Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 17

Don't forget where you belong

2 aug 2014 - 13:16

796

6

234



Chapter 17

Na het eten ging ik me meteen klaar maken voor het meidenavondje. Lindy had me haar adres gegeven en Niall zou me brengen. Toen ik voor het huis stond kwamen lin, nien en Deem meteen naar buiten. Hun gezichten toen ze Niall zagen was wel grappig. 'Is dat Niall horan?' Vraagt Demi als ze naar buiten komt. 'Uhm.. Ja.' Antwoord ik. Niall stelt zich voor aan de rest, geeft mij een snelle kus en rijd dan weer weg. We gaan naar binnen. Lindy heeft allemaal lekkere hapjes klaargemaakt en die had ze op tafel gezet. We zouden eerst maskertjes opdoen en dan een romantische film gaan kijken. Echt een typisch meidenavondje. Ik denk dat ik daar wel aan toe was eigenlijk sinds Perrie en Eleanor niet thuis zijn zit ik alleen maar tussen de jongens.
'Maar jij bent dus gewoon de vriendin van Niall horan.' Zegt demi. 'Wauw dat ik je niet herkent heb.' Zegt Nienke. 'Zijn jullie directioners?' Vraag ik aan ze. 'Jaaa echt wel.' Zegt Lindy. 'Maar hoe heb je Niall nou ontmoet?' Vraagt demi.
Ik leg ze het hele verhaal uit. 'Wauw maar eigenlijk heb je dan best geluk.' Zegt Nienke. 'Ja achteraf wel, maar toen ik daar op het moment op dat bankje zat voelde ik me wel echt kut.' Zeg ik.' Ja dat snap ik.' Zegt Lindy.
' De maskertjes mogen eraf. Zeg ik nadat de timer op mijn telefoon is afgegaan.' We halen ze eraf en zetten de film aan. Ik heb geen idee welke film het is, maar hij ziet er wel leuk uit.

Na ongeveer twee uurtjes is de film afgelopen en komt Niall me zo ophalen. 'Mag ik nog wel even met hem praten?' Vraagt Lindy. 'Ja van mij wel.' Zeg ik. De deurbel gaat en Nienke demi en Lindy sprinten naar de deur, ik loop rustig achter ze aan en zie tot mijn verbazing niet Niall maar Zayn staan. 'Hey Zayn waar is Niall?' Vraag ik. 'Die is thuis bij Liam.' Zegt Zayn. 'Wat is er dan met Liam?' Vraag ik. 'Dat vertel ik zo in de auto wel.' Zegt hij. Hij loopt weer terug en ik neem snel afscheid van Nienke, Demi en Lindy. 'Het was echt heel erg gezellig.' Zeg ik. Dan loop ik naar Zayns auto en stap in. 'Wat is er met Liam?' Vraag ik aan Zayn. 'Danielle heeft het uit gemaakt.' Zegt Zayn. 'Hij zit al de hele avond op zijn kamer. Niall probeert hem te troosten maar hij mag er niet in.' Zegt Zayn. 'Misschien laat hij mij naar binnen.' Zeg ik. 'Ik hoop het.' Zegt Zayn. We draaien inmiddels de oprit van het huis al op. Als we stil staan loop ik naar binnen en meteen door naar de kamer van Liam. Ik zie Harry en Niall er voor staan. Ik klop nu op de deur. 'Liam mag ik naar binnen?' Vraag ik. 'Ja, kom maar.' Hoor ik Liam zeggen. Ik ga naar binnen en tref Liam aan zittend op zijn bed. Hij heeft zijn hoofd in zijn handen en ik zie dat hij huilt. Ik ga zachtjes naast hem zitten en wrijf met mijn hand over zijn rug. Dat doe ik totdat hij een beetje kalmeert.


POV Liam.


Een paar uur eerder


Ik was opvallend blij vandaag. Vanavond zou ik met Danielle gaan skypen. Ik heb haar al zo'n twee maanden niet gezien en ik mis haar enorm. Nog een uurtje wachten maar. Ik zat beneden in mijn stoel te stuiteren. En volgens mij irriteerde de rest zich vreselijk aan me. 'Liam zit eens stil joh.' Zegt Harry.
Het uur is nog nooit zo sloom voorbij gegaan. Maar eindelijk was het zo ver. Ik zette mijn laptop op de keukentafel en zette hem aan. Snel opende ik Skype. danielle was gelukkig al online. Snel drukte ik op het bel icoontje. Ze nam al snel op. 'Hey Liam.' Zegt ze. 'Hey babe.' Zeg ik terug. 'Uhm.. Liam. Ik moet eigenlijk iets zeggen.' Zegt Dani. Het klinkt helemaal niet goed. 'Wat dan?' Vraag ik. 'Ik.. Ik maak het uit.' Zegt ze.
'Uitmaken? Wat waarom?' Vraag ik. 'Het werkt gewoon niet meer het spijt me.' Zegt ze. En meteen daarna hangt ze op. Een tijdje zit ik op de stoel een beetje naar mijn laptop te staren. Maar zodra Niall de keuken inkomt om eten te halen storm ik naar boven. Ik heb nu even geen zin in mensen. 'Liam wat is er?' Ik hoor dat Niall achter me aan komt. Snel loop ik naar mijn kamer en gooi ik de deur achter me dicht. Kort daarna hoor ik Niall op de deur kloppen. Ook hoor ik de stem van Harry en Zayn. Ik negeer ze. Ik heb geen zin om met ze te praten. Na een kwartiertje hoor ik een meisjes. rose.


Reacties:

1 2

Liekekusje1D zei op 2 aug 2014 - 21:39:
Ahw Liam,
Ik zit alleen in de hotelkamer zie bijna niks meer omdat ik moet ben, maar ik heb het er allemaal voor over.
Zo leuk dit verhaal.
En Liam is echt zielig.
x


x1Dx
x1Dx zei op 2 aug 2014 - 16:32:
Aahw zielig!
Srry dat ik ff niet heb gereageert
Snel verder x


Ashley1D zei op 2 aug 2014 - 16:27:
Ahhwww Verder!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 aug 2014 - 16:06:
Zielige Liam......... Snel verder! X


1Dtjetanya zei op 2 aug 2014 - 14:48:
Ahhww snel verder!