Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H16<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

25 juli 2014 - 23:09

1467

8

496



>H16<

Enjoy ;) MelintjeX1DX heeft me geholpen met dit hoofdstuk, thnx babe! <3

Lina

Ik sluit mijn laptop af en leg hem op de plank boven mijn bed. 'Je zusje is echt zo schattig!' zegt Perrie enthousiast.
'Ja dat is ze zeker' zeg ik lachend.
'Wist je dat is nog nooit een naamgenootje heb ontmoet?'
'Perrie is ook een mooie, bijzondere naam.' We lachen even en lopen naar de woonkamer. Zo te zien is iedereen al beneden. Ja, je denkt nu zeker: WTF! Hoezo eten jullie om vier uur 's middags? Nou we hebben gewoon honger en daarom eten we zo vroeg vandaag. Ik loop met Perrie naar de liften toe. Perrie drukt voor de knop naar beneden en een paar tellen later is de lift er. Dit keer druk ik op de knop en we lachen even, omdat ik Perrie net voor was. Als de lift beneden is en de deur open schuift, lopen we de lift uit en slaan de hoek om richting de eetzaal. In de eetzaal is het rustig en er zit alleen een gezin met twee kleine kinderen aan een tafel in de hoek. De jongens en Skyler hebben de grote tafel aan de andere kant van de zaal gepakt. Skyler zit dicht tegen Liam aan en haar hoofd rust op Liams schouder. Blijkbaar maakte Liam net een grap, want Skyler lacht even. 'Hebben die twee nou al verkering?' vraagt Perrie.
'Ik heb geen idee, maar ze zijn wel enorm schattig.'
'Net als jij en Louis' zegt Perrie lachend en ze geeft me een elleboogstoot. Ik voel mijn wangen rood kleuren en snel wapper ik met mijn handen voor wat koelte. Perrie moet even lachen om mijn actie en samen lopen we naar de tafel toe. Ik ga tussen Skyler en Louis inzitten en Perrie komt tegenover mij zitten tussen Zayn en Harry. Louis slaat zijn rechterarm om me heen.

Louis

Ik luister aan de deur van Lina's kamer en hoor dat zij en Perrie nog druk aan het skypen zijn met Lina's zusje Perrie. Ik loop terug naar de anderen die voor de tv zitten in de woonkamer. 'Zijn ze nog steeds aan het skypen met Perrie?' vraagt Zayn aan mij.
'Ja en ik denk dat dat nog een tijdje gaat duren' antwoord ik terug.
'Zullen wij dan alvast naar de eetzaal lopen?' vraagt Niall.
'Wanneer heb jij eigenlijk geen honger?' vraagt Harry lachend. Niall bloost even en gooit een kussen naar Harry toe. Harry kan hem ontwijken en het kussen vliegt tegen Liams hoofd aan. Hij pakt het kussen en gooit het naar Niall toe. Voor we het weten hebben we een kussengevecht.
Na een halfuurtje zeg ik dat het afgelopen is met het kussengevecht. Ik loop terug naar Lina's kamer en luister nog even. Ik kan nog steeds niet verstaan wat ze zeggen, maar zo te horen gaat het nog steeds lang duren. Ik zucht even en loop weer terug. 'Kom, guys, we gaan alvast naar de eetzaal' zeg ik en Niall juicht even. Iedereen lacht en we lopen richting de liften. Zayn, Niall en Harry staan al in de lift en er kan nog één iemand bij. 'Liam, is het erg als ik met de jongens mee ga? Dan kan jij met Skyler' vraag ik aan Liam en ik geef hem een knipoog.
'Nee is niet erg' zegt hij terug. Ik stap de lift in en ga naast Harry staan. Ik zwaai nog even naar Liam en Skyler en zie nog net dat Liam, Skyler bij haar arm vastpakt en haar tegen zich aantrekt.

Skyler

Toen ik hoorde dat ik met Liam alleen in de lift moest sloeg mijn hart een slag over. Ik kijk van Louis naar Liam en zie dat Louis een knipoog geeft aan Liam. 'Nee is niet erg' hoor ik Liam zeggen. Louis stapt de lift in en zwaait nog even. De deuren sluiten en Liam trekt me tegen zich aan. 'Nu zijn we alleen' fluistert hij in mijn oor. Ik giechel zachtjes. Hij geeft een kus op mijn kruin en drukt op het knopje van de lift. Een paar tellen later is de lift er en schuiven de deuren open. Liam pakt me bij mijn middel vast en tilt me op waardoor ik met mijn gezicht nog geen tien centimeter van de zijne verwijderd ben. 'Hey!' roep ik verschrikt. Hij lacht even en tilt me de lift in. Hij zet me neer op de stang die aan de spiegel hangt en drukt op het knopje. Hij komt voor me staan en glimlacht even. Hij plaatst zijn handen naast mij hoofd waardoor ik vast zit tussen de spiegel en zijn lichaam. Een warm gevoel spreidt zich door mijn lichaam. Liam komt dichterbij met zijn gezicht en ik voel zijn lippen op de mijne. Ik doe mijn ogen dicht en woel met mijn handen door zijn haren. Een ''ping'' galmt door de kabine en de deuren gaan open. Liam trekt zich terug en helpt me van de stang af. Samen lopen we de lift uit richting de eetzaal. We gaan aan tafel zitten en nog geen half uur later komen Perrie en Lina binnen. Perrie gaat naast Zayn zitten en Lina komt gezellig tussen mij en Louis inzitten. Ze is nog een beetje rood in haar gezicht. Louis slaat zijn arm om haar heen. Wat zijn ze toch schattig samen.

Perrie

Wat gaan we vanavond eigenlijk doen?' vraag ik aan de rest. Ik neem een hap van mijn pannenkoek en neem een slok cola om het weg te spoelen. Skyler, Liam en Harry komen ook net aanlopen met hun eten. 'Sorry wat zei je?' vraagt Harry met zijn mond vol.
'Ik zei: wat gaan we vanavond doen?'
'Ik heb geen idee' zegt Louis.
'Zullen we een filmavond houden?' stelt Lina voor.
'Ja!' roept iedereen. Lina glimlacht even. 'Welke film eigenlijk?' vraagt Liam.
'Ik heb een hele verzameling mee, dus er is keus' zeg ik lachend. We eten allemaal onze eten op en rennen naar de liften. Ik kom in de lift terecht met Liam, Zayn en Skyler. De lift stopt op onze verdieping en we rennen naar onze kamer. Zayn rukt de deur open en daar zitten Lina, Louis, Niall en Harry al op de bank, terwijl Niall een grote hand popcorn naar binnen werkt. 'Haha, nu moeten jullie op de grond zitten' zegt Louis lachend.

Lina

Perrie heeft haar tas met films gepakt en de films liggen verspreid door de woonkamer. 'Deze gaan we kijken!' roepen Zayn, Liam en Louis tegelijk. Ik kijk ze vragend aan en zie dat Liam de film ''Nightmare on Elm street'' vast heeft. 'Nee!' roep ik terwijl Perrie en Skyler kei hard 'Ja!' roepen. Ik word zenuwachtig en Louis trekt me tegen zich aan. 'Het komt allemaal goed. Ik bescherm je wel' fluistert hij in mijn oor. Ik knik lichtjes en kruip tegen hem aan. Liam stopt de DVD in de DVDspeler en leunt met Skyler op zijn schoot tegen de bank aan. Zayn zit hetzelfde maar dan met Perrie op zijn schoot. De film start en na vijf minuten begin ik al te gillen.
Na twee uur gillen is de film afgelopen. 'Eigenlijk was de film best saai' zeggen Zayn en Harry. 'Jongens, serieus? Het is echt een super leuke film' zegt Perrie vrolijk. Ik kijk ze allemaal verbaasd aan.
'Leuk? Saai? Jongens, hebben jullie mij niet horen gillen ofzo?!' vraag ik verbaasd. Ze kijken me allemaal even aan en beginnen dan te lachen. 'Jongens, dat is niet aardig' zegt Louis beschermend.
'Sorry, Lina' zeggen ze allemaal. 'Het is al goed' zeg ik. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het al bijna half acht is. Aangezien Perrie en ik er pas om kwart over vier waren en Niall zes keer heeft opgeschept waren we pas om half zes in onze kamer. 'Nog een film doen?' vraagt Skyler. Iedereen knikt. Ik loop naar de stapel toe en kies een leuke uit. Ik hou ''Catching Fire'' omhoog en iedereen begint enthousiast te knikken. Perrie stopt hem in de Dvd-speler en ik kruip weer tegen Louis aan. Soms is de film best spannend en kruip ik verder tegen hem aan. Ik kan mijn ogen serieus niet van Josh Hutcherson afhouden. Eigenlijk is hij de enig reden waarom ik deze film kijk, maar dat hoeven de jongens niet te weten.
Weer een paar uur later is ook deze film afgelopen. Zo te zien is het al bijna tien uur en ik gaap luid. Snel sla ik mijn hand voor mijn mond en Louis begint te lachen. 'Zo te zien is dit kleine meisje moe' zegt hij lachend.
'Ja dat ben ik inderdaad' zeg ik gapend. Louis gaat met zijn hand door mijn haar.
'Weltrusten' zegt hij.
'Weltrusten' zeg ik terug. Samen met Skyler loop ik naar de kamer. We zijn beide te moe om nog veel te zeggen. We kleden ons om en gaan in bed liggen. Binnen tien minuten val ik in slaap.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 26 juli 2014 - 13:17:
Heel leuk!!
Snel verder!! X


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 26 juli 2014 - 11:26:
supercute!
love you story!

-x-


1Dtjetanya zei op 25 juli 2014 - 23:34:
ahww zo schattig!!

haha bij mij is dat josh erin speelt ook de enige reden dat ik m kijkXD


Lotteimy
Lotteimy zei op 25 juli 2014 - 23:00:
CUTE


Anne
Anne zei op 25 juli 2014 - 18:27:
Super!