Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Frozen » Vergiffenis ? » Nieuwellingen

Vergiffenis ?

24 juli 2014 - 21:08

193

3

332



Nieuwellingen

Kristoff gaat bij Anna en Elsa wonen !!! JEEEJ! Maar voor je dit leest wil ik nog even zeggen dat dit mijn eerste fanfiction is en dat het dus waarschijnlijk een prutswerk is .. 😆😆 laat alsjeblieft nog een rea achter zodat ik weet wat jullie ervan vonden .. 😕 ik zal kijken naar de reacties om te beslissen of ik verder schrijf of niet !! Oke veel leesplezier !(hoop ik) ❄️❤️❄️ [Kristanna+JackElsa]

Vandaag is de dag! Dacht Anna blij. Oke, kleren aan,haar gedaan,make-up op, kasteel helemaal gepoetst en kamer opgeruimd... Is dat alles? Anna was helemaal gestrest vandaag want vanaf vandaag zal kristoff in het kasteel komen wonen! Na hun rijs om arendelle te ontvriezen had kristoff haar gekust ... Maar het probleem is dat Anna helemaal niet wist of hij nu ,zeg maar, haar vriendje os of gewoon een hele goede vriend. "He, niet flauwvallen he stresskip!" Zei een warme stem achter Anna , Anna maakte een sprongetje van schrik. Achter haar stond haar oudere zus Elsa."he ... Het gebeurd niet elke dag dat je .... Goede vriend.... Bij je komt wonen!" Kaatste Anna terug."jaja .. Wanneer komt hij eigenlijk?" Vroeg Elsa."nou, hij zou ongeveer nu-" Anna's zin werd afgebroken door een luid geklop op de deur. Elsa stapte naar voor om open te doen maar Anna was haar voor. Ze duwde Elsa opzij en trok met een ruk de deur open. En daar stond hij... Een grote , knappe ma. Met blond haar en ongelofelijk mooie ogen. Anna bleef even staren naar kristoff tot Elsa een klein achje gaf. Toen besefte Anna dat haar mond open stond. [word vervolgd]


Reacties:


Redhead zei op 23 juni 2015 - 20:04:
Hey! Het is al een mooi begin, ook al ben ik een jaar te laat. En ik ben het ook eens met MyReflection.


JulietFrozen zei op 25 juli 2014 - 9:14:
Bedankt myreflection ,
Maar eerlijk gezegd schrijf ik ook graag voor anderen(of is dat helemaal niet de bedoeling van fanfic.)
De spellingsfouten komen waarschijnlijk door autocorectie ....(&#128555
Maar wederom moet ik nog een vraagje stellen ... Hoe kun je verder schrijven aan een hoofdstuk (dat nog niet klaar is ) en dat al opgeslagen is?
Alsjeblieft zo snel mogelijk antwoorden ! 😊

Groetjes van JulietFrozen (ik kon geen langere naar hebben)


MyReflection
MyReflection zei op 24 juli 2014 - 23:12:
Ik wil als eerste even reageren op wat je ons als berichtje stuurt. Ik denk namelijk dat je moet schrijven voor jezelf. Je laat het nu klinken of je schrijft voor andere mensen. Maar daar wordt het schrijven op zich niet plezieriger van.
Dat het je eerste fanfiction is, is helemaal niet erg. Iedereen is ooit moeten beginnen. Mag ik je er wel op wijzen dat er hier en daar spelfouten staan. Probeer hier op te letten.
Het stuk klinkt heel erg leuk, dus ik ben beniewd hoe het verder gaat. Je mag me een melding geven als je wilt. Ik hoop dat je je niet aangevallen voelt door me. Ik bedoel het allemaal goed.