Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter III=

Can i be saved (AF)

10 juli 2014 - 16:24

855

7

489



=Chapter III=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

,,Balen man! En nu?” ik zit bij Kevin op zijn werk. Hij werkt als baliemedewerker in het appartementencomplex vlakbij school. Ik heb hem net alles verteld, alles wat er tussen Nola en mij gebeurd is. Maar ook dat Rachel mij gedumpt heeft en vertrokken is naar Australië.
,,Ik heb echt geen idee. Ik moet Rachel uit mijn hoofd zetten.”
,,Tja, was het maar zo makkelijk. Ze is wel zwanger van jou kind.”
,,Ja, I know.”
,,Sorry, daar moet ik helemaal niet over beginnen.”
,,Het is al goed, maar tot hoe laat moet je werken?”
,,Uhm, ik ben over twee uur klaar. Wat dan?”
,,Ik wil naar het ziekenhuis.”
,,Mag dat dan van Zayn?”
,,Geen idee, maar ik kan me toch niet zomaar weg laten sturen? Nola is mijn beste vriendin en ik weet dat ik vreselijke dingen tegen haar gezegd heb, maar ik moet haar gewoon één keer zien.”
,,Dat snap ik. Weet je wat? Als je me helpt met een paar klusjes, dan ben ik van het gezeik af van mijn baas en dan kunnen we daarna naar het ziekenhuis.” ik knik. Kevin is echt een goede vriend. Hij is er altijd als je hem nodig hebt. Ik loop naar de plek waar de spullen zijn en begin met het versjouwen van de dozen. Ik til een doos op, alleen zie ik vrij weinig nu, maar dat maakt niets uit. Ik weet de weg van de balie naar de ingang. Ik loop door en dan voel ik dat ik tegen iemand aan loop.
,,Oh sorry.” zeg ik en zet de doos neer op de grond. Een meisje met bruin haar en bruine ogen kijkt me aan en verontschuldigd zich ervoor dat ze niet uitkeek waar ze liep. ,,Het is niet erg.” ik steek mijn hand uit. ,,Hoi, ik ben Jake. Jake Reynolds.” Wow, het is lang geleden dat ik me zo voorstelde. De keer dat ik Rachel voor het eerst zag, was de laatste keer.
,,Hi, Lindy.” ze schudt mijn hand.
,,Ja, dit is Lindy.” zegt Kevin en zegt gedag tegen haar.
,,Ken jij haar?” ik kijk hem aan en hij knikt.
,,Ze woont hier in appartement 410.”
,,Sinds gisteren.” zegt Lindy en glimlacht even naar me.
,,Leuk en waar kom je vandaan?”
,,Londen.”
,,Leuke stad is Londen.” zeg ik en ik denk weer aan de tijd dat Nola en ik daar heen gingen op vakantie. Gezellige tijd was dat. Zou ik dat nog kunnen?
,,Maar ik ga naar mijn appartement, ik moet nog wat dozen uitpakken.” Kevin en ik knikken en kijken haar na. Wat een leuk meisje!
,,Nou Jake, ga jij maar naar Nola in het ziekenhuis.” zegt Kevin tegen mij en ik knik.
,,Ik zie je vanavond Kevin!” roep ik terwijl hij achter de balie gaat staan. Ik loop het appartementencomplex uit en wil naar rechts als ik Lindy achter me hoor.

=Lindy=

Ik loop richting de lift en zit vol met gedachten. Wat een leuke jongen trouwens net. Kevin was al leuk, maar hij is nog leuker. Hoe heette hij nou ook alweer? Oh ja, Jake. Ik heb een glimlach op mijn gezicht. Hij lijkt me erg aardig, maar ja om zomaar op hem af te stappen en te vragen of hij mij wilt leren kennen is ook een beetje raar. Ik druk op het knopje van de lift als ik Kevin en Jake hoor praten.
,,Nou Jake, ga jij maar naar Nola in het ziekenhuis.” hoor ik Kevin zeggen. Meteen zijn mijn oren gespitst. Nola?! Kent Jake mijn zus? Ik draai me om en zie dat Jake bijna weggaat.
,,Ik zie je vanavond Kevin!” roept hij terwijl Kevin weer achter de balie gaat staan en daarna loopt Jake het appartementencomplex uit. Ik ren de grote trap af naar beneden, langs de balie, naar buiten. Ik kijk om me heen. Shit! Waar is hij nou? Ik kijk naar rechts en dan zie ik hem iets van de ingang vandaan. Ik ren naar hem toe.
,,Jake!” roep ik voordat hij de hoek om wil gaan naar rechts. Hij draait zich om en glimlacht.
,,Lindy.” zegt hij.
,,Sorry dat ik je tegenhoud, maar ik hoorde jullie praten.”
,,Heb je ons afgeluisterd?”
,,Nee, maar ik hoorde de naam Nola.”
,,Ja, Nola is mijn beste vriendin en die ga ik nu opzoeken.”
,,In het ziekenhuis?”
,,Klopt. Maar wat maakt jou dat uit eigenlijk?”
,,Heet ze Nola? Nola Miller?” hij kijkt me vragend aan en even lijkt het erop dat hij door gaat lopen en niet eens een antwoord gaat geven, maar toch geeft hij antwoord.
,,Ik weet niet of ze het wel goed vind als ik nu haar naam tegen vreemde zeg.”
,,Dus ze heet Miller van haar achternaam?”
,,Als ik ja zeg, hou je dan op over haar?” ik knik. Het ligt duidelijk gevoelig bij hem. ,,Ja, ze heet Nola Miller.” zegt hij en gaat dan de hoek om. Ik kan het niet geloven en even valt mijn mond open van verbazing. Ik heb gewoon mijn zus gevonden! Nou ja, niet letterlijk. Ik heb een hele leuke jongen ontmoet die de beste vriend is van mijn zus. Nu moet ik zorgen dat Jake me gaat vertrouwen en me mee wilt nemen naar Nola.


Reacties:

1 2

liefmeisje zei op 13 juli 2014 - 12:10:
Oehh leeuk!!!


williewortel
williewortel zei op 10 juli 2014 - 18:28:
Super, nou Jake, vertrouw haar


x1Dx
x1Dx zei op 10 juli 2014 - 17:44:
Oooh heel leuk!
Snel verder!!! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 10 juli 2014 - 17:37:
Oeh
OEH
xx


xHiimacookie zei op 10 juli 2014 - 17:24:
Pam pam pam