Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 6 POV Kim

Beside you - 5SOS

31 juli 2014 - 15:59

1037

1

302



Hoofdstuk 6 POV Kim

Nikki en ik zijn weer eens te lang bezig om ons klaar te maken om te gaan bowlen. Bowlen?! Ja bowlen. Een idee van Micheal. Iedereen zal wel een keer zijn wezen bowlen. En ik ben weer zo'n wezen die dus nog nooit is wezen bowlen. Waarschijnlijk word ik dus dik ingemaakt en ik kan helemaal niet tegen men verlies.'Hey wat pieker je nou weer?' vraagt Nikki en ik schrik op uit men gedachten.' Ehm niks.''Ach doe nou maar niet zo ik ken je langer dan vandaag.' Soms is dat best irritant maar soms ook weer fijn.'Oké maar beloof dat je niet gaat lachen.' zeg ik terwijl ik op de bank ga zitten.'Nee tuurlijk niet vertel.' zegt Nikki en gaat naast me zitten.' Nou.. ehm..' begin ik.'Ik ben nog nooit wezen bowlen.' Nikki kijkt me verbaast aan.'Wat als is echt nog nooit? met niemand?''Nee.' zeg ik.'Ach joh dat geeft toch niet vraag je Ashton toch gewoon of hij je wilt helpen.' zegt Nikki en geeft me een por. Ik glimlach en sta weer op.

Rond half 8 hebben we afgesproken bij onze kamer. Nikki en ik hebben bijde een jurkje aan. Geen strepless want dat leek me niet handig. En onder de jurk platte gympen. Nikki wilt bijna nooit een jurk aan en om haar dan ook nog hakken aan te laten doen moet ze wel in een heel goede bui zijn of gewoon stoned. Er werd op de deur geklopt en ik deed open.' Roomservice. Heeft iemand 4 jongens bestelt om te gaan bowlen?' gilt Micheal tegen me als ik de deur open heb gedaan.' Nou eigenlijk maar 3 en ze staan achter je.' zeg ik en zie Micheal een pruilip trekken.' Grapje.' zeg ik en geef hem een knuffel.' Waar is Nikki?' vraagt Calum.' Hahah Calum is nu al zijn vriendin kwijt.' grapt Luke. Calum kijkt hem vernietigend aan.' Nog in de badkamer ze komt er zo aan.' zeg ik snel voor Calum Luke kan aanvliegen. Als Nikki er is lopen we het hotel uit naar de taxi. Calum zei dat hij een leuke plek wist voor ons.

Na ongeveer een kwartiertje rijden kwamen we aan bij een klein huisje.' Ehm Calum als je hier wilt gaan bowlen konden we het desnoods nog in mijn achtertuin doen.' zei Ashton.'Heb nou maar gedult.' was zijn reactie. Hij belde aan en een meisje van onze leeftijd deed open. Ik zag aan Nikki dat ze dat niet zo fijn vond.' Heey Calum.' zei ze en vrolijk gaf ze hem een knuffel.' Heey ehm jongens ik wil jullie voorstellen aan men nichtje Dani.' zei hij. Een glimlach verscheen op Nikki's gezicht en ze deed een stap naar voren om zich voor te stellen.'Maar Calum je kwam toch bowlen?' vroeg Dani.'Ja klopt.'' Oké loopt maar mee.' We liepen door een hal tot achter een trap en daar stopte we.' Hier naar beneden en je bent er.' zei Dani. We liepen naar beneden en kwamen uit in een enorme kelder met bowlingbaan en bar.'Whow had dit eerder gezegt Calum.' zei Micheal.'haha sorry het is net nieuw dus.''Oké maar laten we beginnen.' zei Luke. We verdeelde ons in teams over 2 banen. Ik micheal en Ashton tegen Nikki, Luke en Calum. We deden onze schoenen uit en wisselde ze voor bowlingschoenen. Waarvoor een kast tegen de muur stond met verschillende maten.' Ehm Ashton ik wil je iets vragen.' begon ik terwijl ik men schoenen aan het trikken was.' Ja tuurlijk.' zei Ashton.' Nou ehm.. ik heb nog nooit gebolwt en wil vragen of jij me wilt helpen.' Ik vond het best genant om te zeggen en voelde men wangen rood worden.' Ja tuurlijk heel graag maar, daar hoef je je niet voor te schamen hoor.' zei hij alsof hij mijn gedachten kon lezen. Ik voelde me gelijk een stuk beter en liep terug naar de baan.' Zo wie wil beginnen?' vroeg Calum.' Ladies first.' zei Micheal en keek mij en Nikki aan.' Oké.' zei nikki en stond al met de bal bij de baan. Ashton liep met me mee en legde me uit hoe ik de bal moest vasthouden en gooien. Daarna ging ik ook bij de baan staan.' Zo lekker uitzicht hoor.' riep Micheal.' kop dicht Micheal!' riepen Calum en Ashton. Ik trok me er niets van aan en gooide de bal. Het ging best netjes had er 8 van de 10 geraakt net als Nikki. Toen wisselde we en gingen Micheal en Luke. Daarna Calum en Ashton en toen wij weer. Dat ging een paar rondes door. Ondertussen hadden Micheal en Luke een weddenschap gedaan voor degene die zou winnen. Ze zouden doen degene die wint moet een opdracht bedenken die de ander 24 uur moet uitvoeren.

Aan het einde van de avond stond het 8-5 voor Calum, Nikki en Luke. Luke moest dus een opdracht bedenken voor Micheal. Fijn die gast kan al zo'n lekkere gedachten hebben.'Ik zeg het wel als we bij het hotel zijn.' zei hij.

We gingen nog wat drinken en namen toen een taxi terug naar het hotel. Ik merkte aan Ashton dat hij al best aangeschoten was en hielt me steeds stevig vast alsof we wat hadden. Aangekomen bij het hotel ging Luke naar Micheal.' Goed je opdracht gaat morgen in bij het ontbijt.'' Ja en wat moet ik doen?' zei Micheal.' Doen alsof je Nikki's vriend bent.' glimlacht Luke.' WAT!!' riepen Micheal,Nikki en Calum tegelijk.' Jullie hoorde me wel.' zei hij.' Gaat dit niet een beetje ver.' zei ik. ' ach voor die paar uur. Jij zou het toch ook niet zo erg vinden als je dat moest met Ashton.' Ik voelde dat ik rood werd.' Ja lijkt me best grappig.' zei Ashton met zen dronken stem. Ik keek hem verbaast aan.' Ja Kim doe dat dan hebben jij en Nikki samen een leuke opdracht.'' Ehm.. maar..' zei ik alleen.' Mooi dat is dan besloten.' zei Luke.

Ik was maar voor me uit aan het staren. Het wouw nog niet echt tot me doordringen. Ik merkte dat Nikki me mee naar onze kamer trok. Ze deed de deur open duwde me naar binnen en deed de deur weer snel dicht en keek me aan. Verbaast keek ik haar aan. Deze blik kende ik niet van haar.' Help.' dacht ik.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 31 juli 2014 - 18:45:
snel verder!!