Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hoe overleef ik... » Hoe overleef ik mijn liefde » Hoofdstuk 2

Hoe overleef ik mijn liefde

14 aug 2014 - 11:26

279

0

229



Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 2 de moeder van Bart

Het is vandaag 1 mei, 3 dagen na het sms'je van Michelle.

Hij weet niet wat hij moet doen hij zit over van alles na te denken moet hij het tegen zijn vriendin zeggen? of misschien eerst maar met zijn ouders gaan praten? Bart kiest voor het tweede en wilt er met zijn moeder over praten. Maar als hij beneden komt ziet hij dat zijn vader, zijn moeder aan het slaan is.
Bart weet van angst niet wat hij moet doen en rent naar boven, Als hij de telefoon pakt om de politie te bellen hoort hij hoe het geluid van voeten de trap op komen lopen, Bart zet zijn bed voor de deur zodat niemand naar binnen kan en belt snel de politie. Binnen 4 minuten is de politie aangekomen en zien de moeder van Bart bewusteloos op de bank liggen. 2 agenten rennen naar boven en zien hoe de vader van Bart op de deur staat te slaan om Bart uit de kamer te krijgen, De agenten slaan de vader van Bart in de boeien en nemen hem mee naar de auto. Terwijl de vader van Bart in de politieauto word gezet, Word zijn moeder ook weg gehaald. Bart hoort allemaal geluiden beneden en rent er naar toe. Als hij beneden is ziet hij hoe zijn moeder een ziekenwagen in word gezet en met loeiende sirenes weg word gereden.

Bart is bang. Straks is hij beide ouders kwijt en dan gebeuren er in zijn privé leven nog veel vervelende dingen dit wilt hij niet. Hij rent naar boven en begint op zijn bed te huilen. uit boosheid slaat hij kei hard tegen de muur. Bart voelt de pijn niet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.