Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 4 POV Kim

Beside you - 5SOS

31 juli 2014 - 15:58

1055

0

227



Hoofdstuk 4 POV Kim

Het is niet zo ver naar de kamer van Ashton. Wel moeten we eerst nog in de lift omhoog, en ik heb een hekel aan liften. Alleen door zo´n stomme film die ik te jong heb gekeken. Ashton en ik praten niet echt tegen elkaar onderweg naar de kamer. Als we er zijn maakt Ashton de deur open en laat me binnen. Hij loopt naar een andere kamer en ik kijk wat rond. Deze kamer lijkt heel erg op die van mij en Nikki. Het heeft ook 2 slaapkamers. 'Ashton deel je deze kamer met iemand?' vraag ik. Ashton komt terug met een boek in zen handen.' Ja met Calum. Hij ik en nog 2 jongens zijn hier samen op vakantie.' antwoord hij.'Leuk.'' Hier heb je je boek.'' Dankje.' zeg ik. 'Wil je wat drinken?'' Ja lekker.' Ashton staat op en loopt weg. Ik ga op het bed zitten. Pff het is echt een rotzooi hier. Ik wist dat Nikki erg was maar dit is niet normaal meer. Dat ze nooit wat kwijt raken.' Wat kijk je?' vraagt Ashton als hij terug loopt naar me met 2 glazen cola in zen handen.' Hoe kan je het volhouden in deze zwijnenstal?' zeg ik en ik grinnik.' Het is niet zo erg.' zegt Ashton en kijkt een beetje beledigt. Ik kijk terug met het meest droge gezicht dat je maar kan trekken. Daarna moeten we allebei lachen.' Ja oké het is best erg.' zegt Ashton. Even later horen we de deur van de kamer opengaan. Er lopen 2 mensen naar ons toe.' Oh My god Kim?' roep ineens een bekende stem.

--------------------------

De taxirit duurt niet zo heel lang. Ik zit voorin omdat ik Nikki en Calum wel schattig vind samen en Ashton graag naast Calum wauw. Luke zit helemaal achterin naast Micheal. Ik heb geen idee wat ze aan het doen zijn. Maar ze hebben de grootste lol. Als we aangekomen zijn helpt Ashton me uit de auto. Niet dat ik dat zelf niet kan maar op hakken lopen is niet iets wat ik 24/7 doe en het is gewoon super lief dat hij dit uit zichzelf doet. Nikki en Calum lopen voorop naar het gebouw en Luke en Micheal lopen achter ons. Het gebouw is een soort enorme villa. Er zijn veel mensen en achter de villa schijnen allemaal lichten naar boven. Ik zie dat Calum Nikki's hand wilt pakken. Hij tikt hem zachtjes aan. Nikki begint te blozen en verstrengelt haar vingers in die van hem.' Wat lach je?' vraagt Ashton en ik kijk geschrokken op.' Vind je niet dat die 2 super schattig zijn samen?' Ashton kijkt naar de 2 die hand in hand lopen. ' ja best wel. Heb jij eigenlijk een vriend?'' Nee.' zeg ik kortaf. Ik heb al heel lang niks meer met verliefdheid gedaan alleen omdat ik zo'n zin had in deze vakantie. Ik zie dat naardat ik dat zei Ashton een kleine glimlach op zen gezicht had. Ik trek me er verder niks van aan.

Als we bij de deur zijn houd een enorme kleerkast van een man ons tegen om je legetimatie te checken. ' Naar wat voor feestje breng jij ons joh Calum.' glimlacht Nikki.'het is toch juist goed dat er een beetje op je word gelet.'' Daar heb ik jou toch voor.' Nikki, Calum, Luke, Micheal en Ashton laten hun id zien en lopen zonder moeite naar binnen. Ik pak men portomonee en zie dat de mijne er niet in zit.' How jongedame zonder id kom je er niet in.''Ik heb hem niet.' zeg ik zacht.'Als je hem niet hebt mag je niet naar binnen.' zegt hij streng.'Wat is er aan de hand?'vraagt Ashton die terug is komen lopen.'Ik heb men id niet.' zeg ik.' ach dat maakt toch niet uit iedereen ziet dat jij 19 bent daar heb je geen id voor nodig.' zegt Ashton en legt zijn hand op men heup.' Mogen we nu verder we hebben nog veel te doen.' zegt Ashton droog en duuwt me naar binnen.

Als we in de hal zijn kan ik men lach niet meer inhouden.'Wat?' vraagt Ashton.' Je had zen gezicht moeten zien toen je dat zei haha. Hoe wist je eigenlijk dat ik 19 ben.' zeg ik.'Gewoon gokje. Wist ik veel dat hij verder niks deed hij had ook verder kunnen zeuren.' lachend lopen we verder naar binnen.' Wat is er met jullie?'vraagt Nikki. 'Die hebben vast nu al teveel op.'grinnikt Calum.'Leg ik je nog wel uit.' zeg ik tegen haar en trek haar daarna mee een enorme vloer op tussen mensen door en ga dansen.'Jij bent ook echt een gestoort kind hé?' Lacht Nikki en gaat daarna meedansen.' Weet ik toch.' zeg ik lachend.

Na een tijdje gedanst te hebben begint men keel droog te raken en lopen we naar de bar waar Calum en Ashton ook staan.' zo zo rood hoofdje.' lacht Ashton en doet een lok van men haar achter men oor.' Mmm ja weet ik.' zeg ik en pak het glas waar Ashton uit dronk en drink hem verder leeg.' En ook nog dorst.' gaat hij verder en kijkt me ongelovig aan.' Wat nog nooit een meisje zien drinken?'zeg ik bijdehand. Ashton grinnikt.

De rest van de avond hebben we een beetje aan de bar gehangen. Micheal en Luke heb ik vanaf de taxi niet meer gezien. Ik ben benieuwt wat die 2 de hele avond hebben gedaan. We lopen met zen 4e terug naar de taxi.'Moeten we niet wachten op Luke en Micheal?'vraagt Nikki.'Nee die waren al terug gegaan ze moesten nog wat regelen zeiden ze.' antwoord Ashton.' Oké.' We stappen in de taxi en rijden terug naar het hotel.

Daar aangekomen stonden 2 mannen en liepen naar ons toe.' Zijn jullie Nikki, Calum, Ashton en Kim?' Vraagt een van de mannen met een zware stem.' ja?' Antwoord Calum en ik zie dat hij het niet vertrouwt.'Willen jullie even meekomen op verzoek van 2 mensen?' Zegt de man en draait zich om en loopt weg.'Watte?' zeg ik.' Precies dat ja.' zegt Nikki.'Luke en Micheal zullen wel weer wat stoms hebben gedaan.' zegt Ashton en loopt achter de man aan. Calum pakt Nikki's hand en lopen er achteraan. Ik stop nog even om de taxi te betalen.' Kom je nog jongedamen.' zegt die andere man en kijkt me ongeduldig aan. Snel loop ik naar binnen en de man volgt me.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.