Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » DNAngel » ¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen} » Did You Just Get Mad? ¤5¤

¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen}

11 jan 2011 - 17:17

688

2

285



Did You Just Get Mad? ¤5¤

Daisuke blijft doorgaan met zijn pesterijen. Maar op een moment moet er toch iemand genoeg krijgen van zijn gedrag?

Zoals verwacht werd Daisuke die ochtend wakker met het gevoel nooit in slaap te zijn geweest, hij sleepte zichzelf uit bed en vroeg zich af waarom hij sowieso naar school zou gaan vandaag, Satoshi zou in een rothumeur zijn omdat Dark was ontsnapt die avond, Dark zou gaan zeuren over Riku en hij had een toets waar hij niet voor had geleerd, hoewel dat niks nieuws was. Maarja, het was vrijdag, hij had maar 3 uur les vandaag en daarna zou hij nog gauw langs het winkeltje in het centrum gaan om nieuwe rotjes te halen, en misschien kon hij bij gym wel spijbelen zodat hij een extra tussenuur had.
Niet echt een slim idee hea? Je weet dat je mentor de gymleraar is!’ sprak Dark op een verveelde toon.
En wat dan nog? Dat heeft me niet eerder tegengehouden’ ‘Daar heb je een punt!’ antwoordde Dark en Daisuke vroeg zich af waarom hij niet tegensprak, maar was allang blij dat hij niet opnieuw hoefde te beginnen met ruzien.

Beneden propte hij een broodje in zijn mond, poetste zijn tanden en verdween meteen naar buiten, hoewel hij nog lang niet weg hoefde voor school, hij had na die lange nacht frisse lucht nodig om wakker te worden, hij zou vandaag wel een omweg nemen naar school.
Hij eindigde in zijn dwaaltocht bij een grote weg, als hij deze zou volgen kwam hij vanzelf uit bij de school, waarschijnlijk was hij dan nog steeds te vroeg, maar dan kon hij alvast wat bordenwissers verstoppen of krijtjes jatten uit het lokaal.
Hij slofte met zijn voeten, langzaam lopend om nog wat tijd te rekken, hij wou ook niet té vroeg op school komen zodat de mensen dachten dat hij ijverig werd ofzo.vele auto’s passeerde hem op weg naar school, maar één in het bijzonder trok zijn aandacht. Een grote zwarte limousine, ook deze auto reed richting school.
Daisuke trok zijn rugtas nog eens recht en liep een stukje harder, nieuwsgierig naar wie er in de limousine zou zitten, misschien was het wel Satoshi, maar die kwam meestal niet zo vroeg.
Wonder boven wonder stond de limousine er nog toen hij eindelijk bij school aankwam, Daisuke stond even stil en staarde verbaasd naar het voertuig voordat hij langzaam weer doorliep, er was geen beweging te zien in de auto en niets wees erop dat er sowieso nog iemand erin zat.
Daisuke wandelde door naar binnen, langzaam, maar hij liep, in elk leeg lokaal stapte hij even naar binnen en pikte de krijtjes uit de lades van de leraren en vanaf het randje van het bord, de lokalen waar wel mensen in zaten sloeg hij maar over, het was leuker als de leraren niet zeker wisten wie het had gedaan.
Zo! Dat was de eerste etage’ Daisuke was harstikke tevreden met zichzelf, 15 lege lokalen op de hele verdieping, en zijn tas zat al halfvol met krijtjes!
‘En dan nu als klap op de vuurpijl….’ Mompelde Daisuke en hij liep de trap op naar de tweede verdieping, en richting de meisjes wc.
Nadat hij had gechekt of er iemand inzat liep hij naar binnen en legde in elk van de 3 wc’s een aardige lading krijtjes, over een kwartier zou de school pas beginnen, tegen die tijd waren de krijtjes al een plakkende brei geworden die elke wc zou doen overstromen.
Mogen we alsjeblieft naar het lokaal?’ Hoorde Daisuke Dark klagen, ‘Hoezo? Heb je het niet naar je zin hier dan?’ grinnikte Daisuke terug. ‘Oh! De meidenwc is heel gezellig hoor, maar staren naar een stel krijtjes is niet helemaal mijn ding…
Daisuke rolde met zijn ogen, ‘wat jij wilt’ en liep toen de wc uit, hing zijn tas op zijn rug, en liep zijn lokaal binnen.
Satoshi zat wonderbaarlijk genoeg al op zijn plek, starend uit het raam, Daisuke vond het vreemd, normaal kwam hij veel later…. Plots bedacht Daisuke zich iets en hij grijnsde en liep naar Satoshi, ‘Heey Sat! Wat ben je aan het dagdromen, of denk je weer aan mijn geweldige lijf?’ spotte Daisuke. Nog voordat hij het doorhad was Satoshi opgesprongen, hij greep Daisuke in zijn kraag en tilde hem verbazend makkelijk de lucht in, ‘NU… ben ik het zat!’


Reacties:


BAM
BAM zei op 25 maart 2011 - 15:51:
Hup satoshi hup ! Keer dai dai naar een lesje


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 18 mei 2009 - 17:12:
Cool! Ga verder! O, en die opmerking van Dark dat hij de meidenwc zonder meiden niet zijn ding is is echt goed!