Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » the end, or the begin? //larry stylinson\\ (FINISHED) » eight (END)

the end, or the begin? //larry stylinson\\ (FINISHED)

5 aug 2014 - 0:36

1156

4

296



eight (END)

heyhey, ik weet dat het echt heeeel lang geleden is, maar hier dan eindelijkeen hoofdstukje. het is slecht, ik weet het. maar hé, je weet nu iig hoe het afloopt (H) hope you enjoy xxx

liam pov
Ik liep met niall naar de kamer van harry. Ik deed de deur open, en tot mijn schrik zag ik gemma huilen. Ik zag dat niall naar haar toe wou lopen, maar ik hield hem tegen. ik wees naar harry, niall volgde mijn vinger, en zag wat ik ook zag. Harry’s ogen gingen open. Gemma keek op, en zag het ook. Ze trok hem in een knuffel. Toen fluisterde harry iets, wat we niet konden verstaan. Waarschijnlijk antwoorde gemma daarop, aangezien ze ook fluisterde. Toen harry gemma losliet, zag hij ons. Zijn glimlach werd zo mogelijk nog breder. Tranen stonden nu ook in mijn ogen. Ik zag niall op harry’s bed afrennen en werd gelijk in een knuffel getrokken door harry. Ik liep snel ook naar harry’s bed, en kreeg ook meteen een knuffel. ‘welkom terug, mate.’ Fluisterde ik.

harry pov
‘welkom terug, mate.’ Fluisterde liam. Ja, eindelijk was ik terug. Eindelijk was ik wakker. Stomme coma… hoeveel zou ik gemist hebben? Hoelang was ik weg geweest? Een paar dagen? Een paar week? Een paar maand? Misschien wel een jaar… ‘je bent 1 jaar en 5 maand weggeweest. Net optijd wakker, want na anderhalf jaar zouden ze de stekker eruit trekken.’ Zei niall, de tranen in zijn ogen duidelijk te zien. Ik slikte. ‘waar zijn zayn en louis?’ mijn stem kraakte. Gemma slikte. Ze vertelde het verhaal. Ik luisterde ademloos. Louis wou zelfmoord plegen? Louis was altijd het meest vrolijke persoon dat ik kende. Ik kreeg een brok in mijn keel. Zayn was uit een raam gevallen. Hij lag in coma. Zijn toestand onduidelijk. Louis zat in de gevangenis. Hij had gezegd dat hij zayn met opzet uit het raam had geduwd, zodat gemma naar mij kon. Hoe krijgen we hem hier uit? Is dat überhaupt mogelijk als hij heeft bekend?
Een zuster liep binnen. Nadat ze zag dat ik wakker was liep ze snel weg. ‘huh, wat was dat nou?’ vroeg niall. ‘geen idee, misschien haalt ze een dokter?’ zei liam. En hij kreeg gelijk, zoals altijd. De dokter controleerde mijn bloeddruk, mijn hart, mijn ademhaling en de zuster gaf me wat te eten en drinken. Het was heerlijk. Na bijna anderhalf jaar eindelijk wat proeven.

zayn's pov
Ik werd waker met een hoop geluid in mijn oren. Dat is in iedergeval een opluchting, ik ben niet doof. Ik opende mijn ogen om ze gelijk weer samen te knijpen door het stomme veel te felle licht. Ik hoorde een stem die ik heel erg herkende. Ik moest even nadenken maar toen wist ik het weer. Het was niall. ‘hoe gaat het met hem?’ ‘vrij goed,’ zei een vrouwelijke stem. Waarschijnlijk een zuster. ‘hij wordt al af en toe wakker maar heeft dan paniek aanvallen waardoor we hem weer moeten verdoven. Maar ik denk dat hij snel goed wakker wordt.’ Ik deed mijn ogen wat verder open zodat ze aan het licht konden wennen. Al snel zag ik niall op een paar meter van mijn bed staan. Te praten met een zuster. En ik zal je vertellen, het was geen lelijke zuster . Na het gesprek niall had met de zuster, draaide hij zich naar mij toe. Nog geen seconde later stond hij breed uit lachend naast mijn bed. ‘hey.’ Zei ik. ‘zayn!’ gilde niall, en hij trok me meteen in een horan hug. Wat had ik die gemist. Na een kort gesprek over mijn gezondheid met de zuster liet ze mij en niall achter. Ze zei dat ik heel veel geluk heb gehad. Ik had alleen een gebroken been. Het was volgens haar heel bijzonder dat mijn hoofd geen ernstig letsel heeft opgelopen, behalve een kleine hersenschudding. Maar wat er in mijn hoofd omging, waren harry en louis. ‘niall, hoe is het met harry en louis?’ ‘over harry heb ik heel goed nieuws,’ begon niall met een grote glimlach. ‘hij is wakker.’ ‘WAT?? DAT IS GEWELDIG!!’ ik trok hem in nog een knuffel. ‘en louis?’ ‘ehm… die zit in gevangenis…’ nadat niall me het hele verhaal verteld had probeerde ik heftig om uit bed te komen. Maar het lukte niet want mijn gebroken been werkte niet bepaald mee. ‘waar wil je heen?’ vroeg niall. ‘wat denk je? Vertellen hoe het echt is gegaan en zorgen dat louis vrij komt.’ Ik probeerde nog steeds om uit bed te gaan. ‘zayn je bent net wakker, je kan niet zomaar even naar de gevangenis gaan om louis op te halen.’ Niall haalde me uit mijn droom. Ok, nou moet ik toegeven dat het geen hele slimme actie was. ‘ik moet toch iets doen niall?’ ‘ik vraag wel aan de zuster wanneer je uit bed mag.’ ‘dankje.’ En ik kreeg mijn 3e horan hug vandaag.
Niall verliet de kamer. Na een kwartiertje was hij terug gekomen met het nieuws dat ik morgen misschien al weg mag. Hij was nu liam en gemma aan het halen. Om te vertellen dat ik ook wakker was. Even later kwam niall terug met een rolstoel. Hij en een zuster hielpen me erin. Even later gingen we door de witte hallen van het ziekenhuis. Op weg naar harry’s kamer.

*de volgende dag*
Ik werd weer in de zelfde rolstoel geholpen. Maar nu opweg naar de taxi. Ik mocht naar huis. Halverwege de gang kwamen we liam en gemma tegen met een rolstoel. Harry zat in de rolstoel. Hij mocht ook naar huis.
Voor we naar huis gingen, hadden we afgesproken om naar louis te gaan. Na te vragen hoe en wanneer we de waarheid kunnen vertellen aan de juiste persoon om louis’ vrijheid terug te krijgen. ‘morgen om 10:00 maken we een afspraak, dan kunnen jullie met de agenten spreken.’ Zei de vrouw achter de balie. Dus dat deden we. We waren er met zijn allen. Louis kwam ook aanlopen. Hij zag er alleen heel slecht uit. Geen levendige vrolijke jongen… alleen een gebroken jongen.
Toen hij naar ons keek, en doorhad dat wij er waren, zag ik tranen in zijn ogen. De tranen kwamen eruit toen hij harry zag. Ook harry was aan het huilen. We werden in verschillende kamers gezet, allemaal moesten we apart ons verhaal vertellen.
Na een uurtje was het klaar. Ik had precies verteld wat er gebeurd was. Dat het niemands schuld was. Het was een ongeluk. Dat het eerder mijn eigen schuld was dan de zijne. ‘na jullie verhalen gehoord te hebben,’ begon de agent ‘komen we erop uit…. Dat meneer Tomlinson, onschuldig is verklaart. Hij is vrij.’ Zei hij met een glimlach.

louis’ pov
De tranen stroomden over mijn wangen. Alles was weer goed! Zayn is er goed vanaf gekomen, ik ben vrij, en het belangrijkste is natuurlijk dat harry weer bij ons is. Ik gaf harry een hele lange knuffel. Nadat we elkaar los lieten drukte hij snel een kus op mijn wang. ‘i missed you.’ Zei harry. ‘i missed you too.’ Antwoord ik. Met zijn allen liepen we de gevangenis uit. Naar huis.


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 14 aug 2014 - 21:19:
AWESOMEEEEEEEEE OMG


Malikaa
Malikaa zei op 5 aug 2014 - 21:34:
YAAASSSS FINALLY HELL YESH


1Dzayn
1Dzayn zei op 5 aug 2014 - 10:10:
YAS YAS YAS YAS YAS YAAAASSSSSSSS


lilovelou
lilovelou zei op 5 aug 2014 - 0:38:
het was bijna een jaar geleden.... oops