Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Everyting has changed || Harry Styles » 01 - The Divorce Papers

Everyting has changed || Harry Styles

17 juli 2014 - 19:40

368

6

394



01 - The Divorce Papers

hi! het eerste hoofdstuk van Everthing has changed. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. De Rol voor de vriendin van Emma is voor xHiimacookie. - Rachel - (Bij het vorige hoofdstuk dus het hoofdstuk van de rollen staat de cover van het verhaal. xx Image and video hosting by TinyPic

Ik zit in de auto met mijn hoofd leunend op het stuur. Als ik mijn hoofd naar de passagiersstoel draai valt mijn oog op de bruine envelop. Ik kan dit niet. “Oke, nog een paar minuten.” vertel ik mezelf.
Ik ben me helemaal vergeten voor te stellen. Mijn naam is Rachel. Op mijn 24e kwam ik erachter dat ik zwanger was van een tweeling met Harry. Toen ik vier maanden zwanger was zijn Harry en ik getrouwd. Nadat Harry en ik getrouwd waren werden ook Daniëlle, Perrie en vervolgens Eleanor zwanger. En voordat ik het vergeet, Niall is toen getrouwd met zijn vriendin. De boys besloten om een tijdje een pauze te houden om bij hun zwangere vriendinnen te blijven. Toen de fans dit hoorden kregen ik en de meiden veel haat over ons heen. Het was erger dan ooit. Hoe dan ook ik heb besloten om uit elkaar te gaan. Ik nam een korte pauze van het acteren en slaagde erin om een normaal leven te leidden. Ik ontmoette Luke, een zakenman en werd verliefd. Twee weken geleden vroeg Luke me ten huwelijk. Ik hou van hem en ik wil met hem trouwen dus ik zei ja. Maar officieel ben ik nog steeds met Harry getrouwd. Dus vandaag als ik de kinderen op ga halen van hun weekend bij Harry moet ik hem de scheidingspapieren geven. En ik weet niet of hij het kan, want op de een of andere manier kan ik het niet. De gedachte van zo'n groot deel van je leven achter je laten maakt me aan het huilen. Ik adem in en uit en stap dan uit de auto. Langzaam loop ik naar de voordeur en klop. Ik hoor kleine voetstappen en een paar seconden later maakt Toby de deur open. Darcy staat naast hem en roept, 'mama!' Ik buk om ze allebei een knuffel te geven. Als ik weer terug omhoog kom zie ik Harry. Hij ziet er moe uit maar toch vrolijk. Tot hij de bruine envelop ziet. En zijn gezicht betrekt.
'Darcy? Toby? Waarom gaan jullie niet even spelen zodat papa en ik even kunnen praten?' Oké zegt Toby en ze rennen samen weg naar de woonkamer.
'Hey' zegt Harry dan.


Reacties:

1 2

angel18
angel18 zei op 18 juli 2014 - 14:07:
Melding goed geschreven
Xxx angel


Roosx1Dx5sos
Roosx1Dx5sos zei op 18 juli 2014 - 14:03:
melading pleasee ! its amazingg x


xHiimacookie zei op 17 juli 2014 - 22:00:
Omg ik zweer ik hou van jou ik vind wel zielig voor Harry en de kindjes ;o


Janitaa
Janitaa zei op 17 juli 2014 - 21:09:
Melding yaknow!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 17 juli 2014 - 20:40:
Ahww.. ik vind het nu al zielig voor hem.... Snel verder! X