Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The White Demon - Just Some Horror Story » De Witte Demon

The White Demon - Just Some Horror Story

16 juli 2014 - 16:44

671

0

178



De Witte Demon

De Witte Demon

Jaar van vondst: 1984
Gevonden in: de Alpen
Geschatte oudheid: onbekend
Land van herkomst: onbekend

Vier bergbeklimmers vonden deze demon in 1984 in het ijs.
Er is geen informatie beschikbaar over hoe deze eruit zag toen het gevonden werd.
De vondst werd gemeld bij een instituut, maar enige informatie over deze vondst werd jarenlang verborgen gehouden. In 1992 kreeg de wereld iets te horen over deze Witte Demon, zoals hij (de vondst wordt als mannelijk omschreven, maar het geslacht niet bevestigd) genoemd werd door het instituut, door zijn onmenselijk bleke huidskleur en haarkleur.
De stof waar de kleding van deze Demon gemaakt is, is nog steeds niet bekend.
Na lang onderzoek bleek dat hij geen mens was en waarschijnlijk gevaarlijk, mocht hij nog in leven zijn. Dit zou niet mogelijk zijn voor een mens aangezien hij waarschijnlijk al duizenden jaren of meer was ingevroren, maar wetenschappers bevestigden dat dit voor deze Witte Demon wél mogelijk zou kunnen zijn.
De demon werd in een dwangbuis op een stoel tentoongesteld in het museum Zellaan, in een betonnen ruimte achter glas. Jaren geloofde niemand dat hij echt was en gevonden was in het ijs, aangezien hij er jong uitzag en zijn haar als er als net gewassen uitzag, zo glansde het.
Maar in december 2001 om 13:36 uur werd enige vorm van ademhaling gesignaleerd. Toen een bezoeker van Zellaan de Demon een poosje bekeek, meende hij zijn borstkas even langzaam op en neer zien gaan. Op camerabeelden was dit inderdaad vastgelegd, wat meer vragen met zich mee bracht. Nog steeds geloofden weinig mensen dat dit echt waar was, aangezien de Demon hierna lange tijd niet meer ademend gezien was.
Tot in de zomer van 2004 weer een vorm van ademhaling gezien werd. Dit keer hadden meer mensen het gezien, en natuurlijk onstonden er meteen geruchten dat er een robot tentoongesteld werd, die eens in de paar jaar een keer zijn borstkas op en neer liet gaan.
De Demon heeft nog nooit zijn ogen geopend, noch bewogen met zijn ledematen of zijn hoofd opgetild. Ook is nog nooit geluid uit zijn stembanden te horen geweest, die hij naar onderzoek wel zou moeten hebben.
De Demon wordt nog steeds tentoongesteld in het museum Zellaan.

Wilt u de legendarische Witte Demon met uw eigen ogen zien? Kom dan nu ook naar Zellaan! Hier vindt u ook historische beelden, reptielen, vogels, fossielen en meer! Ook heeft Zellaan een nieuwe speciale afdeling, totaal op de dinosauriërs gericht! Voor maar €20,50 heeft u al een kaartje voor het interessantste--


Emily klikte zuchtend op het rode kruisje linksbovenaan haar beeldscherm. Het was best interessant om dit eens te lezen, al vond ze het zelf moeilijk te geloven dat zo'n Demon echt was. Het kon natuurlijk ook een reclamestunt zijn om meer bezoekers te lokken, wat het hoogstwaarschijnlijk was.
Het was zomervakantie en Emily's ouders hadden bedacht om morgen naar museum Zellaan te gaan, aangezien ze daar nooit waren geweest. Emily vond dat het die avond tijd was om een beetje onderzoek te doen naar wat er allemaal te zien viel in Zellaan, en natuurlijk was de Witte Demon de grootste bezienswaardigheid in het hele museum, maar dankzij de vele negatieve recensies over dat de Demon toch nep is, was het tegenwoordig veel minder druk in het museum. Haar ouders vonden het morgen, op een maandag, een geweldig idee om eens te gaan kijken omdat het dan 'totaal niet druk' zou zijn. Emily zuchtte diep. Ze was al wel eens eerder naar een museum geweest, en hoe ze zich daar verveelde was niet te zeggen! Dat had ook kunnen komen omdat ze enigst kind was, en dus niemand had om mee te dollen. Haar ouders stonden bijna een uur te kijken naar een lelijk schilderij waar een man allemaal dingen over vertelde die Emily toch niet begreep. Maar dat was wel een paar jaar geleden. Emily was nu al bijna volwassen. Misschien vond ze het nu wél interessant om te staren naar een niet bewegend voorwerp. Opnieuw zuchtte ze en besloot naar bed te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.