Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My stalker murdered my best friend || Harry Styles » Nine

My stalker murdered my best friend || Harry Styles

9 aug 2014 - 14:40

785

10

368



Nine

Image and video hosting by TinyPic

Harry Styles POV:


‘’J-e uhm moest maar eens gaan douche,’’ fluister ik, terwijl het bloed door mijn wangen voel stromen. Jaylinn knikt afwezig en staart me kort aan. Ik knik haar nog een keer gedag waarna ik de badkamer uitloop. Zodra ik de deur heb gesloten laat ik me er zachtjes tegen aan omlaag zakken. Een diepe zucht verlaat mijn mond. ‘’Wauw,’’ fluister ik als ik terug denk aan ons intens momentje. Na enkele minuten hoor ik het water van de douche stromen en besluit ik om op te staan. Ik luister nog even aan de deur of alles goed gaat om daarna naar de begane grond te lopen. Onderaan de trap kom ik Liam tegen die net de keuken in wilde gaan. Ik begroet hem en loop hem achterna. Liam glimlacht kort naar me terwijl hij zijn glas in de vaatwasser zet. ‘’Hey man, ‘’ begroet ik hem. ‘’Hey, alles goed,’’ grinnikt Liam. Ik knik lichtjes mijn hoofd en besluit meteen ter zake te komen. ‘’O-over Jaylinn, ik hoorde jullie praten en ze heeft me alles vertelt.’’ Ik neem een korte pauze om Liams reactie te peilen maar Liam kijkt me afwachtend aan als teken dat ik verder moet gaan. ‘’En ik heb besloten, haar stalker te geven wat hij wil. Een fake relatie als hoop dat hij haar niks doet. Het zal niemand schade aangezien we het beide weten en het lijkt mij gewoon het beste en ik de-‘’ ‘’WAT?!’’ onderbreekt Liam me kwaad. ‘’Een fake relatie? Wat denk je van Simon, van de jongens, je hebt al zo vaak dates gehad en nou ineens zou je een relatie hebben?’’ ratelt hij boos. ‘’Wie zegt dat dit lang zal duren? Je weet nooit hoe het eindigt!” verdedig ik mezelf. Liam laat een geïrriteerde zucht horen en slaat zijn arme over elkaar. Ik maak me klaar voor een ‘Ik ben je vader preek’. ‘’Harry dit is geen goed idee en moeten we het de andere jongens niet vertellen?’’ zegt Liam boos. Ik ben verbaasd dat hij geen preek geeft en ook al heeft hij gelijk toch blijf ik mezelf verdedigen. ‘’Liam ik weet wat ik doe oké en laat die andere jongens hier maar buiten hoe meer mensen het weten hoe groter de kans is dat het uitbreekt.’’ Vertel ik hem. Ik zie hoe Liam nadenkt over mijn woorden na een kort moment knikt hij, wetend dat hij dit toch nooit zal winnen. Niet snel na onze ‘discussie’ horen we een zachte klop op de deur. Verbaasd kijken we op en al snel verschijnt Jaylinn in de deur opening. Meteen vormt er een glimlach op mijn gezicht en ik loop naar haar toe. ‘’Hey babe,’’ begroet ik haar waarna ik mijn armen om haar heen sla en een kus op haar voorhoofd plaats. Ik voel Liams ogen op mijn rug branden maar ik negeer hem, Jaylinn is het belangrijkste op dit moment. Als ik opkijk zie ik nog net hoe Liam langs ons heen loopt, bij de deur draait hij zich om. ‘’Ik hoop dat jullie weten wat jullie doen, maar ik sta achter jullie!’’ fluistert hij waarna hij zich weer omdraait en weg loopt. Ik glimlach breder en ben blij dat mijn vriend achter ons staat. Dit geeft me meer power om voor haar te vechten en dat is ook precies wat ik ga doen.

Liam Payne POV:


Hoofdschuddend loop ik naar de woonkamer. Ik hoop maar dat ze weten wat ze doen, maar toch blijf ik bang. Bang voor ons, de boyband, de fans maar vooral ook Harry. Hoelang kent hij haar al? Vragen zullen rond blijven spoken maar ik kan niks anders doen dan afwachten, afwachten van wat er zal gebeuren en hopen dat alles goed blijft gaan.
Als ik de huiskamer binnen loop, zitten alle drie de jongens nog altijd voor de tv. Zuchtend laat ik me in de stoel zakken en kijk naar het beeldscherm waar een film word afgespeeld. Na een tijdje voel ik mijn telefoon trillen, zuchtend haal ik hem uit mijn zak en zie dat ik een bericht heb. Zuchtend ontgrendel ik mijn scherm en bekijk het berichtje.

Hey babe, ik mis je. Wat dacht je van een etentje morgen avond bij mij thuis? X Love u so much Soph-


Een kleine glimlach vormt mijn mond, god wat hou ik van die meid.

Hey beauty, klinkt goed, half 7? ik mis jou meer! Love you more than anything in the world! X Liam

Nadat ik het berichtje heb verzonden stop ik glimlachend mijn telefoon terug in mijn zak. Dit was alles wat ik nodig had een bericht van de liefde van mijn leven. Stiekem hoop ik dat Jaylinn en Harry ooit net zo veel van elkaar gaan houden, als dat ik van Sophia hou….


Reacties:

1 2

Ashley1D zei op 12 aug 2014 - 14:51:
Aahww verder!
xx


1Dtjetanya zei op 10 aug 2014 - 17:40:
ahw superschattig! ben benieuwd wanneer de stalker erachterkomt dat harry het weet!


x1Dx
x1Dx zei op 10 aug 2014 - 13:31:
Aahw
Snel verder! X


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 9 aug 2014 - 20:55:
Aaawhhhh


juutjee19
juutjee19 zei op 9 aug 2014 - 18:00:
Aaaw
Snel verder! X