Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 2 Prehistorisch gevecht in het Aipom Paradijs

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

18 mei 2009 - 20:06

622

0

233



Hoofdstuk 2 Prehistorisch gevecht in het Aipom Paradijs

De 2 Aipom van Jos en Sandy waren helemaal door het dolle heen. Ze sprongen, klommen en slingerde van boom naar boom. En als ze moe waren dan aten ze wat fruit dat in de buurt hing.
Ze hebben het erg naar hun zin zo te zien. Zei Sandy glimlachend.
Inderdaad, het is ook goed voor ze om eens lekker te spelen. Zei Jos die niet meer zo serieus keek als net.
Misschien kunnen we beter zo maar even stoppen, Zei Sandy. We halen Lungle Village toch niet meer voor het donker is.
Dat is waar. Dan zoeken we een open plek en laten we de pokémon maar even spelen. Zei Jos. Ze hadden al gauw een open plek gevonden. Ze maakte van een omgevallen boom een bank waar ze op konden gaan zitten.
Kom er maar uit Cyndaquil en Munchlax! Riep Jos. Zijn pokémon moesten nog even wennen aan de omgeving. Maar ze waren al snel achter de 2 Aipom aan. Natuurlijk lieten die zich niet zomaar pakken, dus ze waren er wel eventjes zoet mee.
Ik zat eens te denken. Zei Jos.
Ja wat dan? Wilde Sandy weten.
Als je me uit laat praten dan zeg ik het, Zei Jos. Ik wil misschien een pokémon vangen die ons goed kan beschermen. Mijn beste pokémon op Aipom na zitten bij de Daycare, daarom.
Prima, als jij er eentje vangt dan hoef ik er toch ook niet persé eentje? Vroeg Sandy.
Nee, met 5 pokémon om ons heen kunnen we ons prima verweren. Zei Jos.
Er leefde veel pokémon in de jungle. Terwijl ze op de boomstam zaten zagen ze een groep Aipom voorbij komen. En daarna een groep Mankey en Slakoth. Jos zat na te denken om er een van te vangen. Maar hij deed het uiteindelijk niet.
Ik ga even wat hout zoeken voor het kampvuur. Zei Jos.
Is goed, ik pas wel op de pokémon. Zei Sandy.
Aipom!! Kom mee we moeten hout zoeken! Riep Jos. Aipom kwam al snel aangeslingerd en landde op Jos zijn hoofd. Ze gingen de jungle in. Aipom slingerde door de bomen en brak af en toe wat takjes af voor het kampvuur. Jos raapte er ook af en toe eentje op.
Ze liepen richting het noorden, in de richting van de vulkaan.
He!, Riep Jos verbaasd. Hoor jij dat ook Aipom?
Ai-ai?? Zei Aipom die het niet hoorde. Hij sprong op de grond en liep een stukje voor Jos uit. Het geluid klonk een beetje als heel veel stemmen die heel erg vaag klonken.
Volgens mij komt het van daar. Zei Jos. Aipom liep naar de rand van de vulkaan waar een paar ingangen naar grotten waren.
Ai-ai-ai!! Riep Aipom. Hij rende naar een ingang van een grot. Aipom was duidelijk erg geschrokken. Jos rende achter hem aan de grot in, hij schrok van wat hij zag.
Nee! Laat ze gaan! Riep Jos boos. Er stonden 2 Rampardos in de grot. Ze hielden een groep van ongeveer 50 Aipom gevangen. Ze zaten in een kring van rotsen waar de Rampardos de wacht hielden, wat zijn ze van plan?
Oke Aipom, doe Focus Slag! Riep Jos. Aipom sprong op de 2 grote pokémon af en viel er eentje aan. Alleen de ander greep Aipom vast en gooide hem tegen de rotswand.
Aipom gaat het! Riep Jos bezorgd. Een van de Rampardos deed Rock Throw en de andere deed Stone Edge! Jos was heel erg bezorgd over Aipom. Hij rende naar hem toe om hem te beschermen. Blijf van hem af! Schreeuwde hij. Maar het had geen zin. Een Rampardos pakte Jos op en gooide hem naar buiten. De andere pakte Aipom en gooide hem bij de rest.
Nee blijf af! Jos was niet normaal kwaad. Hij wilde weer de grot in rennen maar werd tegen de grond geslagen door een van de Rampardos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.