Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 23

Kiss me || Louis Tomlinson

12 juli 2014 - 23:18

1022

2

402



---> 23

P.O.V Liam Payne

19th January 2014 20.54

Ik kruip tegen Danielle aan. Ze zit tv te kijken. “Hoe was jou dag?” vraag ik. We hadden elkaar twee weken niet gezien. Het is af en toe zo moeilijk om een relatie te hebben als je zo vaak niet samen bent. “Ja wel oké” mompelt Danielle. Ik ken die toon. Ze zit ergens mee. “Wat is er?” vraag ik dan ook meteen. Het is even stil. Dani kijkt strak naar de tv. Ik kijk naar haar. “uuuhm.. er lag een slip van een meisje bij de was. En hij is niet van mij.” Ik zucht. “ik zal tegen Andy zeggen dat hij zijn spullen moet op ruimen. “ Danielle haat het om andermans ondergoed te wassen. Ik zelf ook. Danielle knikt. En weer is het doodstil. Er is meer aan de hand maar ik kan er niet achter komen. Ik staar haar voor een tijdje aan totdat ze veder gaat met het verhaal. “Er stond een naam in.” zegt ze nog altijd strak naar de tv kijkend. Ik haal me wenkbrauwen op. ik ken maar één iemand die dat doet. “van wie was het?” vraag ik het antwoord al wetend. “Cloe.”

P.O.V Andy Samuels.

20th january 2014 16.43

Ik laat me zelf vallen op me bed. Ze put me helemaal uit. “Ik ga er vandoor” zegt ze met een uitgeputte maar lieve stem. “Ow ja. Succes met die date met Louis.” Plaag ik. Ze heeft me vertelt hoe erg ze er tegen op ziet. Haar lippen vormen een klein glimlachje. Met een zucht laat ze zich meer terug naast me glijden. “ik heb er zo geen zin in.” zegt ze ze kijkt me met haar mooie diep bruine ogen aan. Ik heb ongelofelijk veel gevoelens voor dit meisje ontwikkeld. Nog nooit heb ik me zo verliefd gevoelt. Ik kan me niet meer op iets concentreren dan zij. “Verlaat hem.” Komt er uit me mond. Misschien had ik dat niet moeten zeggen maar eigenlijk ben ik ook blij dat ik wel heb gezegd. Cloe zegt niks ze kijkt me alleen maar aan. Ik zie de gedachte razen door haar mooie hoofdje. Ik wrijf zachtjes met me hand over haar wang. “dingen zijn verandert sinds we zijn begonnen met dit gedoe.” Cloe heeft nog steeds niks gezegd en ook nu nog is ze stil. “Hou je van me?” vraag ik dan maar. Cloe knikt. Haar ogen beginnen te wateren. Maar ze probeert ze tegen te houden. Voor even liggen we daar niks zeggend elkaar alleen aan kijkend. Dan uit het niks lijkt het net of Cloe wakker wordt uit een diepe slaap. “ik ga er vandoor.” Zegt ze en voor ik het weet is ze al weg. De tranen stromen over me wangen.

Ik zit op me bed en kijk naar mezelf in de spiegel. Er komen geen tranen meer uit me ogen. Ben volledig opgedroogd. Ik denk na hoe Louis haar laat lachen. Hoe goed ze elkaar kennen. Ik zie het voor me als de perfecte film. Hij kust haar hand en hoe ze flirterig glimlacht. hoe ze genieten van het Italiaanse restaurant. Hoe ze een klodder saus uit zijn baardje probeert te krijgen terwijl ze uit gelaten lachen. En ‘ik hou van jou’s uitwisselen. Het vreet me op. ik krijg het maar niet uit me hoofd. De tranen zijn terug.

P.O.V Liam Payne.

20th January 2014 17.09

“Doei.’’ Roep ik naar Cloe die net het huis verlaat. De bitch. Ik kan het gewoon niet geloven. Ik ken haar zo goed en had dit nooit achter haar gezocht. Nee het is niet eens haar schuld het is die verdomde Andy. Hij weet verdomme dat ze met Louis is. Impulsief sta ik op en snel me naar Andy kamer. Waar ik een diepe zucht neem. Ik hoor zachtjes gesnik. Heel zachtjes doe ik de deur open. Ik zie me beste vriend liggend op het bed. Met zijn handen op zijn ogen. Niet dat het helpt de tranen tegen te houden. Ze rollen tussen zijn vingers door. Zijn ademhaling is onregelmatig. Het doet me pijn hem zo te zien. Er ontstaat een kleine brok in me keel. Ik besluit de deur weer zachtjes dicht te doen. Zodra hij geluidloos in het slot valt laat ik me zelf tegen de deur zakken. Wat moet ik nou?

P.O.V Harry Styles

20th January 2014 20.23

“Ik ga vandaag weg. Ik laat je gaan. Ik zal je geen pijn meer doen.” de zinnen herhalen zich in me hoofd. Het is van de brief die Emily me schreef. Een enkele traan rolt over me wangen. Dan hoor ik een zacht klopje op de deur. Zoë.. ze herinnert me zo veel aan Emily. Snel veeg ik me tranen weg. “Kom maar” verlaat zachtjes mijn mond. De prachtige vrouw met mijn kind in haar buik stapt binnen. Ze laat zich naast me op me bed zakken. Ik kijk naar haar buik. Het is nu echt wel zichtbaar. Misschien omdat ze hem nu niet meer verbergt. “Dus.. Emily hé” zegt ze. Ik kijk haar aan. Weet ze dat? Een klein brommertje laat ik ontsnappen. Niet goed wetend wat te doen. Zachtjes leeg ik me hand tegen mijn kind aan. Het is kalmerend. Het voelt heerlijk hoe de kleine zachtjes zwemt in het vruchtwater. “Ik heb het gelezen” zegt Zoë na een korte stilte. Ik kijk haar verbaast aan. En trek me hand weg. Heeft ze.. heeft ze het gelezen? Ik verander mijn houding. Ik ga rechterop zitten. “Dat hoor jij helemaal niet te doen.” Zegt ik. Het komt er niet helemaal lekker uit. “ja i know.” Zegt ze. “Vindt je dat normaal?” hef ik me stem. “Harry..” zegt ze zachtjes. “he.. vindt je dat normaal een beetje in andermans spullen zitten?” ik sta op en maak mezelf groot. “Harry.. ik.. ik dacht dat je er misschien over zou willen praten.” probeert ze. “Wat denk je nou he? Jij bent wel de laatste waarmee ik het over haar zou willen hebben.” Schreeuw ik. Zoë staat boos op. “Nou stik er dan maar in lul.” Ze loopt van me weg. “Noem mij geen lul. Slet.” Schreeuw ik haar na. Ik laat me op me bed vallen. Fuck.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 13 juli 2014 - 17:03:
Neeeee! Ik vind het zo zielig voor Harry... X


justmissF24
justmissF24 zei op 12 juli 2014 - 23:30:
Ahw drama!! Alles moet goed komen !! Snel verduur!!