Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » schrijfwedstrijd » De test

schrijfwedstrijd

31 juli 2014 - 21:05

676

0

264



De test

ik heb de volgende opdrachten gebruikt: opdracht 1: de brief schrijven. opdracht 2: het moet gaan over de clip - Hurricane (30 seconds to mars) opdracht 6: superhelden: materie ent ijd vertraging.

Leon Right
22b J-Street
New York, NY 3045-5021

Jared Mico
301 D-Street
New York, NY 2051-3058

31 juli, New York

Betreft: toelatingstest organisatie.

Beste Jared,

Ik schrijf je de naar aanleiding wat ik de afgelopen nachten heb gezien van je en hoe je je hebt geweerd tegen alles wat op je pad kwam. Onderaan de brief zul je de conclusie kunnen vinden van ons over je mogelijke toelating.Wees voorbereid, je bent niet de enige die we in de gaten hebben gehouden.

Vanwege de storm is het weren tegen bepaalde aanvallen extra lastig geworden. Dit hebben we ook meegenomen in onze overweging bij de toelating. Echter, als ik op mijn motor door de straten kan scheuren, is de opgelegde taak uitvoeren goed te doen.Zeker als alle anderen medewerkers ook op hun plaats van bestemming zijn gekomen voor jou test.

De evaluatie
Het begon op jouw kamer in het hotel. Ik vermoed dat je rustig lag te wachten, mogelijk het zelfs niet meer verwachten. Dat we je gave uiteindelijk toch niet interessant genoeg zouden vinden voor ons. Ik zal later de verklaring geven waarom we het tijdelijk moesten uitstellen.

Het begin ging wat slapjes. Je opende de deur en zag onze foto’s van jezelf liggen op de grond. Zodra er de eerste uitdaging aankwam klapte je dicht en sloot je jezelf op in de hotelkamer. Daarbij kwam de actie om uit het raam te springen wel weer meer risicovol. Het is niet de bedoeling dat je onschuldige omstanders de schrik van hun leven gaf, doordat ze jou zagen ‘vallen’. wel goed gebruik van je gave. Het jezelf tijd gunnen door de tijd langzamer te laten gaan voor anderen. Ontstnapping is gelukt, dus onderdeel één is voldoende afgesloten.

De straat was een slimme zet. Het werd lastiger om je te vinden. Zo ook lastiger voor jou om je sleutel te bemachtigen.Twee andere studenten had ons al snel door en ging hem halen naar waar zij dachten dat hun zwakke plek zou zijn. Jij niet. Jij wachtte op ons, op onze zet. De actie van de andere studenten was risicovoller, gezien ze het gevecht aangingen. Dit is voor later zeer af te raden. Jij hebt ons bezig gehouden, zodat de positie van de sleutel onbewaakt was en je het zo kon ophalen. Onderdeel twee is goed afgesloten.

Waar anderen ten prooi vielen aan verleiding; zocht jij door. Wij vermoeden dat het instinct is dat je zo snel het slot vond, gezien je geen vooraf afgesproken plekken waar een slot zich zou kunnen bevinden had kunnen weten. Deze plekken waren namelijk pas een uur van tevoren afgesproken. Echter, was het wel jammer dat je daardoor je concentratie verloor en je makkelijk liet onderuithalen. Even werd namelijk ook gedacht dat je overleden was. Mogelijk was het ook strategie van je, gezien je ook makkelijk alles aftasten in de kist en totaal niet gedesoriënteerd was van de klap. Het zou dan een goede zet zijn geweest, gezien er dus tijdelijk werd gedacht dat we geen rekening meer met je zouden hoeven te houden. Onderdeel drie is voldoende afgesloten.

Er was nu een duidelijke ommezwaai in je houding te merken. Daar waar je eerder eigenlijk weg leek te rennen voor ons uit overlevingsdrang, ging je nu ten aanval. Enkele waarnemers vermoeden dat je eerst onze aanpak aan het aftasten was en vervolgens een werkend strijdplan opzetten om terug te slaan. Hierbij het je zo min mogelijk gebruik gemaakt van je gave, wat ervoor zorgt dat je zelfbewust bent van het feit dat gebruik ervan uitputtend is. De tegenaanval is goed uitgevoerd en je hebt je belager overwonnen. Ook hier goed gebruik van je gave. Net als bij de val de lucht onder je vertragen dat je afremt en kunt landen. Onderdeel vier is goed afgesloten.

De conclusie
naam: Jared Mico
geslacht: man
leeftijd: 22 jaar
gave: materie en tijd vertraging
Instinct: goed
test uitslag: geslaagd

Gefeliciteerd. We verwachten je morgen beneden in de lobby van het hotel. Hier zul je verdere instructies krijgen over wat er van je verwacht zal worden. De verklaring voor de tijdelijke uitstelling van de test zal dan ook persoonlijk uitgelegd worden.

Met vriendelijke groeten,

Leon Right,
Hoofd van en medeoprichter Zeer Speciale Eenheden Amerika


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.