Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 24

Kiss me || Louis Tomlinson

14 juli 2014 - 1:23

723

1

394



---> 24

P.O.V Cloe White
21th January 2014 13.14

Bericht van: Liam<3
‘we moeten praten.’


De sms maakt me nerveus. Liam begint zijn sms’jes altijd met een Hee en eindigt met een doei. Vorige keer toen ik bij Andy was deed hij ook al zo raar. De deur voor me wordt open getrokken. “ja. Kom binnen.” Zegt Liam. “ANDYYY KOM!” gilt hij naar zijn beste vriend. Vervolgens commandeert hij me naar de bank. Waar ik me verwart in laat zakken. Secondes later komt de geile blonde naar beneden die verbaast is om me te zien. “Wat is er aan de hand?” fluistert hij tegen me als Liam hem dwingt naast me plaats te nemen. Ik haal me schouder op. ik heb geen idee. “Okey..” zegt me beste vriend. Hij laat een korte stilte vallen. “Het zit zo. Ik weet het” ik schrik. Hij weet het? Wat? Van mij en Andy? Ik kijk Andy aan. “Wat?” vraag de blonde jongen. Hij weet net zo goed als ik wat hij bedoelt. “Je weet wat..” zegt Liam streng. “Liam.. ik..” ik wordt onderbroken door hem. “Ik wil geen uitleg. Ik wil alleen dat jullie stoppen en jij het tegen Louis zegt.” Commandeert Liam bazig. “ik hou van jullie allebei gigantisch veel maar dit is echt een kut streek.” Gaat hij veder. Ik hoor Andy naast me de tranen weg slikken. Ook ik heb er moeite mee. “Dani en ik zullen niks tegen iemand zeggen onder voorwaarde dat je het vertelt Cloe. Tegen Louis” ik knik. “oké dat was het” zegt hij en loopt de kamer uit. Andy staat op en loopt naar de openhaard die knettert.

“We waren dom.” Begin ik het gesprek. “stiekem doen.. denkend dat niemand ons zou zien.” Andy draait zich naar me toe. De tranen staat in zijn mooie blauwe ogen. “ik weet het.” Hij laat zijn hoofd zakken. Zachtjes kom ik dichterbij. “ik weet wat je gaat zeggen.” Zijn stem kraakt van emotie. “Laat het me dan zeggen.” Zeg ik nu geen meter meer van hem verwijdert. “ik ben zo egoïstisch geweest omdat ik zo veel van je houd.” Ga ik veder. Andy duwt zijn lippen hard tegen elkaar. “En ik weet hoe veel jij van mij houdt” me ogen vullen zich nu ook met tranen. “Maar het is klaar.” Ik neem Andy’s hoofd in me handen. “nee” fluistert hij bijna. “het moet wel.” Zeg ik. De tranen stromen over me wangen. Ik veeg die van Andy uit zijn gezicht. Voor even kijken we elkaar alleen maar aan. Niks zeggen. “ik wil het niet” zegt Andy. Ik knik. “weet ik.” Met die worden nog half in me mond druk ik me lippen tegen de zijne. Dit duurt maar een paar seconden totdat ik me weg trek. “het moet wel” herhaal ik en verlaat het huis.

P.O.V Louis Tomlinson

21th January 2014 15.34

Het zakdoekje is doorweekt. Cloe heeft het me net vertelt. Ik had gelijk ik had verdomme gelijk. Hoe kan ik haar ooit nog vertrouwen? Hoe kan ik ooit iemand nog vertrouwen? Als de gene die ik het meest vertrouwde me zo verraad wat zegt dat over de rest van de wereld. Een zacht klopje klinkt. “Lou.. gaat het je bent hier al een uur binnen” ik zucht en haal het slot van de deur en neem weer plek op het bed. Voor een tijdje zegt ze niks. Ze zit naast me. “Het spijt me.” Zegt ze. “het spijt me?” zeg ik boos. “ja.. vergeef me” zegt ze net zo rustig als de vorige zin. “Wat verwacht je als ik dat doe Cloe?” ik verhef mijn stem. Ze reageert niet. “Het wordt nooit meer het zelfde” zeg ik steeds luider. “weet ik.” Zegt ze iets zelfverzekerder. “ik denk het niet.” Zeg ik fel. “Ik kan je niet opgeven Louis.” Zegt ze. “Je zult wel moeten. Het is klaar. Dit deel van mijn leven is klaar. “ ik kijk haar recht in haar ogen aan en vouw me handen om haar kaak. “ik wil je niet meer zien. Ik wil niet meer samen met je zijn. Ik wil gewoon dat je gaat.” Zeg ik als een dreigement. “Maar.. Lou” zegt ze met een kleine stem. “Uit me huis nu” schreeuw ik. De tranen springen in haar mooie diep bruine ogen. “ik hou van je.” Fluistert ze nog en verlaat de kamer. Ik laat me languit vallen op me bed.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 13 juli 2014 - 17:07:
Oooeeeiiii.... Sad Louis. Snel verder! Xx