Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots/Stand Alones en Schrijfwedstrijden » Schrijfwedstrijd Bodine, opdracht 1 ~Spijt~ [Zayn Malik]

One Shots/Stand Alones en Schrijfwedstrijden

20 aug 2014 - 20:42

319

2

369



Schrijfwedstrijd Bodine, opdracht 1 ~Spijt~ [Zayn Malik]

5 minuten

Zayn Malik ~Spijt~

02:01

Voetstappen echoden door de tunnel. De meeste tl-buizen waren kapot, maar diegenen die het nog wel deden, wierpen een bleek licht op de felgekleurde graffititekeningen op de grauwe, betonnen muren.
Hij besteedde er geen aandacht aan.
Zayn Malik – 18 – zat te diep in de problemen om de tekeningen te adoreren of te bekritiseren, en na te denken of de zijne beter of slechter waren. Hij had de capuchon van zijn donkergrijze sweater diep over zijn hoofd heen getrokken, zwartleren jas goed dicht, en zijn zwarte sneakers raasden over het asfalt van de ondergrond.
Hij hoorde geschreeuw achter zich en begon sneller te rennen.

02:02

Zijn longen voelden aan alsof ze bloedden en zijn hart pompte te snel. Maar hij stopte niet. Hij begon alleen maar sneller te rennen. De schreeuwende mannen leken dichterbij te komen en hij pushte zichzelf om sneller te gaan.
Hij zag zwarte vlekjes voor zijn ogen toen hij het einde van de tunnel bereikte en het park in denderde.

02:04

Zayn naderde een brug, die groots boven een brede rivier hing, en mensen de gelegenheid bood om droog aan de overkant te komen.
Hij rende de brug op, naar het midden.

02:05

Het maakte hem niets meer uit. Liever verdrinken dan vermoord worden. Hij klom op de rode geverfde reling van de brug en wachtte op zijn achtervolgers. Toen hij nog geen tien seconden later één van hen “Hé!” hoorden schreeuwen, liet hij zichzelf vallen naar het zwarte oppervlak van het ijskoude water. Toen zijn rug het water raakte, werd alle lucht uit zijn longen geblazen en smolten de zwarte vlekken samen tot één donker beeld.

02:06

De belangrijkste man van de groep keek voorzichtig over de reling van de brug, terwijl hij naar het donkere water staarde waar de lichten van de stad in werden weerspiegeld.
“Ik hou van je, m’n jongen.” Mompelde hij, terwijl hij zijn capuchon van zijn hoofd trok en zwart haar, een donkere huid, en lichtbruine ogen onthulde. “Het spijt me.”


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 10 sep 2014 - 18:03:
Waarom zit zijn vader achter hem aan?
Anyways, het is goed geschreven.
x


xcarrotx
xcarrotx zei op 6 aug 2014 - 20:53:
Zijn vader? o.o die zag ik niet aankomen...
Leuwk geschreven! xx