Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Verrassing » part 8

Verrassing

3 aug 2014 - 22:09

690

2

164



part 8

Liam's POV

"En toen ging ze ook nog eens veel te hard roeien in de pan met soep... Ik denk dat ze allebei maar een half kom konden opeten omdat Lauren zo hard had geroerd" zegt Perrie lachend. Als de hele avond gaat het nergens anders over dan daten, en vooral de date van Lauren en Harry. Nadat we van de ene club naar de andere zijn gegaan, lekker hebben gegeten in een restaurant en 100x hebben gehoord wat er nou precies gebeurd was als voorbereiding merk ik dat ik moe wordt. Ik zie Niall gapen en ik loop naar hem toe. "Ook moe aan het worden"? vraag ik hem. "Ja... Het is ook al twee uur." antwoord Niall. "Zullen we vragen aan de rest of ze mee willen naar huis"? stel ik voor. "Ja, goed idee".
"Um... jongens, mag ik even jullie aandacht" roep ik plechtig maar wel half schreeuwt want anders kom ik niet boven de muziek van de club uit. "Ik heb het wel een beetje gezien hier en ik ben benieuwd hoe het is met ons liefdeskoppeltje. Zullen we terug naar huis gaan?" vraag ik. "Ja, dan kunnen we gelijk kijken hoe Harry heeft gereageerd op de zwang....." zegt Perrie. "Op de wat"? vraagt Zayn die het ook heeft gehoord. "Op de niks" "Oke..." zegt Louis die zich keert om met Niall te praten. "Ik ken je langer dan vandaag" zegt Zayn tegen Perrie "Dus, wat was er." "Echt niks" antwoordt ze overduidelijk liegend terug. Zayn zucht even en roep dan "Let's go".

Na een niet al te lange rit zijn we weer thuis. Langzaam stap ik uit en loop ik naar de voordeur. Ik loop naar binnen en ik zie de rest verschrikt bij de deur ingang van de woonkamer staan. Met moeite kijk ik over iedereen heen en zie ik Harry zitten op de bank tussen allemaal kapot gegooide borden. Rode ogen en een rode plek op zijn wang. Ik zie het druk besproken eten ook over de hele liggen. Alles wat je maar kan bedenken ligt op de grond. "W-w-waar is Lauren? vraagt Louis voorzichtig. Harry haalt zijn schouders op en krijgt een boze blik in zijn ogen en probeert weer een bord te pakken. Ik druk me door de menigte heen en ren naar hem toe. "Stop, doe het niet" zeg ik tegen hem. Hij kijkt me aan en kijkt weer rode. Snel veegt hij een traan weg. "Die slet..." zegt hij zacht. "Die bitch is met jullie allemaal naar bed geweest" schreeuwt hij. Mijn ogen worden groot en ik draai me naar de jongens toe. Louis kijkt vragend naar Niall en Zayn en vraagt "Is ze met een van jullie naar bed geweest"? Snel knikken beide jongens nee. "Echt wel" schreeuwt Harry "jullie hebben het mij zelf verteld in de auto vandaag". "Is dat waar?!?" vraagt Perrie boos aan Zayn. "Nee, nou ja. Maar het was een grap" zegt Zayn met een rood hoofd. "Goed bedacht hoor, maar daar trap ik niet in" zegt Harry. Even is het stil als ik naast Harry op de bank kom zitten. "Het was echt een grap" fluister ik.
"Jullie kunnen nu echt wel excuses gaan verzinnen hier zodat ik het weer goed maak met Lauren maar dat gaat niet gebeuren." "We dachten dat je het wel zou snappen" zegt Niall. "we zagen dat je een beetje zenuwachtig was en toen begonnen we met je een beetje te plagen. Ik-k-k dacht dat je het wel zou snappen." Even is het stil. "Sorry" komt er nog zacht achter aan. "Sorry?!?, sorry?!?! " schreeuwt Harry boos naar Niall. "Ik wil even met Lauren praten. Waar is ze?" vraagt Perrie. "Weet ik veel. Ze is weggegaan na een ruzie" schreeuwt hij. "Rustig, niet schreeuwen" zeg ik zacht. "Hoezo 'niet schreeuwen'?!?, dankzij jullie ben ik het meisje van mijn dromen kwijt." "Jongens, leg het straks maar bij. We moeten nu Lauren vinden." zegt Perrie.
Iedereen is het snel eens en bewapend met mobiels, een goed plan en zaklampen splitsen we op terwijl de klok door tikt.


graag reageren! Dat doet me goed :-) zo kan ik dingen bij stellen of gewoon even lekker genieten.


Reacties:


noortje zei op 5 aug 2014 - 1:58:
Al denk ik niet dat harry in het echt ook zo gewelddadig is.


noortje zei op 5 aug 2014 - 1:43:
Leuk verhaal!! Please schrijf verder!! Het is zo spannend