Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 18

Don't forget where you belong

3 aug 2014 - 11:53

716

7

243



Chapter 18

Wauw ik had sws nooit verwacht dat ik tot aan hoofdstuk 18 zou komen. Meestal heb ik na 5 hoofdstukken al geen inspiratie meer. Ik vind jullie reacties zoo lief. Het maakt me helemaal blij Xx

POV Rose

Ik laat Liam even lekker uithuilen. Na ongeveer 10 minuten kijkt hij op. Zijn ogen en wangen zijn helemaal rood van het huilen. En hij ziet er zo gebroken uit. Ik geef hem een lange knuffel. 'Ze heeft het gewoon uitgemaakt na twee jaar. En dan ook nog via Skype. En ze zag er niet eens verdrietig uit of zo. Ze vond het allemaal maar best. Ze zei dat het niet meer werkte tussen ons. Bullshit. En ze hing ook zomaar op zonder dat ik iets tegen haar kon zeggen. Ze wou me niet eens een kans geven. ' Liam barst weer in tranen en het breekt mij ook om Liam zo te zien. Ik wrijf met mijn hand over zijn rug heen om hem te kalmeren. 'Liam.' Begin ik.
Gosh ik ben nooit goed geweest in peptalks. 'Ik weet dat het nu lijkt alsof het nooit meer goed gaat komen, en dat de wereld vergaat. Maar je vind iemand anders. Die veel beter is dan Danielle. En dan word je met haar gelukkig en vergeet je haar.'
Liam kijkt me ongelovig aan. 'Ik weet dat je me nu niet gelooft maar het is echt zo.'
Liam zucht. 'Je zal wel gelijk hebben.' Zegt Liam. 'Kom mee naar beneden dan kan je wat eten.' Zeg ik tegen hem. Hij knikt en we lopen samen naar beneden. Als Liam beneden komt word hij door iedereen getroost. Ik zie dat Harry al wat eten voor hem heeft gemaakt. Ik plof naast Niall op de bank. Door dit gedoe met Liam voel ik me ook een beetje somber. Niall slaat zijn arm om me heen en trekt me tegen zich aan. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zucht. 'Gaat het?' Vraagt Niall aan me. 'Ja.' Antwoord ik. Niall gaat met zijn gezicht in mijn haar. hij geeft kleine kusjes in mijn nek. dan tilt hij mijn gezicht omhoog en kust hij me. 'he ga een kamer opzoeken ofzo.' hoor ik Harry zeggen. ik voel dat Niall. Zijn handen onder mijn knieholten en rug doet en me optilt. Hij tilt me op en loopt alsof ik niets weeg naar boven. Hij legt me zachtjes neer op ons bed. Hij begint me te zoenen. Eerst heel zacht maar steeds harder. Hij drukt kleine kusjes in mijn hals en schuurt met zijn lichaam tegen het mijne aan. 'Babe. Mag ik?' Vraagt Niall. 'J..ja.' Stotter ik. Niall doet mijn shirt uit en zoent via mijn hals naar beneden. Ik doe zijn shirt ook uit en Niall doet zijn eigen broek uit. Waar ik al duidelijk een bobbel in zie. Al snel daarna is ook mijn broek uit. 'Als het pijn doet moet je het meteen zeggen oke.' Fluistert Niall.


*

De volgende morgen word ik met een blij maar vreemd gevoel wakker. Ik lig op Niall's naakte borst. Hij slaapt nog. Ik besluit eerst maar even een douche te nemen. Ik ruik mijn favoriete geur van aardbeien en dat ontspant me een beetje. Ik was mijn haar en stap dan weer onder de douche Uit.
Als ik terug in de kamer kom ligt Niall ongetemde vredig te slapen. Ik geef hem een kusje op zijn wang en kleed mezelf dan aan. Ik ga voor de enigste jurk die ik heb. Lichtroze en net tot op mijn knieën, het is een soort cocktail jurkje. Daaronder mijn lage Allstars.
Ik loop naar beneden en zie dat er al een paar mensen zitten. Ik loop even snel naar Liam toe om te vragen hoe het gaat en ga dan zelf ook ontbijten.
'Dus, wat hebben jij en Niall vannacht gedaan?' Vraagt Harry. Ik merk dat ik meteen rood word. 'Niets.' Mompel ik. 'Jaa dat moeten wij geloven.' Zegt Louis. ' kijk hoe rood ze is.'
Dan komt ook Niall de kamer binnen. 'Ah, als we het over de duivel hebben.' Zegt Louis. Niall lijkt niet eens door te hebben dat ze het tegen hem hebben. Hij geeft mij een kusje op mijn wang en begint dan snel met eten. 'Ik heb zo lekker geslapen vannacht hè. En jij Niall of heb je andere dingen gedaan.' Harry kan zijn lach bijna niet inhouden.
Niall mompelt iets onverstaanbaars. 'Nialler ben je nog een beetje moe?' Vraagt Louis. Niall knikt. 'Moet je maar gelijk gaan slapen hè.' Zegt Louis sarcastisch. Ik zucht.


Reacties:

1 2

Liekekusje1D zei op 4 aug 2014 - 8:53:
Aaaah!
Snel verder
Melding please!!!!


1Dtjetanya zei op 3 aug 2014 - 21:33:
superleuk!!


Ashley1D zei op 3 aug 2014 - 17:23:
Omg Leuk snel verder!
xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 3 aug 2014 - 17:07:
Hahaha, super hoofdstuk! Snel verder! X


x1Dx
x1Dx zei op 3 aug 2014 - 14:58:
Heel leuk!!!
X