Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Me ? |random verhaal| » 1.

Me ? |random verhaal|

6 aug 2014 - 21:47

232

3

323



1.

Ik wordt langzaam wakker. Het eerste wat ik voel is de bonkende pijn in mijn hoofd. Ik sta op en kijk langzaam rond. Er brandt een klein lichtje in de kamer. In dat licht kan ik nog net de deur zien en wat papier. De deken waar ik op lag is oud en vuil. Een paar vragen schieten me te binnen: waar ben ik en hoe heet ik ? Ik sta langzaam op en loop naar de papieren. Ik raap ze op en zie dat het een krant is uit 1934. Op de hoofdpagina staat een meisje met haar ouders die zijn verongelukt. Er staat een foto van een auto die helemaal los is. Ik leg de krant bij de deken en loop naar de deur. Dicht. Ik ga zitten en probeer een manier te bedenken om er uit te komen. De uren verstrijken maar ik heb nog steeds geen idee. Ik trek nog eens aan de deur. Hé, hij is open. Langzaam trek ik hem open. Ik sta in een soort lange gang. Aan de gang grenzen allerlei kamers. Ik vraag me af waar ik ben. Een opvang, een ziekenhuis... Ik loop naar een deur met nummer negen er op. Ik trek hem langzaam open. Ik zie een bed staan met daar naast een stoel. Een kastje en een grote lamp. Ik trek de deur dicht en ga naar de volgende kamer.


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 8 aug 2014 - 10:55:
I really like this piece,

De tips van MyReflection & Pokemonff moeten zeker werken.
Ik zelf zou nog zeggen dat je
alinea's moet gaan gebruiken. Want nu is je stuk tekst echt een "blok"
en dat leest niet so fijn.
Soo hier en daar wat alinea's en dat moet het al een stuk prettiger maken.

Ik ben nieuwsgierig naar wat gaat volgen,
soo melding for me!

xoxo


Pokemonff zei op 6 aug 2014 - 17:48:
Goed begin. Toch ook wel rekening houden met je verhaaltoestand : 'Er brandt een klein lichtje in de kamer. In dat licht kan ik nog net de deur zien en wat papier.'

Als je net de deur kan zien is er niet genoeg licht om de krant te lezen bevoorbeeld

Tot uw dienst -- Pokemonff


MyReflection
MyReflection zei op 5 aug 2014 - 19:48:
Ik wil je graag helpen. Ik voel me ook gevleid dat je me een goede schrijfster noemt. Ik weet niet wat je van me gelezen hebt?
Wat ik me als eerste afvraag is over welk Fandom dit verhaal gaat en waarom er een ? als titel staat. Als je zelf niet eens weet hoe je verhaal heet, hoe kunnen mensen dan ooit zeggen of ze het goed vinden? Dat zal ik als eerste aanpassen.

Dit stuk is op zich goed geschreven. Ik vind het jammer dat het maar zo kort is. Toch heb je me wel nieuwsgierig gemaakt naar wat het volgende stukje is. Wil je me een melding geven als je er nog een hoofdstuk op hebt gezet?

Ik hoop dat je iets aan mijn commentaar hebt gehad en dat je er iets mee kunt om jezelf te verbeteren. (mocht je hierop willen reageren, doe dat dan alsjeblieft in mijn gastenboek).
x