Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 40

Obsessed - One Direction

24 juli 2014 - 18:10

551

8

502



Obsession 40

40. Harry E. Styles

19:38

Samen met mijn puppy op schoot zit ik te kijken naar een of andere talkshow. Na de afwijzing van Aimée vanmiddag heb ik mijn huis niet verlaten. Het doet pijn dat ze Zayn meeneemt naar haar vader. Ik weet niet of ze iets met Zayn heeft maar het lijkt er wel op, aangezien ze gewoon met hem zoent. En ze logeert daar.. Natuurlijk wil ik dat ze bij mij slaapt in plaats van bij hem maar ik wil het niet overdrijven. Ze heeft me vergeven en misschien krijg ik wel nog een kans. Dan moet ik mezelf niet meteen op haar storten, ookal is dat wel wat ik zou willen.
Mijn gedachten worden verstoord door de ringtone van mijn mobiel. Ik kijk op het scherm en een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik zie wie het is. "Hallo?" "Hey met mij. We moeten praten. Geld dat aanbod van die date vanavond nogsteeds?" "Ja natuurlijk. Wat is er aan de hand? Waarom wil je praten?" "Ik eh.. Ik ben ergens achter gekomen. Maar ik wil dit niet over de telefoon doen." "Oke, anders dan kom je hierheen en dan gaan we ergens wat eten? Of zal ik je ophalen?" "Nee, nee ik kom wel naar jou toe. Dankjewel Harry." Even is het stil. "Nee Mée, jij bedankt." Ik hang op en kijk met een grote lach naar mijn hondje. "Ze geeft me nog een kans!"

Aimée A. Moon

Nadat ik me snel had omgekleed was ik gaan lopen richting Harry's huis. Ik weet dat Harry het geweldig vind als ik crop tops draag, maar ik had het beter niet kunnen doen. En ik had ook beter een jas mee kunnen nemen.
Al snel kom ik bij het huis van Harry aan. De bewaker begroet me vrolijk omdat hij mij kent. Ik zwaai even en druk dan op de bel. Na een paar seconden word er opengedaan en staat Harry voor mijn neus. Ik glimlach en stap naar binnen om hem te knuffelen. "You look amazing babe." Ik glimlach en druk een kus op zijn kin. "Not so bad yourself Styles." "Kom, je moet iemand ontmoeten." Ik trek een wenkbrauw op en laat me door Harry meeslepen. Op de bank ligt een witte puppy te slapen. "Oh my god!" Ik loop er heen en ga op mijn knieen op de grond zitten. Met een grote glimlach aai ik over het hoofdje van het kleine diertje.

Harry E. Styles

Met een glimlach kijk ik vanuit de deuropening toe hoe Aimée mijn hondje aait. Zij lijkt de aandacht allemaal wel leuk te vinden en kruipt al snel op haar schoot. Aimée gaat gewoon door en kijkt dan naar mij. "Hoe heet ze?" "Goeie vraag." Ik loop naar hun toe en ga naast haar op de grond zitten. Ze grinnikt zacht. "Verzin jij maar wat. Ik ga even wat te drinken halen voor ons."

--

oke, ik moet dit gewoon even zeggen.
mijn gedachten en gebeden gaan uit naar alle nabestaanden van de overleden mensen die in de vlucht MH17 zaten. Ik vind het echt verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik heb het de afgelopen dagen gevolgd op het nieuws en telkens krijg ik weer een brok in mijn keel, echt serieus verschrikkelijk. Heel veel sterkte voor iedereen die dat nodig heeft.

(8/9 reacties = nieuw hoofdstuk)


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 25 juli 2014 - 15:15:
Ik vind het ook super verschrikkelijk!!
Leuke hoofdstuk xxxx


x1Dx
x1Dx zei op 25 juli 2014 - 13:30:
Leuk hoofdstuk!!!
Idd echt super erg!!!
Snel verder! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 25 juli 2014 - 12:22:
Super chappie! Ik wens ook iedereen heel veel sterkte.


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 25 juli 2014 - 10:55:
mooi hoofdstuk
En heel veel sterkte voor de nabestaande van Vliegtuig MH17!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 24 juli 2014 - 23:26:
Tis verschrikkelijk! Ik ben heel blij dat ik niemand uit het vliegtuig ken. Ook van mij: sterkte aan iedereen die dat nodig heeft!

Ps. Nice chapter