Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Flikken Maastricht: Daan zijn leven » Hoofdstuk 2

Flikken Maastricht: Daan zijn leven

5 aug 2014 - 18:39

451

0

263



Hoofdstuk 2

Daan en Hoeben lopen het kantoor van Hoeben uit. Dan zien ze het hele team binnenkomen. 'Jullie hebben goed werk geleverd mensen!', zegt Hoeben. 'Daarover straks meer maar eerst wil ik jullie voorstellen aan jullie nieuwe Collega Daan de Vos.', vervolgt Hoeben. Daan steekt een hand op en glimlacht een beetje in de rondte. Dan herkent Daan Floris van de foto. Wolfs loopt op Daan af en geeft hem een hand. 'Hallo nieuwe collega! Leuk dat je er bent en we hopen allemaal op een goede samenwerking.', zegt Wolfs terwijl die Daan een hand geeft. 'Dat hoop ik ook', glimlacht Daan. 'Misschien kunnen we wel even een borrel doen bij de italiaan', stelt Eva voor terwijl ze Daan een hand geeft. Daan bestudeerd Eva. 'Mooie vrouw', denkt Daan. 'Daar heb ik wel zin in', zegt Daan.




Daan doet de deur open en loopt naar binnen. Gooit zijn jas tegen de kapstok maar die valt gelijk weer op de grond. 'Lekker laten liggen', denkt Daan terwijl hij naar de koelkast loopt om een biertje te pakken. Die Wolfs was best een leuke vent om mee te praten. Maar helaas heeft hij hem toch wat aangedaan en Daan wilt toch echt wraak nemen. Morgen eerst maar eens de dag doorkomen. Dat politiewerk lijkt hem toch wel leuk.




De volgende ochtend staat Daan vroeg op. Even douchen en daarna door naar het politiebureau voor zijn eerste werkdag. Daan heeft er stiekem wel zin in. Hij doet de deur achter zich dicht en loopt naar zijn auto.

Daan rijdt de parkeerplaats van het politiebureau op en parkeert zijn auto. Hij loopt naar binnen en ziet de secretaresse zitten. 'Goeimorgen, Martine,' lees Daan van het bordje af. Martine glimlacht. 'Goeiemorgen Daan!. Heb je een beetje zin in je eerste dag?', zegt Martine vrolijk. 'Jaja we gaan het beleven', zegt Daan met een grijns. Daan loopt verder richting de kantoren. Dan ziet hij Hoeben. ", 'Goeimorgen Hoeben', zegt Daan. 'Zo jij bent mooi optijd', zegt Hoeben. Eva en Floris zullen ook wel elk moment komen. Neem een kop koffie. De automaat staat daar in de hoek,', wijst Hoeben. Daan pakt een kop koffie en loopt terug naar Hoeben. 'Ga zitten Daan. Dan zal ik je uitleggen hoe alles hier werkt.', zegt Hoeben.

'Daan gaat aan het lege bureau zitten waar alleen maar een computer op staat. 'Dit is vanaf nu je bureau waar je aan werkt. Eva zit tegenover je en Floris werkt aan de overkant. Geen gekeet en geen spelletjes doen onder werktijd. Koffie mag je zo vaak pakken als je wilt zolang je hier maar niet het bureau door stuitert. Verder is het naar Floris en Eva luisteren. Dan komt het meeste wel goed.', zegt Hoeben met een glimlach.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.