Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED » Ch. 14

Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED

19 juli 2014 - 1:34

1688

5

392



Ch. 14

Image and video hosting by TinyPic

Anonymous POV
Slanke vingers vliegen over het toetsenbord. Grijs gelakte, lange nagels tikken de toetsen aan. Langzaam aan beginnen de letters woorden te vormen, de woorden zinnen en de zinnen een alinea.
De pagina schrijft zich vol.
Automatisch komt er een tweede pagina aan bod. De woorden verschijnen op het witte blad.
Knokkels op hout. Er wordt geklopt.
‘Binnen!’
Een man stapt naar binnen. Zijn donkere haar is een warboel, zijn bril staat scheef op zijn neus. Grijze ogen verraden zijn nervositeit. Zijn handen, vingers lang, trillen lichtelijk.
‘Wat moet je?’
‘I-ik heb de foto’s, me-mevrouw.’ Zijn stem slaat over.
‘Uitstekend. Plaats ze maar op mijn bureau.’
De jongeman loopt voorzichtig naar voren. Hij struikelt bijna over zijn eigen voeten. Haastig legt hij de beige map neer. Hij draait zich om om weg te snellen. Hij is al bijna weg als zijn baas hem weer roept.
‘Hastings!’
Hij draait zich om in de deuropening. ‘J-ja, mevrouw?’
‘Een cappuccino, graag. Met extra room en cacao, zoals altijd. Oh, en een bagel. Roomkaas-ui.’
‘N-natuurlijk mevrouw.’
De deur sluit zich voorzichtig. Slanke handen rijken naar de map. De map opent. Verscheidene foto’s liggen er, geordend. Op elkaar met een elastiek. Ze pakt een pakketje, haalt het elastiek eraf en begint de foto’s te bekijken.
Een rood gestifte mond vertrekt in een gemeen glimlachje.
‘Die Lynn Delores zal kapot gaan.’

Eihlynn POV
Thank you all so much for coming. We love you all, goodnight!
Na nog wat zwaaien en buigen, en luchtkussen door het stadion heen blazen rennen we het podium af.
‘Dat was geweldig!’ roept Niall uit. Hij sluit Liam in een vreselijk strakke knuffel, maar Liam lacht en knuffelt hem terug, ondanks het feit dat Niall waarschijnlijk zijn ribben kneust.
Nola pruilt. ‘Hee, nog even en ik wordt jaloers!’
Liam grijnst breed en trekt haar ook en de knuffel. Voordat ik het weet staan we elkaar allemaal te pletten in een grote groepsknuffel. Kelly, onze manager, komt naar ons toe lopen. Ze glimlacht.
‘Dat was echt geweldig jongens!’ roept ze uit.
‘En meisjes,’ voegt Gwen er wijsneuzerig aan toe.
‘En meisjes,’ beaamt Kelly breed grijnzend. ‘Hee luister eens, morgen hebben jullie nog één dag hier. Dan gaan jullie weer op reis.’
‘Ugh,’ kreunt Zayn. ‘Die kutbus.’
Kelly lacht. ‘Niet zeuren Zayn, het brengt je rond de wereld en je krijgt er geld door.’
‘Het kost geld!’
De idioot die ik mijn vriendje noem negerend, kijk ik enthousiast naar de anderen. ‘Geweldig niet? We gaan weer verder.’
Grace knikt glimlachend. ‘Dat is het leuke aan touren. Je ontdekt de wereld.’
‘Nou, ontdekken,’ Harry fronst. ‘Echt ontdekken is jezelf in de cultuur voegen. Wij zitten meestal maar in hotels, rijk te zijn, we kijken bijna nooit naar de armen. Hoe het echt gaat in de wereld.’
One Way Or Another,’ herinnert Liam hem eraan.
‘Ja oké, maar dat was één keer. Waarom gaan we niet gewoon... overnachten bij de mensen thuis.’
‘Geweldig idee Haz,’ zegt Zayn en hij klapt in zijn handen. ‘He-le-maal geweldig. En als we ’s nachts slapen, komen er fans naar binnen die onze onderbroeken stelen.’
Liam grimast. ‘Niet leuk man.’
‘Zayn heeft een punt.’ Zegt Angel.
‘Juist,’ mompelt Louis. ‘We verblijven in de hotels voor onze eigen veiligheid. Anders worden we gewoon bestormt door onze fans.’
Harry zucht en schudt zijn hoofd. ‘Laten we naar het hotel gaan. Ik ben moe. Ik wil slapen.’
‘Ach schattepoepje toch,’ grijnst Grace en ze slaat haar armen om hem heen. Met een tevreden glimlach knuffelt hij terug.
‘Laten we doen wat Harry zegt en naar het hotel gaan.’ Mompelt Zayn. ‘Ik ben ook moe.’
We zijn het er allemaal mee eens en gaan naar het busje. We slapen bijna allemaal terwijl we naar het busje heen strompelen, in tegen stelling tot Niall die als een kind met een sugarrush op-en-neer springt. Uiteindelijk krijgen we hem het busje in, hem tegenstribbelend.
‘Zijn jullie moe?’ vraagt hij stomverbaasd. Zijn felle, ijsblauwe ogen staan groot en in het weinige licht lijkt het alsof ze lichtgeven. Hij stuitert op zijn plaats. ‘Hoe kunnen jullie moe zijn? Ik ben totaal niet moe, juist het tegenovergestelde! Laten we naar een club gaan. Ja! Naar een club! Kunnen we gaan dansen, en drinken…’ Het lijkt alsof de sugarrush afneemt. Hij kan zijn ogen nauwelijks nog openhouden en ziet er plotseling moe uit. ‘En eerst nog uit eten. Ja, eten…’ hij valt prompt in slaap, tegen Liam aan. Liam grijnst en woelt met zijn hand door Niall’s haren.
‘Dus, wat gaan we doen als we bij het hotel zijn?’ vraag ik droogjes, terwijl ik tegen Zayn aanleun.
‘SLAPEN.’ Klinkt er door het hele busje heen. Ik grinnik sloom.
Als we eindelijk voor de deuren van onze kamers staan(Liam heeft Niall wakker geschud) voelen mijn hersenen wattig aan en is mijn zicht redelijk wazig. Zonder de anderen welterusten te wensen storm ik, zodra Zayn de deur open heeft gedaan, de kamer in, op naar de slaapkamer, waar ik een random nachtjapon grijp, mijn kleren uittrek tot mijn onderbroek, en snel de japon over mijn hoofd heen glijd.
Dat alles vóór dat Zayn het appartement überhaupt binnen is.
Ik stort me neer op de overheerlijke hoop kussens, matras, en dekens dat een bed genoemd wordt en ben al bijna in slaap als Zayn de slaapkamer in stapt.
‘Eihlynn,’ zegt hij lachend. ‘De bedoeling van dekens is dat je er onder ligt. En heb je je make-up wel afgehaald?’
‘Who cares,’ mompel ik in mijn kussen. ‘I tend to break rules.’
Zayn lacht weer en trekt me omhoog. ‘Make-up af,’ zegt hij zacht. ‘Je hele gezicht is volgesmeerd.’
Ik loop naar de badkamer met mijn ogen halfdicht. Het licht aanknippend kijk ik in de spiegel, en schrik.
Ik zie er uit als een zombie met blauwe eyeliner. Charmant.
Razendsnel was ik mijn gezicht met warm water en haal de overige make-up eraf met make-up doekjes. Daarna vet ik mijn gezicht in met nachtcrème en ik loop weer, na het licht weer uit te doen, naar de slaapkamer.
Zayn ligt al op bed. Hij heeft de deken opengeslagen en grijnst naar me. Ik laat me op het bed neerstorten en hij legt de deken zorgvuldig over me heen.
Niet dat ik dat meemaak.
Ik slaap dan namelijk al.

De volgende morgen zitten we met z’n allen(inclusief Hannah en Quinty) aan het ontbijt in de eetzaal van het hotel. Het heeft echt overluxe, aangezien onze glazen van kristal zijn, de vloer van eikenhout is, en er kroonluchters met goud en kristallen aan het plafond hangen.
Oh, en het bestek is van puur zilver.
Ik neem een hap van mijn croissantje en glimlach door een mop die Niall met overdreven handgebaren verteld.
‘Niall m’n beste,’ merkt Louis op als de kleine Ier hem bijna in zijn gezicht slaat. ‘Je verteld de mop. Uitbeelden is héél iets anders.’
Dan merk ik dat Kelly naar ons toe loopt. Ze heeft een soort van blad, waarschijnlijk weer een weekblad, in haar hand. Ik rol met mijn ogen. Echt iets voor Kelly.
Maar dan zie ik dat ze heeft een frons op haar gezicht heeft
‘What’s up, Kelly?’ vraag ik zodra ze bij onze tafel staat. ‘Vanwaar het sneue gezicht? En wat voor tijdschrift heb je vast?’
Ze zucht. Haar normaal zo strenge ogen staan verdrietig. ‘Het is niet best, Eihlynn. Helemaal niet best.’
Ze laat het tijdschrift zien. Het is een roddelblad, Life. Het staat bekend om haar sappige roddels over celebreties van over de hele wereld. Hier stond ook een uitgebreid, verzonnen verhaal over de break-up van Zayn en ik.
Inderdaad, verzonnen. De redenen die ze hadden bedacht waren ronduit belachelijk. En hilarisch.
Ik keek naar het artikel.
LYNN DELORES NAAM SCHANDAAL
Inmiddels is het al wereldwijd bekend: Lynn Delores en Zayn Malik zijn weer bij elkaar! De mensen die dit nog niet wisten, moeten de laatste maand onder een steen hebben geleefd, want het is waar: ze zijn weer bij elkaar. Niet lang geleden zijn met z’n tweeën gespot bij een Chinees[insert foto], en ietsjes later zoenden ze op het podium bij één van de gezamelijke concerten van de Together Tour[insert foto]
Maar wat is er nu aan de hand? Een week geleden was er een hevige ruzie tussen Layn, waarna Zayn uit het hotel is gestormd[insert foto]. De volgende dag zijn ze samen met de waarschijnlijke familie van Lynn bij de Starbucks gespot[insert foto].
Maar waar ging die ruzie nou over? Een oude schoolvriendin van Lynn zegt: “Ik geloof dat Lynn haar naam – haar echte naam geheim heeft gehouden voor iedereen, waaronder haar vriendje. Dat had ik dus gezegd toen ik ze tegen kwam, en blijkbaar is dat doorgedrongen in Zayn’s hoofd. Daarom was hij vast kwaad.” Daarna, lachend: “Maar alles is weer goed.”
Vragend naar haar echte naam, antwoordt ze dat ze niets zegt. “Mijn lippen zijn gesloten,”
Dus wat is nou haar echte naam? En heeft Lynn Delores, dat leuke meisje met die mooie blauwe ogen en dat golvende bruine haar, dat meisje dat zo eerlijk is, zo lekker gewoon gebleven, tegen ons gelogen? Haar eigen fans, tegen wie ze zegt dat ze van ze houdt? Of heeft ze daar ook over gelogen?

Ik staar naar het artikel. Ik voel gloeiend hete tranen in mijn ooghoeken branden. Zayn pakt mijn hand en begint met mijn vingers te spelen.
‘Dat laatste stuk was echt gemeen.’ Snauwt Nola, terwijl ze kwaad naar het artikel staart.
‘Nola, love, staren naar dat artikel en hopen dat er laserstralen uit je ogen schieten die het tijdschrift verpulveren helpt niet.’ Zegt Liam droogjes.
‘Maar Liam…!’
De tafel lacht. Dan schudt Harry zijn hoofd. ‘Even serieus. Liam heeft gelijk. Vloeken naar dat artikel heeft geen zin. Het is nu al in miljoenen aantallen uitgegeven. Elk Engelstalig land, waaronder tankstations in andere landen. We moeten wat doen.’
‘Zoals?’ vraagt Grace fronsend. Gwen knikt.
‘Ja, zoals? Wat kunnen we doen?’
‘Waarom zou Eloise dat doen?’ vraagt Hannah kwaad. ‘Wat heeft ze toch tegen je, Eihlynn? Ze moest jou altijd hebben!’
‘Ik weet het niet,’ zeg ik. Ik richt mijn blik op mijn bord en sluit mijn ogen. Ik moet niet huilen. Ik zal niet huilen. Dit is mijn eigen schuld. Ik heb dit zelf veroorzaakt. Ik mag niet huilen!
Zayn wrijft met zijn duim over mijn knokkels.
‘Fuck, girl.’ Zegt Niall met grote ogen. ‘Fuck.’
Fuck indeed.

Allowwa people!!! Hier is een iets langer hoofdstuk dan normaal(ong 1700 woorden, normaal zijn het er 1000 tot 1200. Ik had inspiratie!! Hoezee!! Hoezee!!!
Well hope you like it
En raad eens wie Anonymous is?
Love you!! xx
PS: de cover van Lifestaat boven, met Eihlynn, staat bovenaan


Reacties:


1Dtjetanya zei op 24 juli 2014 - 19:23:
Superleuk!! Geen flauw idee wie anomymous is...


x1Dx
x1Dx zei op 20 juli 2014 - 16:41:
Echt zielig!!
Spannend!!!
Snel verder x


angel18
angel18 zei op 19 juli 2014 - 14:49:
Ooh spannend snel verder
Xx angel


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 19 juli 2014 - 13:01:
Super! Snel verder! X


xcarrotx
xcarrotx zei op 19 juli 2014 - 9:16:
Die anonymous is die Elois waar ze later over spreken, toch?
Of is dat één of ander beroemd persoontje dat ik moet kennen... Haha