Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He's the one|| Zayn Malik [Afgerond] » ~022~First paparazzi moment

He's the one|| Zayn Malik [Afgerond]

29 juli 2014 - 21:59

1123

8

352



~022~First paparazzi moment

Love comes in many forms
You can love food
or drinks
You can love flowers
or photography
You can love your family
or a boyfriend
But every love is strong
and unbreakable

I.S


Jaylinn

De rit naar het huis is kort en snel voorbij, mede door het constante geklets van Louis en Zayn. Ik zit er maar een beetje bij, vermoeid en slaperig door het warme weer dat al weken de Londonse straten teistert. Ik gaap en Zayn slaat een arm om me heen.
‘Gaat het wel?’ Ik haal mijn schouders op en laat mijn hoofd op zijn schouder rusten.
‘Gewoon een beetje slaperig. Komt door het warme weer.’ Louis rijdt ondertussen de oprit van het 1D huis op en parkeert de auto. Met z’n drieën verlaten we de auto en Louis opent de kofferbak. We pakken allemaal een tas, Zayn en ik twee, en lopen naar binnen.

‘Jayjay!’ Een blonde Ier komt vrolijk naar me toegerend en ik grijns.
‘Nini!’ Mijn tassen laat ik vallen en Niall trekt me in een dikke knuffel. Zachtjes giechel ik en sla mijn armen om zijn middel. Glimlachend haak ik mijn kin achter zijn schouder en trek hem dichter naar me toe. Na een tijdje trekt hij terug en grijnst hij.
‘Ik heb je gemist.’ Ik lach en schud mijn hoofd.
‘Je weet dat jij me gewoon kon bezoeken? Alleen Zayn mocht niet naar binnen.’ Zayn snuift verontwaardigd en Niall en ik giechelen.
‘Dat wilde ik hem niet aandoen.’ Zachtjes knijp ik in de wang van mijn beste vriend.
‘You cutie.’ Lachend slaat hij mijn hand weg en pakt dan mijn tassen op. Samen met Zayn en Louis loopt hij naar boven en ik loop snel achter ze aan. Ondertussen neem ik het huis in me op en glimlach. Overal hangen foto’s van de jongens samen. Bij concerten, prijsuitreikingen, er hangen zelfs een paar foto’s uit de tijd van de X-factor.

‘Jayjay, kom je?’ Ik kijk op en zie Zayn aan het eind van de gang staan. Snel werp ik nog een laatste blik op de foto die ik aan het bekijken was en loop dan snel naar hem toe. Samen stappen we de kamer in en Zayn bloost.
‘Ik hoop dat je het goed vindt dat je bij mij op de kamer slaapt.’
‘Natuurlijk vind ik dat goed.’ Hij ademt opgelucht uit en glimlacht dan. Alle tassen worden op zijn bed geplaatst en de twee andere jongens verlaten de kamer. Ik zip stilletjes alle tassen open, terwijl Zayn ruimte maakt in zijn kledingkast. Daarna pakken we met zijn tweeën in stilte de tassen uit.

Nadat al mijn spullen een plekje hebben gekregen, lopen we allebei naar beneden. Onze handen zijn verstrengeld en Harry awwh’t als hij ons in zijn zichtveld krijgt.
‘Daar hebben we het liefdeskoppeltje.’ Ik gooi een kussen naar Louis’ hoofd en hij lacht. Zayn en ik nemen plaats op de bank en even is de woonkamer stil. Dan klinkt er zacht gerommel en frons ik mijn wenkbrauwen.
‘Is dat onweer?’ Beschaamd duikt Harry ineen en glimlacht schaapachtig.
‘Nee, dat was mijn maag.’ Mijn mond valt open en hij kleurt langzaam rood. Dan giechel ik en dat lijkt de dam te breken, want al snel lachen ook de andere.
‘Zal ik koken vanavond?’ vraag ik. Harry wil protesteren, maar ik steek mijn hand op.
‘Laat me dat anders formuleren. Ik kook vanavond.’ Hij haalt zijn schouders op.
‘Als je wilt.’ Ik knik ten teken dat ik het echt wil en sta op. Daarna loop ik richting de keuken en bekijk de kastjes en koelkast om te zien wat ze in huis hebben. Met geen van de aanwezige producten kan ik iets lekkers in elkaar draaien, dus loop ik terug naar de woonkamer.
‘Is het erg als ik even snel naar de Tesco loop om wat spulletjes te halen?’ Ze schudden hun hoofd en Zayn springt op.
‘Ik ga wel mee.’ Ik glimlach naar hem en hij pakt wat geld, wat hij snel in de zak van zijn short laat zakken. Dan trekken we beiden onze schoenen aan en verlaten we het huis.

Samen lopen we over straat, onze handen weer verstrengeld. Lachend om een grap van Zayn kijk ik naar hem op en op dat moment klinkt er een klik en is er een flits te zien. Verward knipper ik met mijn ogen en kijk dan naar de man een paar meter achter ons. Ondertussen sta ik ook stil en Zayn kijkt me verbaasd aan.
‘Is alles oke, Jayjay?’ Snel schud ik mijn hoofd en glimlach dan.
‘Alles is oke.’
‘Zeker weten?’ Ik knik en Zayn speurt de straat af naar een teken van mijn vreemde gedrag. Dan grimast hij en trekt me aan mijn hand mee naar de Tesco op de hoek.
‘Domme paparazzi.’
‘Heeft een paparazzi een foto van ons gemaakt?’ Zayn knikt.
‘Oh.’ Hij grimast weer en zucht dan.
‘Het is maar beter dat je eraan went. Dit zal wel vaker voorkomen als je met ons omgaat.’ Verdwaast knik ik en dan stappen we de Tesco in. Achter ons klinkt nog een klik.

Als we even later de Tesco weer uitkomen, allebei een plastic tas in de hand, staat de man er nog steeds. Hij schiet snel een paar foto’s en komt dan dichterbij.
‘Zayn! Zayn! Wie is deze mooie dame?’ Zayn antwoord niet, maar trekt mij dichter naar zich toe en loopt stug door. Ik sla mijn arm om zijn middel en houd mijn hoofd naar beneden gericht. Vanonder mijn wimpers zie ik dat hij naar me glimlacht en heel licht knikt, alsof hij wil zeggen ‘’goed zo’’.
‘Zayn, kan je me uitleggen wat je relatie is met dit meisje?’ Er worden weer een paar foto’s geschoten, maar de man krijgt geen antwoord van Zayn. Beiden lopen we stevig door en uiteindelijk laat de paparazzi ons met rust. Opgelucht zucht Zayn en pakt hij mijn hand.
‘Dat is ook weer voorbij.’ Ik knik en trek mijn neus op.
‘Ik haat ze nu al.’ Hij grinnikt en we lopen de straat van ons huis in.
‘Ik voel je helemaal, Jayjay. Het zijn vervelende parasieten.’

Nadat we thuis zijn gearriveerd, pak ik snel de tassen uit en begin aan het eten. Zayn hangt ondertussen met me rond in de keuken en we praten over van alles en nog wat. Net als ik de gehakt mix met het groentepakketje en wat mais, gaat mijn telefoon.
‘Zayn, wil jij hem opnemen? Hij zit in mijn achterzak.’ Zayn’s hand glijd in mijn zak en haalt de telefoon eruit. Met een ferme ‘’Zayn’’ neemt hij op en is dan even stil.
‘Nee-,’ hij kan zijn zin niet afmaken en blaast geïrriteerd zijn wangen op. Even later probeert hij het weer.
‘Dat is nie-‘ Weer lukt het niet om zijn zin af te maken en hij zucht. Dan overhandigt mij de telefoon en playbackt: ‘Misschien lukt het jou wel.’ Verbaasd neem ik de telefoon aan en houd hem aan mijn oor.
‘Hallo?’

reageren=melding


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 31 juli 2014 - 15:11:
Heel leuk!
Snel verder x


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 31 juli 2014 - 0:17:
Jij ben een van m'n lieveling schrijfsters!!
Je bent abnormaal goed!!!
Kan niet wachten op de volgende hoofdstuk!!xxxx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 30 juli 2014 - 19:05:
Her dad. It’ her dad.
Snel verder ;x
X


Malikaa
Malikaa zei op 30 juli 2014 - 18:39:
Haar vader? Haar ex?

I DUNNO BUT I WANNA KNOWWWWWW


juutjee19
juutjee19 zei op 30 juli 2014 - 18:02:
Niceee (:
Snel verder!! X