Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H15<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

21 juli 2014 - 21:06

2017

7

626



>H15<

Hier is H15, enjoy ;)

Lina

Als ik terug kom in mijn hotelkamer ga ik op mijn bed zitten en denk terug aan mijn avond. Het was echt heel gezellig met Louis en mijn gevoelens voor hem zijn er niet minder op geworden. Steeds als hij me aankijkt of heel even aanraakt, dwarrelen de vlinders door mijn buik. Volgens mij had hij dat ook, want ik merkte dat hij een beetje flirterig was. Ik hoop zo dat hij het ook voelt. Wacht, ik moet het opschrijven. Snel pak ik mijn dagboek en begin te schrijven.

Lief dagboek,

Vandaag was ik met Louis over het strand aan het lopen. We hebben de zonsondergang bekeken en het voelde zo goed. Hij flirtte zelfs met me! Ik hou van hem en dat durf ik alleen tegen jou te zeggen. Ik moet het ook tegen hem zeggen dat weet ik, maar dat durf ik niet. Straks wijst hij me af. Wat zeg ik nu weer? Waarom zou hij me afwijzen als hij met me flirt? Flirten betekend dat je iemand leuk vind toch? Aahh ik word gek van die verlangens en al die vragen.
Oh op vragen gesproken. Ik heb toch zoiets raar meegemaakt. Toen Louis en ik op het strand waren hebben we Miley Cyrus ontmoet. Jaja! De echte. Alleen wist ze opeens mijn naam en zei het trillerig. Misschien verbeeld ik het ook maar hoor. Ze zei dat ze mijn naam op mijn shirt las, maar ze heeft geen seconden naar mijn shirt gekeken, dus hoe kan dat vraag ik me af. Maar ja, daar hoef ik niet langer over na te denken, want waarschijnlijk zie ik haar nu niet meer. Ze heeft een bomvolle agenda en ik denk dat ze over een paar dagen weer weg is. Natuurlijk ga ik Skyler vertellen dat ik haar gezien en gesproken heb, dat gaat ze echt niet geloven. Als ze naar me luistert tenminste. De laatste keer waren Liam en zij erg close en het zal me niks verbazen dat ze eerder met Liam heeft als ik met Louis.
Zo, nu ben ik mijn ei kwijt. Deze dag was super en ik hoop zo dat er nog meer van dit soort dagen komt, alleen met een iets ander einde . Tot morgen!

Liefs, Lina


Ik stap van mijn bed en merk dan dat Skyler hier niet is. Ze is vast bij Liam. Ik loop naar de kamer van Liam. Ik open de deur, ja dat doet ze ook altijd bij mij en moet lachen. Skyler ligt te slapen maar niet alleen. Liam ligt naast haar met een arm om haar heen geslagen. Ahw, wat ziet dit er lief uit. Laat ik ze maar niet storen. Ik ben zelf ook erg moe, dus ik moet slapen. Ik wil er morgenochtend niet als een spook uitzien. Oh nee, echt niet! Wat zal Louis dan wel niet van me denken! Snel loop ik terug naar mijn slaapkamer, kleed me om en ga in bed liggen. Nog heel even denk ik na over mijn geweldige maar toch wat rare avond en daarna val ik in slaap.

Skyler

Ik word wakker en voel meteen een warme gloed over me heen. Oh ja, dat is waar ook. Ik ging bij Liam liggen. Ik kon niet slapen dus ging ik naar Liam toe. Hij kon ook niet slapen dus waren we in elkaars armen in slaap gevallen. Ik kijk omhoog en zie dat Liam nog slaapt. Wat is het toch een schatje. Ik geef het toe, ik ben misschien een heel klein beetje verliefd op Liam. Waar ik verliefd op ben? Zijn ogen waar ik elke dag in verdrink, zijn mooie lach die ik elke dag wil zien/horen, zijn haar waar ik door heen wil gaan, Oké, ik ben hopeloos verliefd op hem. Net als Lina op Louis. Ik ben al sinds de auditie van Liam al verliefd op hem. Sinds de auditie van 2008 eigenlijk al. Maar hij is ook geweldig. Sinds dat ik op vakantie met hem ben, ben ik veel closer met hem geworden. Hij is ook super aardig en helpt je zo vaak als ie kan. Zou die mij ook leuk vinden? Als ik hem weer aankijk gaan zijn oogleden ook omhoog.

Liam

Ik word wakker en zie die prachtige ogen waar ik stapel gek op ben. 'Goedemorgen.' Ik word meteen begroet door Skyler. Skyler, wat een mooie naam voor een mooie meid. Oké, ik kan het echt niet meer aan. Ik moet iets doen. Ik ga rechtop zitten en Skyler daarna ook. 'Sky, ik moet je iets vertellen.'
'Brand maar los.'
'Nou, ik uhm.. ik vind je eigenlijk al leuk sinds dat ik je zag en ben zeg maar een beetje verliefd op je geworden.' Verlegen krab ik op mijn achterhoofd en wend mijn blik af. 'Meen je dat serieus?' Ik knik. Zonder dat ik het door heb hangt Skyler om mijn hals. Als ze me los laat kijk ik haar verbaasd aan. 'Ik ben ook verliefd op jou.'
'Meen je die?' Ze knikt. Ik pak haar gezicht vast en kus haar teder. Eindelijk heb ik de kans om dit te doen. Haar armen worden om mijn nek geslagen en ik leg die van mij op haar heupen. Met mijn tong strijk ik op haar lippen voor toestemming. Niet snel daarna geeft ze die mij en onze tongen spelen een vurig worstelspel. Dit voelt super. Ze maakt me los van mij en glimlacht breed. Mijn glimlach komt ook te voorschijn. Nog snel geef ik een kus en lopen we samen naar de woonkamer. Halverwege de gang trekt er iemand aan mijn pols en ik draai me om. 'Laten we dit nog geheim houden oké? Ik wil eerst dat Lina en Louis iets krijgen en dan pas vertellen we het. Goed?' Ik knik en we lopen samen door. Ik pak wat drinken voor ons en we ploffen samen voor de tv op de bank.

Louis

Ik lig klaarwakker op mijn bed. Ik kon vannacht alleen maar aan gisteravond denken. Ik heb maar drie uur geslapen denk ik. Het was ook zo super gisteravond. Ik wild natuurlijk Lina heel graag gewoon zoenen en verkering vragen. Maar het is nog te vroeg, vind ik dan. Misschien denkt iemand anders daar anders over maar ik vind dat het te vroeg is. Lina is wel echt geweldig. Ze is super lief en ook nog een superknap! Ik sta op en kleed me snel om. Ik loop naar de woonkamer en zie Liam en Skyler heel knus bij elkaar zitten. Zodra Liam me ziet staat ie op en loopt naar me toe. 'Hoe was het gisteravond?'
'Ja super! Lina is echt geweldig!'
'Iets gebeurd? Of gewoon als vrienden?'
'Laatste.'
'Maar je bent wel verliefd op der toch?' Ik knik. 'Waarom vraag je der dan niet?'
'Het is te vroeg.' Hij haal z'n schouders op en loopt terug naar Skyler. Ik loop richting de kamer van Lina en open de deur. Weer ligt ze super lief te slapen. Ze heeft haar benen gehurkt liggen en haar deken bij haar borst stevig vast. Ik kijk op de klok en zie dat het al half tien is. Ik loop voorzichtig naar Lina's bed en probeer haar wakker te maken. 'It's time to wake up. It's time to begin the day. I'ts time to begin the day with a smile and a dance. It's time to be happy in the morning. It's time to be happy all day.' begin ik zachtjes te zingen. Langzaam openen haar ogen en ontmoeten de mijne. 'Goedemorgen.' Ze glimlacht en gaat rechtop zitten. Ik ga naast haar zitten. 'Lekker geslapen?' Ze knikt en wrijft de slaap uit haar ogen. 'Jij?' Ik knik en ze gaapt even. Het is echt heel schattig. Ik loop de kamer uit en sluit de deur weer.

Lina

Nadat Louis de deur heeft dichtgegaan ben ik onder de douche gestapt. De warme stralen rollen over mijn lichaam. Ik was mijn haren snel en was mijn lichaam af. Daarna zet ik de douche uit en stap ik eronder uit. Ik droog me af en wikkel mijn handdoek om mijn lichaam. Ik loop naar de inloopkast en pak een joggingbroek en hoodie. Ik trek het aan en doe mijn haar in een slordige knot. Ik loop naar de woonkamer en zie de rest al op de banken verspreid zitten tv kijkend. 'Goedemorgen' klinkt er in koor. Ik glimlach en loop naar de keuken voor wat te drinken. Ik loop met het glas terug en plof naast Perrie op de bank. 'Hee' zeg ik.
'Hee.'
'Hoe is het?'
'Goed met jou?'
'Ook goed.'
'Mooi.'
'Ik had een vraagje, Perrie.'
'Vraag maar.'
'Ik weet niet of je het weet maar ik heb een zusje en die heet ook Perrie.'
'Ooh leuk!'
'Ja en mijn vraag was. Ze is zeg maar een super fan van jou en zou je met haar willen skypen? Ik wil iets leuks doen voor der en dit leek me leuk.'
'Tuurlijk. Lijkt me super leuk.'
'Mooi. Wanneer wil je het doen?'
'Uhm, vanmiddag rond twee uur?' Ik knik en drink mijn drinken op. Ik pak mijn mobiel en check twitter, facebook en instagram. Geen meldingen. Ik leg mijn mobiel weer weg en kijk mee tv.

Perrie Walker

'Perrie! Kom eens naar beneden.' roept mijn moeder van beneden. Ik ren snel de trap af en spring van de laatste trede. Ik loop de kamer in en zie dat de tafel is gedekt. Tijd om te ontbijten dus. Ik spring op mijn gebruikelijke stoel en papa en mama schuiven ook aan. Tegenover mij is een plaats vrij, daar zit mijn zus Lina normaal. Ik mis haar heel erg, maar ik weet dat ze een super leuke tijd heeft in Ibiza. Ik hoop dat wel dat ze iets leuks meeneemt voor mij. Dat doet ze altijd. Toen ik drie jaar oud was, en zij dus negen, was ze met opa en oma mee naar Parijs en nam ze een Eiffeltoren sleutelhanger mee. Toen ik vijf jaar, en zij dus elf, ging ze met mama mee naar New York en nam ze een paarden sleutelhanger mee en op het paardje zat het vrijheidsbeeld. Toen ik zes was, en zij dus twaalf, ging ze met school naar Bradford en nam ze een notieblok mee met bekende dingen uit Bradford. Dus hoop ik dat ze nu ook weer iets meeneemt. Ik pak een boterham en beleg hem het chocoladepasta. 'Perrie, we hebben een verrassing voor je' zegt mijn moeder.
'Wat dan?'
'Zeg ik niet. Je moet om twee uur achter de laptop zitten, ik ben erbij dus is er niks ergs aan de hand.'
'Oké.' Ik eet verder en na het ontbijten ga ik weer naar boven. Ik begin te tekenen en na een tijdje kijk ik op de klok. Nee! Het is twee voor twee. Ik sprint als een speer naar beneden en storm de kamer binnen. 'Net op tijd' lacht mijn moeder. Ik glimlach en ga op de grond voor haar zitten. De laptop staat op de tafel en ik kan het goed zien. Mijn moeder opent een icoontje met een blauwe wolk en een S. Daarna komt er in beeld dat het Skype heet. 'Wat is Skype?'
'Dat zie je zo wel.' Mijn moeder klik van alles aan. Dan komt er in beeld dat iemand belt. Mijn moeder klikt op het groene hoorntje en mijn zus komt in beeld. 'Lina!'
'Perrie! Super om je te zien.' Ik zwaai naar mijn zus. 'Ik heb een verrassing voor je.' Verbaasd kijk ik haar aan en dan komt er iemand met blond haar in beeld.
'Hoi! Jij bent vast Perrie. Ik zal me voorstellen, ik ben Perrie Edwards.'
'Hooi! Eindelijk zie ik mijn naam-tweeling in het echt.'
'Ook super om jou te zien. Je bent echt heel schattig, weet je dat?' Ze geeft me een knipoog en ik giechel. Zo skypen we nog twee uur door. Dan geven Lina en Perrie aan dat ze moeten gaan voor het eten. Ik zet een pruillipje op en ze lachen even. 'Perrie, ik spreek je zo snel mogelijk weer. En ik zie je na de vakantie weer.'
'Dat weet ik. Tot snel!' Ik zwaai heftig en Lina geeft een handkusje. Ik geef er een terug en ze sluit het gesprek af. Ik loop weer naar boven en begin een mooie tekening te maken voor Lina.


Reageren=Melding


Reacties:

1 2

1Dtjetanya zei op 24 juli 2014 - 1:14:
ahwww zoo cute!!
snel verder!!


x1Dx
x1Dx zei op 22 juli 2014 - 17:21:
Heel leuk hoofdstuk!!!
Snel verder! X


Lotteimy
Lotteimy zei op 22 juli 2014 - 9:21:
Leuk chappie!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 21 juli 2014 - 21:49:
Super! Hoop dat Louis en Lina snel iets krijgen samen! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 21 juli 2014 - 21:41:
OMG! skyam is waarheid geworden!!! Nu Louna nog!
Perrie is echt een cutie!!!