dat Charlotte iets aan Meg heeft verteld over de vloek, wil hij Meg opsluiten in de kelder van hun huis.

Karakters Ferum en Fatum:
Ferum en Fatum zijn twee oude vrouwtjes die bijna altijd aanwezig zijn in het huis van Charlotte. Meestal maken ze de boel schoon, maar ze zeggen bijna nooit iets. Als Meg op een dag naar Charlottes huis gaat en ze alleen Fatum ziet, vraagt ze haar waar Ferum is. Fatum reageert zonder haar aan te kijken met: "Vloek.. Vloek.. Vloek.." Het blijkt aan het einde dat Charlottes vader haar vermoord heeft.

Karakters Megs ouders:
Megs ouders komen niet zo heel veel voor in het verhaal, omdat ze bijna de hele tijd bezig zijn met het uitpakken van spullen, de stad ingaan om nieuwe dingen te kopen, of bij familieleden op bezoek gaan waar Meg niet mee naartoe wil.

De Vloek:
Als de band van Charlotte en Meg sterker wordt, wandelen ze op een dag door Charlottes tuin. Daar zien ze veel struiken, en daar laat Charlotte Meg één van de dingen zien dat er mis is met deze stad. Charlotte pakt een mesje en snijdt een tak van de struik open. Er komt groene vocht uit. Als Charlotte een mespunt van het vocht op het gras laat vallen, wordt het gras wat er mee in contact is gekomen geel en verdort.

De Godin van de Tijd:
Iedereen heeft het over haar maar niemand weet hoe ze eruit ziet. Er is ook nergens een boek te vinden waarin staat wat zij wil, en er is geen enkel schilderij van haar te vinden. Meg vraagt zich al snel af waar die geruchten van de Godin van de Tijd nou eigenlijk vandaan komen... Maar als ze daar op zoek naar gaat, wordt ze tegengehouden door Charlottes vader.

Oké yay! Dat was het denk ik. Uhm, ik weet niet of je hier wat aan hebt maar ik vond het wel lollig klinken. Alrighty then!
Dit is misschien totaal niet wat je bedoelde...
Maar doe er mee wat je wil.
En als ik nog iets moet doen, zeg je 't maar.