Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 13

Don't forget where you belong

29 juli 2014 - 16:14

898

6

228



chapter 13

bedankt dat jullie elk hoofdstuk weer reageren het betekend echt veel voor me en ik vindhet zo leuk om te lezen.

'heb je eigenlijk al een jurk voor de VMA's vanavond?' vraagt Eleanor aan me. 'jaa.' zeg ik. 'mag ik hem zien?' vraagt ze aan me. we lopen naar boven toe en ik laat haar mijn jurk zien. hij is roze en tot net boven mijn knieeen. 'ahw die is superleuk.' zegt eleanor. 'dankje. en wat ga jij aandoen?' vraag ik. 'kom mee!' zegt ze entoushiast. ze opent haar kast en laat een prachtige jurk zien. hij is wit en heeft ongeveer dezelfde lengte als de mijne. 'wauw deze is mooi.' zeg ik. 'dankje.'
als het richting vier uur is ga ik onder de douche. als ik klaar ben doe ik een joggingsbroek en simpel hempje aan en loop ik naar beneden om wat te eten. Ook Niall komt naar beneden en eet wat. 'heb je zin in vanavond?' vraagt Niall. 'ja heel erg.' andwoord ik. 'wij zijn ook genomineerd wist je dat al?' zegt Niall. 'echt dat is super.' zeg ik. 'ben je zenuwachtig?' vraag ik hem. 'een beetje wel ja.' geeft hij toe.

Perrie heeft beloofd om mijn haar te doen. als ik klaar ben met mijn make-up loop ik naar haar kamer. 'pezz?' ik klop op haar deur. Zayn doet open. 'heey rose perrie zit al op je te wachten.' ik knik en loop naar binnen. perrie heeft haar mak-up en haar al gedaan. ze doet mijn haar en ik ga weer naar mijn kamer om mijn jurk aan te doen. ik pak nog een paar sieraden en doe mijn hakken aan. ik loop de trap af en zie dat daar iedereen al staat. ik zie dat Niall naar me kijkt.

'wat is er?' vraag ik hem. Niall loopt naar me toe en geeft me een kusje op mijn wang. 'je ziet er echt prachtig uit.'

'dankje.' zeg ik met een glimlach.

ook eleanor en perrie zien er echt fantastisch uit.

'niall pakt mijn hand en we lopen naar buiten. buiten staan er drie auto's klaar. in de eerste auto gaan Niall Louis Eleanor en ik. in de tweede gaan Perrie, Zayn, Luke en Harry. in de derde zitten Liam, Calum, Micheal en ashton.

ashton heeft zijn krukken ook mee genomen.

zodra we aankomen bij de movie awards stappen we uit. Niall slaat meteen zijn arm om me heen.

we staan met z'n alle op de rode loper. eerst maken ze foto's van mij en Niall. dan gaan de boys van One direction en 5sos allebei als band op de foto. en Perrie Eleanor en ik gaan ook nog even poseren.

daarna lopen we naar onze stoelnummers. we zitten met zijn alle bij elkaar. ik zit naast Niall en Calum.

het is een best spannend moment als de catogorie Best movie komt. de film This is us is namelijk ook genomineerd.

'en de award voor beste movie gaat naar...One direction This is us.'

de boys staan op en ik feliciteer ze een voor een. dan lopen ze met z'n 5e het podium op. daarna mogen ze optreden. ze zingen dont forget where you belong en lopen dan weer terug naar de stoelen.

als de VMA's afgelopen zijn gaan we weer terug naar huis. maar omdat we nog helemaal niet moe zijn en in de feeststemming zitten gaan we nog niet slapen. verderop in de stad is er een kermis waar we naar toe willen. die is de hele nacht open.

we kleden ons allemaal om in normale kleding. uiteindelijk blijven er toch een paar thuis. we gaan naar de kermis met Niall harry Calum Michael luke en ik. de rest heeft geen zin of is toch een beetje moe.

we parkeren de auto en kijken waar we als eerste in gaan. ik kijk naar het enorme reuzenrat. ik denk dat Niall dat gezien heeft. 'wil je daar in?' vraagt hij. 'jaa.' andwoord ik.

'daar gaan we straks wel in ik wil in de die achtbaan!' roept Harry. ik kijk er naar en zie dat hij over de kop gaat. jezus he, welke kermis heeft nou zulke achtbanen?

'volgens mij durft Rosie niet.' zegt Calum plagerig. 'ja echt wel!' ik loop snel naar de achtbaan en zie dat de rest ook achter me aankomt. ik zie alleen Calum niet. die staat al in de rij. ik moet lachen en Calum vraagt of ik naast hem kom zitten. ik vind het goed en samen zitten we in het voorste karretje. achter ons zit Niall die een beetje jaloers kijkt naast harry. daarachter zitten Michael en Luke.

de achtbaan gaat langzaam omhoog. en eigenlijk heb ik meteen al spijt dat ik er in ben gegaan. ik ben best bang voor achtbanen die over de kop gaan.

opeens gaan we heel stijl omlaag en gaan we over de kop. ik schreeuw de longen uit mijn lijf en Calum ligt naast mij in de slappe lach.

als de achtbaan eindelijk stopt ben ik best wel duizelig. we lopen door naar het reuzenrad. ik en Niall gaan samen in een karretje. de rest gaan in het karretje na ons. als we een half rondje gemaakt hebben stopt het karretje. Niall kijkt me aan. 'Ik hou van je.' zegt hij. 'ik ook van jou.' zeg ik.

niall komt dichterbij en hij zoent me. ik hoor de jongens naast ons joelen. maar ik negeer het.

we blijven nog ongeveer een uur op de kermis en gaan dan ricting huis. thuis val ik meteen in slaap.


Reacties:

1 2

Liekekusje1D zei op 2 aug 2014 - 21:23:
Haha
zo leuk


x1Dx
x1Dx zei op 31 juli 2014 - 14:56:
Heel leuk!
Xx


1Dtjetanya zei op 30 juli 2014 - 11:38:
Ahw zo schattig!!


Ashley1D zei op 29 juli 2014 - 20:14:
Verder!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 juli 2014 - 18:51:
Super, love it! Snel verder! XX