Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Chronicles of Johto; Legend awakes! » 0.00: Hunting down the 'Champion'! Persistent Rocket Grunts!

Pokémon Chronicles of Johto; Legend awakes!

31 juli 2014 - 15:26

513

3

310



0.00: Hunting down the 'Champion'! Persistent Rocket Grunts!

-Eerder deze dag-

“Ahh.. eindelijk Tohjo Falls. We hebben het gered Flame.” Een jongen van een jaar of veertien keek met een brede grijns naar de grot voor hun. De oranje pluizebol die naast hem stond liet een instemmend geluidje klinken en spitste toen alert zijn oren. De jongen keek vragend naar de vuur Pokémon. “Flare?” sprak Flame en draaide zich om waarna zijn trainer zijn blik volgde. Iemand klapte langzaam in zijn handen waarna er triomfantelijk werd gelachen. Alert keek de jongen naar de figuren die langzaam dichterbij kwamen en hen omsingelde. “Zo, zo, kampioentje Takuya en waar dachten wij heen te gaan?” sprak een van de figuren. “Johto?” weerklonk een vrouwenstem. Takuya slikte even maar wist zich toen snel te herpakken en keek de twee met een dreigende blik aan. “Wat gaat jullie dit aan? Ik dacht dat JULLIE uit een waren gegaan,” snauwde Takuya waarna hij een nijdig blik op de twee figuren wierp. Opdat moment begon het vrouwelijke lid van Team Rocket te lachen, de lach was zo ijzingwekkend dat de nekharen van de jongen overeind gingen staan.. een geen aller daagse lach. “..Uit een gaan.. ‘wij’?” lachte de vrouw en keek schamper naar Takuya en Flame. “Dat zullen we nog weleens zien,” vervolgde ze en pakte een Pokéball van haar riem. Takuya snoof en deed een stap in haar richting. De vrouw gooide het ronde voorwerp naar de grond waardoor ook niet veel later de rest van Team Rocket hun Pokéballs opgooide. Het waren twee Weezing, een Golbat en een Arbok, Pokémon die hij makkelijk aan kon. “Fla-!” Nog voordat Takuya iets naar zijn Flareon kon roepen vielen de Pokémon gezamenlijk aan waardoor de jongen geen tijd om zijn Pokémon een bevel te geven. De jongen greep de Flareon in zijn nekvel en spurtte ervandoor de Tohjo Falls in. “HOU HEM TEGEN IDOTEN HIJ ONTSNAPT!” schreeuwde de vrouw verwoed.

“BLAAS DESNOODS DE HELEBOEL OP!”

Takuya rende snel de grot in, in een poging om te ontsnappen aan zijn belagers en stoof met de Flareon in zijn armen richting de gigantische waterval, van rots naar rots springend. Hij hoorde nog net hoe een van Rocket leden een bevel(Selfdestruction) riep naar een van de Pokémon en voelde niet veel later dat de grond onder zijn voeten begon te trillen. Nog net op tijd wist Takuya aan de overkant te komen en de vele rotsblokken ontwijkend maar de jongen werd halverwege de weg naar de waterval geblokkeerd door nog twee figuren, de tweede was echter het silhouet van een Pokémon. “Houndoom, doe je Flamethrower op volle kracht!” De jongen zijn ogen werden groot van verbazing toen de withete vlammen rechtop hem af zag gaan en hem dreigde te raken, sprong ineens Flame uit zijn armen en vuurde evenals een Flamethrower uit. Dit veroorzaakte een gigantische explosie toen de twee aanvallen met elkaar botste, waardoor Takuya en Flame werden weggeblazen en van de klif vielen, nog voordat hij het water raakte wist de jongen zijn Flareon terug te keren in zijn Pokéball en plonsde toen in de stromende rivier.. voor hij het bewustzijn verloor.


Reacties:


Redex zei op 18 aug 2014 - 22:41:
Zeer goed geschreven, de details die erin staan zorgen ervoor dat je in het verhaal getrokken wordt, zeer goed! Ik vind de namen wel wat raar, maar dat heeft schaarse invloed op je verhaal. Hopelijk blijft het zo goed


Boogschutter
Boogschutter zei op 12 aug 2014 - 16:17:
dit is echt goed


Boogschutter
Boogschutter zei op 12 aug 2014 - 16:17:
waarneer ga je verder?