Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 7

Don't forget where you belong

11 juli 2014 - 21:07

1183

6

366



chapter 7

wie hebben er kaartjes voor 5sos?? ik niet want ik heb dan examens maar ik wou wel echt gaan hihi x

samen lopen we terug naar onze kamers. Niall heeft zijn arm om me heen geslagen. hij loopt mee naar mijn kamer.
ik zie gewoon aan hem dat hij wilt dat ik aan hem vraag of hij hier blijft slapen. 'Niall, waarom blijf je niet hier slapen.' zeg ik sarcastisch.
'alleen omdat je het zo lief vraagt.' antwoord hij.
hij grinnikt. we gaan in bed liggen en vallen al snel in slaap.

de volgende dag word ik in Nialls armen wakker.
ik zie dat Niall nog slaapt.
hij is echt schattig als hij slaapt trouwens. voorzichtig, om hem niet wakker te maken pak ik mijn ipad. ik open instagram. ik krijg echt steeds meer volgers.en likes. ik zie dat mensen foto's van gisteren hebben geplaatst. van ons bij het zwembad. een paar close ups van Niall en mij. foto's van het restaurant en ook van onze date. en wat ik eigenlijk al had verwacht. foto's van onze zoen. ik kijk bij de reacties. veel mensen reageren positief en vinden ons leuk samen. maar zoals iedereen had kunnen voorspellen zijn er een heleboel haatreactie's. er staan dingen zoals. ze verdient Niall niet en wat een slet ik negeer het. Gelukkig heeft louis me geleerd hoe ik er mee om moet gaan.
en heel veel mensen vragen zich hetzelfde af als ik.
are they together?
en ik wil precies het zelfde weten. want zijn Niall en ik nu samen? of niet. het was maar een zoen. het hoeft niets te betekenen.
maar waarom zou Niall me zomaar zoenen? zo is hij niet. toch?
ik zucht. het is zo verwarrend. ik leg de ipad weer weg en nestel me tegen Niall aan.
Een half uur liggen we zo. Maar ik begin het best wel warm te krijgen. en bovendien heb ik ook best honger. het is ook al 1 uur smiddags.
voorzichtig maak ik Niall ook wakker. toch word hij met een schrok wakker. heel even kijkt hij verward om zich heen. maar die verwarde blik veranderd al snel in een glimlach. 'goedemorgen.' zegt hij met een ochtendstem. zijn haar zit door de war en hij is shirtloos. hij is echt perfect.
mijn gedachtes worden onderbroken door een rommelende maag. en het is niet mijn maag.
'tijd voor ontbijt?' zeg ik. 'yup!' zegt Niall en hij springt uit bed.
we nemen allebei om de beurt een douche en kleden ons aan. we lopen richting beneden om te ontbijten. elke keer pakt Niall mijn hand vast. zo lief.
ik durf hem niet te vragen hoe het nu zit tussen ons. straks verpest ik het.
ik zie dat Niall naar me kijkt.
'is er iets?' vraag ik hem.
'nee hoor. je bent gewoon mooi.' zegt Niall.
mijn hart smelt.
'ben ik niet.' zeg ik dan.
Niall gaat naast me zitten. 'ben je wel.' zegt hij dan weer. ik wil iets zeggen maar Niall drukt zacht zijn lippen op de mijne.
'Zozo. zijn de lovebirds eindelijk samen.' ik kijk op en zie Harry en Zayn staan. harry met een enorme grijns op zijn gezicht. Ik kijk Niall aan. benieuwd wat hij op deze vraag gaat zeggen.
'nou, als het aan mij ligt wel.' zegt Niall. Dan zijn er opeens drie paar ogen op mij gericht. 'als het aan mij ligt ook.' zeg ik. Niall legt zijn arm om mijn schouder en trekt me dichter tegen hem aan. hij geeft me een kus. ik voel me zo gelukkig nu. Niall is gewoon mijn vriendje. Mijn eerste vriendje om precies te zijn.
ik had vriendjes en zo altijd een beetje eng gevonden. Niet dat iemand mij ooit leuk vond hoor. maar nu met Niall. het voelt perfect.
ondertussen zijn ook Louis en Liam bij ons komen zitten. 'wij hadden het geweldige idee om te gaan karten met zijn 6e vanmiddag.' zegt Louis.
'ook goedemorgen.' zeg ik. 'en hoezo met zijn 6e? gaan Calum Micheal Asthon en Luke niet mee.' vraagt Zayn. 'nee die zijn de hele dag in de studio voor hun nieuwe album.' zegt Liam.
'maar wie vind het een goed idee?' vraagt Louis. 'ik!' zegt Niall. 'ik ook.' zegt Zayn. Harry knikt en ik stem ook in. louis heeft al gereserveerd. en Liam besteld een taxi.
we wachten in de lobby. Er staan daar van die banken waar we op gaan zitten. Niall gaat op de laatste lege plek zitten en hij trekt mij op zijn schoot. hij slaat zijn armen om mijn buik heen en ik ga met mijn hoofd op zijn schouder liggen. Louis en Liam kijken ons een beetje verbaasd aan. zijn jullie een stelletje of zo?' vraagt Louis. 'ja.' andwoord Niall. hij klinkt zelfs een beetje trots. 'gefeliciteerd.' zegt Liam tegen ons.

de man van het karten geeft ons allemaal een helm. ik zit in een team met Zayn en Louis. we zijn team blauw. harry Liam en Niall zijn team rood. we stappen allemaal in een kart.
al snel staan Zayn en Liam omstebeurt aan kop. ik ben samen met Harry om de derde plek aan het vechten. Louis en Niall blijven een beetje achter ons. na een paar rondjes lig ik een best groot stuk voor harry. Ook Zayn lijkt het te kunnen winnen van Liam. maar Louis blijft net een stuk achter Niall.
'het blauwe team heeft gewonnen!' zegt de man als we klaar zijn. we krijgen een troffee mee als prijs. 'die wil ik tussen mijn andere prijzen zetten!' roept Zayn.
'mijn kart was gewoon sloom.' zegt Niall telkens. 'tuurlijk Nialler, je kan gewoon niet tegen je verlies.' zeg ik tegen hem.
'echtwel!' protesteert hij.

als het tegen de avond loopt en iedereen een beetje honger begint te krijgen besluiten we maar een pizza te bestellen. Louis heeft allemaal films mee genomen en we gaan een filmavond houden.
Liam zet de film aan en Zayn neemt de pizza's aan. we gaan allemaal zitten met een bord vol pizza in onze handen.
Het is natuurlijk weer een horrorfilm. en daar kan ik dus absoluut niet tegen.
het is behoorlijk donker in de kamer. de film word onderhand behoorlijk bloederig en ik verstop mijn gezicht de hele tijd in de nek van Niall. die het allemaal geweldig lijkt te vinden. wat ik totaal niet snap.
dan gaat de telefoon af. ik hoor iedereen klagend zuchten. ik zie dit meer als een kans om te ontsnappen aan deze film. 'ik neem hem wel.' zeg ik.

ik": 'hallo met Rose.'
beller: 'hallo? bent u een vriendin van Asthon irwin? '
Ik: 'Ja, hoezo?'
Beller: 'hij heeft een ongeluk gehad en ligt in het ziekenhuis.'
ik : 'wat? een ongeluk. maar hoe dan?'
beller: hij is aangereden.
ik: 'hoe gaat het met hem?
beller: 'hij is op het moment niet bij bewustzijn maar hij is stabiel.'
Ik: 'kan ik naar hem toe?'
beller: 'nu niet. maar morgen moet kunnen.'
ik: oke bedankt.'


zonder op antwoord te wachten hang ik op.de jongens hebben niets kunnen horen want ik ben naar een andere kamer gelopen. Met tranen in mijn ogen loop ik terug.
iedereen kijkt nog steeds naar de film. 'Rose, wat is er gaat het wel?' vraagt Liam zodra hij ziet dat ik huil.
'ashton is aangereden, hij ligt in het ziekenhuis. hij is bewusteloos maar wel stabiel.'


Reacties:

1 2

yasmine
yasmine zei op 13 juli 2014 - 15:14:
MELDING!


x1Dx
x1Dx zei op 12 juli 2014 - 17:14:
Oow neee Ashton!!!!
Niall Rose
Snel verder xx


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 12 juli 2014 - 16:32:
Omg achton neee dat mag niet gebeuren!!!!Xxxxx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 juli 2014 - 23:07:
O.ooooowww...... super hoofdstuk! Snel verder! Xx


1Dtjetanya zei op 11 juli 2014 - 22:42:
Neeejj niet ashton!!!
Snel verder!!