Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 1 POV Nikki

Beside you - 5SOS

27 juli 2014 - 22:58

696

0

173



Hoofdstuk 1 POV Nikki

reactie is melding, hoop dat jullie het leuk vinden.

nog snel pak ik het laatste korte broekje, ik stop hem in mijn overvolle koffer en doe die dicht. ik stop mijn koffer in de auto. ik rijd richting het huis van mijn beste vriendin kim. ik weet waar de huissleutel ligt. dus kan ik de deur zelf openen. als ik in de gang sta hoor ik allemaal gevloek. 'kim?' roep ik verbaasd. 'ik ben boven!' roept ze. ik zet mijn koffer in de gang neer en loop richting haar kamer. ergens halve wegen de gang liggen allemaal kleren. als ik verder loop zie ik Kim half op haar koffer liggen. 'lukt het?' vraag ik. 'ja joh gaat perfect.' zegt ze sarcastisch. 'hulp nodig?' vraag ik. 'ja graag.' zegt ze. ik haal de kleding die er voor zorgt dat de koffer niet dicht kan er tussenuit en ga op de koffer zitten. kim doet de clipjes dicht. 'eindelijk! ik ben hier al een kwartier mee bezig.' zegt ze. ik grinnik. 'hoelaat gaat het vliegtuig?' vraagt kim. 'om 4 uur. ' andwoord ik. 'taylor komt er zo aan.' zegt Kim. taylor is kim's oudere broer. hij brengt ons naar het vliegveld. 'als we over een kwartiertje gaan moeten we het redden.' zegt Kim. 'mooi, dat zal Taylor er ook wel zijn.' zeg ik. 'wil je wat drinken?' vraagt Kim aan me? 'ja lekker.' ik ga op de bank zitten terwijl Kim twee glazen met Cola vult. Ze geeft er eentje aan mij en ze gaat ook zitten. na een kwartiertje is Taylor er en kunnen we gaan.

het is ongeveer een uurtje rijden, Taylor zet ons af voor de ingang van schiphol. dus we hoeven niet heel ver te lopen. nadat we hebben ingecheckt en de koffers hebben afgegeven hebben we nog zo'n anderhalf uur dat we moeten wachten. we besluiten in de winkeltjes rond te gaan neuzen. als er word omgeroepen dat onze vlucht kan boarden lopen we richting de goede gate en gaan we op onze plaatsen zitten. de vlucht duurt 20 uur. dus waarschijnlijk gaan we veel slapen. ik heb gelukkig al wel vaker gevlogen. maar het is Kim's eerste keer. volgens mij is ze een beetje zenuwachtig. ik doe snel een kauwgummetje in mijn mond en geef Kim er ook een. de stewardessen laten de veiligheidsregels zien. maar mij boeien die niet zo heel veel meer. ik weet zelf ook wel dat ik niet uit moet stappen. Kim let wel een beetje op.

de vlucht gaat best snel. ik heb van de 20 uur 12 uur geslapen. de andere 8 heb ik een beetje met kim gepraat en muziek geluisterd. ik heb ondertussen een korte broek aangedaan.

we halen de koffers op en lopen naar de taxi die buiten op ons wacht. Kim geeft het adres door. na een kwartiertje staan we voor een enorm hotel. we lopen naar de balie en checken in. we worden naar onze kamer gebracht. het is een familiekamer met twee tweepersoonsbedden. ik besluit de gene te nemen die je ziet als je de kamer inkomt. Kim neemt de kamer achter de deur.

omdat het nog best wel vroeg in de middag is besluiten we eerst een hapje te gaan eten. als we allebei een bord met eten hebben nemen we plaats aan een tafeltje. door het raam zien we het zwembad. 'zullen we zometeen even gaan zwemmen' vraag ik aan kim. 'ja, het is hier zo warm.' ook kim kijkt nu verlangend naar het zwembad. als we ons eten ophebben gaan we weer naar de hotelkamer om ons om te kleden.

als we onze bikini's aan hebben en onze spullen hebben gepakt gaan we richting het zwembad. we zitten op de 5e verdieping dus nemen we de lift. het is gelukkig best rustig bij het zwembad dus we hebben snel een plaatsje gevonden. 'wil je wat drinken?' vraag ik aan kim. 'ja lekker.' andwoord ze. ik sta op en loop naar de bar tegenover het zwembad. ik bestel de drankjes en wil me omdraaien maar ik knal best hard tegen een jongen aan. 'oh sorry.' zeg ik snel. 'nee dat was mijn fout.' zegt de jongen. ik kijk in zijn ogen. wauw, hij is echt knap. 'ik ben Calum.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.