Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 41

Obsessed - One Direction

28 juli 2014 - 21:30

442

9

408



Obsession 41

41. Harry E. Styles

20:02

Heel stilletjes loop ik met een dienblad met thee terug naar de woonkamer. Aimée lijkt het niet te horen wat mij de kans geeft om te luisteren wat ze tegen mijn hondje zegt. "Hoe zullen we jou eens noemen? What about Lola? Hm nee. Uhmm Lexi? Iel nee bah. Ehm.. Spike? Nee te jongensachtig. Coco? Als in Coco Chanel weet je wel? Ja dat word het! HARRY!" Ik doe alsof ik de woonkamer binnen kom lopen en leg het dienblad op de salontafel neer. Ik ga weer naast Aimée zitten en sla mijn arm om haar heen. "Ja?" Ze bloost licht en legt haar hoofd op mijn schouder wat er voor zorgt dat de vlinders in mijn buik tekeergaan. "Coco?" "Love it."

21:04

Aimée ligt op de bank met haar hoofd op mijn schoot en Coco op haar buik. Het diertje ligt in vrede te slapen en lijkt de plek wel fijn te vinden. Ik strijk zacht door het zwart / bruine haar van Aimée. "Vertel, waar wou je over praten." Een zucht verlaat haar mond wat mij natuurlijk nieuwschierig maakt. "Over dat media-stund gedoe.." "Het spijt me zo ontzettend erg, ik weet dat fout zat en ik wil het zo graag goed maken.." "Harry, ik ben niet meer boos op je. Mijn vader heeft dit bedacht omdat hij vond dat we geen goede match waren. Hij wilt volgens mij dat ik iets met Zayn krijg en daarom deed hij dit. Hij heeft dit ingedient bij Modest!" Mijn mond hangt open en met grote ogen kijk ik Aimée aan. "Weet je dat zeker?" "Ja, Jessica zei het en hij heeft het zelfs toegegeven." Ik ben met stomheid geslagen en kijk Aimée vol ongeloof aan. "Damn dat had ik niet verwacht.." "Nee, ik ook niet. Ik heb hem gezegt dat ik geen contact meer wil. In ieder geval voorlopig niet." "Snap ik. He, kom hier." Ik sla mijn armen om haar heen en til d'r op mijn schoot om haar daarna te knuffelen.

Aimée A. Moon

Ik snuif Harry's geur op en glimlach bij mezelf. Die geur heb ik zo erg gemist. "Je ruikt lekker." Mompel ik tegen zijn nekholte aan. Ik voel hoe hij lacht. "Gewoon zoals altijd babe." "I know, maar toch. Ik heb je geur gemist." Ik kijk op en lach op mijn beurt als ik zie dat Harry bloost. Coco heeft al snel haar plek terug op mijn schoot gevonden wat er voor zorgt dat Harry niet alleen mij, maar ook haar op zijn schoot heeft. "Er is hier iemand jaloers." Ik knik instemmend en aai over het kopje van Coco.

--

team Zayn or team Harry?

(:

-leave comment for a reminder!-


Reacties:

1 2

lovelouis
lovelouis zei op 8 aug 2014 - 21:43:
leukk chappiee

TEAM HARRYYYYYY


XX


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 7 aug 2014 - 14:37:
Ik denk dat ik nu toch voor team Harry ben!!!!
snel verder!!xxxx


xannax1d zei op 3 aug 2014 - 21:32:
don't mind, als t maar snel verder gaat. Heel erg leuk! #genieten!


x1Dx
x1Dx zei op 31 juli 2014 - 14:31:
Heel leuk!
X


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 31 juli 2014 - 13:08:
Harryyyy