Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Flikken Maastricht: Wanneer houdt het nou eens op? » Hoofdstuk 7

Flikken Maastricht: Wanneer houdt het nou eens op?

5 aug 2014 - 18:30

1848

0

722



Hoofdstuk 7

Als Eva en Wolfs aankomen op de bestemming zien ze eerst niks. “Hu hier was toch de telefoon van Esmée gelokaliseerd?”, zegt Eva terwijl ze om zich een aan het kijken is. “Ik loop even dat steegje in”, zegt Wolfs terwijl hij de auto uit stapt. “Oke dan kijk ik even bij dat huis”, zegt Eva terwijl ze de motor van de auto uitzet. Wolfs loopt de steeg in. Hij heeft het gevoel dat hier net iemand geweest is. Hij gaat denken vanuit Daan zijn perspectief. Waar zou je een auto parkeren als je hem kwijt moet. Er is hier geen water dus hij heeft hem niet in het water gedropt. Hij loopt om een heg heen. “Eef!”, roept Wolfs terwijl hij de auto ziet staan. “Ik heb de politieauto gevonden!” Eva rent naar Wolfs toe en ziet inderdaad de auto staan. “Kutzooi. Esmée is denk ik door Daan meegenomen. Hier is ze in ieder geval niet. “ zegt Eva en ze begint te snikken. Ze drukt zich tegen Wolfs aan. Ze heeft nu echt even steun van hem nodig. Wolfs had dit niet verwacht maar vindt het stiekem wel prettig. Hij drukt Eva ook tegen zich aan en strijkt zacht door haar haar. Dan pakt Wolfs Eva bij haar middel. Eva kijkt omhoog en kust Wolfs op zijn lippen. Dan gaat de telefoon van Eva. Eva schrikt op en doet een stap naar achter. “Potverdorie heb ik net mijn moment met Eva gaat de telefoon weer.”, denkt Wolfs. Met van Dongen. “Maken jullie het niet te gezellig daar?”, hoort ze een wel erg bekende stem. Eva slaakt een gil en laat haar telefoon vallen. Hij valt uit elkaar. “Wie was dat”, sist Wolfs. “Dat, dat, dat was Daan”, huilt Eva die nu helemaal over haar toeren is. “Hij zij dat we het niet te gezellig moesten maken.” Wolfs neemt Eva weer in zijn armen en drukt haar flink tegen zich aan. “Wat een klootzak is het ook. Hij vergalt iedereens leven”, zegt Wolfs zachtjes terwijl hij Eva een lange kus op haar voorhoofd geeft.
Daan staat buiten. Met zijn verrekijker bestudeert hij Eva en Wolfs. Hij grinnikt. Ze zijn zich rot geschrokken toen hij Eva belde. Toch moet hij uitkijken dat hij niet vanaf hier te zien is. Hij wil Wolfs binnen hebben zodat hij wraak kan nemen. En Eva net zo goed. “Waarom heeft Eva voor Wolfs gekozen?”, denk Daan terwijl hij Wolfs en Eva nog steeds bekijkt. Dat ziet hij dat Wolfs Eva een kus op zijn voorhoofd geeft. Daan pakt zijn pistool en richt op Eva en Wolfs. Hij kan ze vanaf 800 meter ver nooit raken maar ze gaan in ieder geval schrikken. Dan schiet Daan. Twee keer. Hij ziet Wolfs bovenop Eva duiken en ze liggen samen op de grond. Potver. Waarom ligt Wolfs nou bovenop Eva. Dat was niet de bedoeling. Daan loopt boos naar binnen en hij ziet dat Esmée wakker geworden is. Ze heeft het tape nog om haar mond dus ze hebben gelukkig nog niet zoveel informatie uit kunnen wisselen.
“Op wie schoot je net “, zegt Fleur angstig. Ze ziet hoe Daan de tape bij Esmée weghaalt. Ze schreeuwt het uit van de pijn. “Ik schoot net op Wolfs en Eva. Ze hebben je auto gevonden Esmée”, zegt Daan onheilspellend. “Oja en voor je ook van plan bent te ontsnappen Esmée, er zit Sem-Tex op je rug. Als je het eraf pulkt ontplof je en als je iets niet volgens de regels doet of niet luistert blaas ik je ook op met deze afstandsbediening”, zegt Daan terwijl die de afstandsbediening laat zien. “ Ik ga even buiten controleren dus doe niets geks dames. Vraag maar aan Fleur wat er met je gebeurd als je toch je eigen plannetje uitvoert”, zegt Daan terwijl hij naar buiten loopt.
“Hey Esmée. Ik ben Fleur. Ik ben de dochter van je collega Floris Wolfs. Wat is er gebeurd? Hoe kom je hier?”, vraag Fleur troostend. “Ik was op surveillance en toen dacht ik dat ik Daan zag. Dat was dus ook zo. Ik ben er achteraan gereden en toen stopte hij. Ik liep er naartoe en toen overmeesterde Daan mij. Hij heeft mij neergeslagen met zijn pistool en daarna mij op de achterbank gelegd.”, zegt Esmée. “Wat heeft Daan met jou gedaan. Je ligt hier halfnaakt “, zegt Esmée ongerust. Ze ziet Fleur verbleken. Fleur barst in huilen uit. “Hij heeft mij verkracht. Ik was proberen te ontsnappen en dat mislukte. Hij pakte mij toen en sleurde mij mee naar dit bed en heeft mij toen verkracht. Ik heb gelukkig de helft niet meegekregen omdat ik tegenstribbelde en toen heeft hij mij zo hard op mijn hoofd geslagen dat ik bewusteloos neerviel.”, zegt Fleur huilend. “En ik heb zo een pijn aan mijn polsen”, zegt ze er nog bij. “O mijn god Fleur wat erg voor je. Gelukkig ben je nu niet meer alleen en kunnen we elkaar gezelschap houden.”, zegt Esmée “Weet jij hoe het er voor staat op het bureau?”, vraagt Fleur aan Esmée. “Ze weten dat de auto waar wij hebben ingezeten van Daan is. Hij heeft die een paar dagen gelden gekocht. Verder weet ik niet zo goed waar ze mee bezig zijn. Ik ben ook maar een stagiaire “, glimlacht Esmée. Dan horen ze de deur open gaan en komt Daan binnen. “Zo nu gaan we eens even kijken wat ik met jullie ga doen”, glimlacht Daan gemeen terwijl die richting hun loopt.
“Waar kwamen die schoten vandaan”, huilt Eva terwijl ze in de armen van Wolfs ligt. “Jezus ik weet ik zeker dat het Daan was. De schoten komen daar vandaan”, wijst Wolfs naar de loods. “Ik ga even het Mechels waarschuwen zodat ze een AT kan regelen.”, zegt Eva terwijl ze al belt. Wolfs staat op. Hij ziet niemand meer bij de loods staan. Fleur en Esmée zitten bij de psychopaat. Ik hoop dat ze niks is overkomen. “Eva, ik ga naar de loods. Daan wilt mij hebben. Dan kan jij Fleur en Esmée opvangen en probeer ik het met Daan af te regelen.”, zegt Wolfs resoluut terwijl hij naar zijn auto loopt. “WAT, ben je gek geworden Floris? Dat moet je niet doen. Wacht nou even tot het AT er is en dan kunnen we met Daan onderhandelen.”, zegt Eva boos. “Nee Eva, Daan wilt mij en niemand anders. Als Daan toeslaat schiet ik hem een kogel door zijn kop. Zijn we allemaal van hem af. “,zegt Wolfs. Ze rijden voorzichtig richting de loods. Bang voor wat komen gaat. Achter hen zien ze een politieauto opdoemen. “He dat is Marion”, zegt Eva verbaasd. Wolfs stopt de auto en ze lopen snel naar Marion. “Ik moet jullie komen helpen. Een AT is te gevaarlijk. Daan heeft Mechels gebeld en als ze een AT zien schiet hij Fleur door haar hoofd.”, zegt Marion terwijl ze bij Wolfs en Eva in de auto stapt. “Potverdorie, die Daan is ook met alles in staat.”, zegt Eva. Ze rijden het terrein op van de loods. Zetten de auto neer en lopen voorzichtig naar de loods toe.
Don’t sit under the appletree….
Klinkt het opeens. Eva schrikt zich dood en kijkt verschrikt om zich heen. Wolfs gooit de deur van de loods open. Hij ziet Daan, die Esmée bij haar keel vasthoudt met een mes langs haar keel.
“Zozo daar hebben we Wolfs en Eva. De redders in nood.”, grijnst Daan. Esmée kijkt angstig naar Eva. “Geef mij Esmée en mijn dochter terug”, schreeuwt Wolfs. Marion moet hem tegenhouden zodat hij Daan niet aanvliegt. “Je krijgt haar zo terug Wolfs maar eerst wil ik dat je dit op je rug plakt.” Dit geldt ook voor Eva en Marion. ”, zegt Daan. “Wat? Wil je dat we dat op onszelf plakken? En dan zorgen dat we met z’n allen de lucht invliegen? Ik ben niet gek! “ , schreeuwt Wolfs. “Dan zie jij je dochter de lucht in gaan. Er zit Sem-Tex op haar rug. Dus als je niet naar mij luistert dan vliegt zij de lucht in. “, zegt Daan triomfantelijk. Eva kijkt met een dodelijke blik naar Daan. “Wolfs hou Daan onder schot. Ik pak dat spul”, zegt Eva. “Maar…”, begint Wolfs. “Zeik nou toch eens niet zo Wolfs. Ik kan best iets van iemand aanpakken”, sist Eva. Eva loopt naar Daan terwijl Wolfs Daan onder schot houdt. Als Eva bij Daan is wilt ze de Sem-Tex pakken. Maar Daan houdt haar tegen. “Ik wil het zelf even op je rug doen Eva”, zegt Daan. En Wolfs schiet mij niet neer. Je weet wat er dan gebeurd”, grijnst Daan. Eva kijkt naar Wolfs terwijl Daan haar jack omhoog doet. “Dit heb ik altijd al eens willen doen. Aan Eva zitten terwijl een jaloerse Wolfs toekijkt”, lacht Daan gemeen. Eva voelt hoe Daan zijn hand een weg naar boven zoekt. Ze huivert. Ze weet waar Daan toe is staat is. Gelukkig is Wolfs erbij die haar nog zou kunnen redden. Eva voelt hoe Daan iets op haar rug plakt. Zo Wolfs. Nu ben jij aan de beurt. Eva loopt terug en ziet dat Marion weg is. Hopelijk haalt ze versterking en een scherpschutter die hun red. Wolfs loopt naar Daan toe. Eva voelt dat hij wat van plan is. Als Wolfs bij Daan is draait hij zich om. Hij weet dat Daan nu zijn beide handen bij hem heeft dus niet bij de afstandsbediening kan om de Sem-Tex te activeren. Als hij de handen van Daan onder zich voelt draait Wolfs zich in een keer om en geeft Daan een knietje. Daan schreeuwt het uit en valt op de grond van de pijn. Hij wilt de afstandsbediening pakken maar Wolfs is hem te snel af. Wolfs springt bovenop Daan en probeert de afstandsbediening te pakken. Hij haalt hem uit Daan zijn broekzak en gooit hem richting Eva die hem handig opvangt. Dan trekt Daan het wapen uit het holster van Wolfs en hij richt deze op Wolfs zijn hoofd…
Ondertussen heeft Marion Esmée en Fleur losgemaakt en die zijn snel naar buiten gerend. “Hier blijven wachten Fleur.”, zegt Marion en ze gaat samen met Esmée naar de politieauto om de rest te waarschuwen. Fleur kijkt om het hoekje en ziet hoe Wolfs bovenop Daan ligt. Maar waarom kijkt Eva zo verschrikt, denkt Fleur. Ze kijkt nog eens goed. Dan ziet ze dat Daan een pistool op het hoofd van haar vader gericht houdt. Er knapt iets in Fleur. Ze rent woest op Daan en Wolfs af. Daan kijkt achterom en ziet Fleur op zicht af komen. Eva gilt. Fleur duwt haar vader weg en geeft Daan een harde stomp in zijn gezicht. Daan draait zich om en geeft Fleur een duw naar achter zodat ze haar evenwicht verliest en valt. Daarna geeft Daan wolfs een stoot met het wapen en Wolfs valt met zijn hoofd op de grond. Hij schreeuwt het uit van de pijn en kijkt naar Eva die haar wapen trekt en richting Daan houdt. Maar dan is Daan sneller en hij haalt de trekker over. PAF! Er gilde iemand en toen klonk er een plof op de grond…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.